سه شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۵۵ - ۲۶ تير ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۴۱۵۷۵
بین الملل

چین بزرگترین تهدید است

نامزد معاونت ترامپ: بایدن ایران را به آمریکا ترجیح می‌دهد/ او کار را برای اسرائیل دشوار می‌کند

جیمز دیوید ونس,نامزد معاونت ترامپ
جیمز دونالد ونس، معاون ترامپ به شدت مخالف برجام و در عین حال مخالف جنگ است و می گوید باید فشار حداکثری بر ایران متمرکز کرد.

به گزارش ایسنا، «جیمز دیوید ونس» که سناتور ایالت اوهایو است و از سوی دونالد ترامپ به عنوان نامزد معاونت خود معرفی شده است، در گفت‌وگو با فاکس نیوز بیان کرد: «جو بایدن کار را برای پیروزی اسرائیل در جنگ دشوار و دشوارتر می‌کند.»

وی افزود: «۲ عامل مهم هستند. یک اینکه باید هر چه سریع‌تر به جنگ خاتمه داد زیرا هر چه طولانی‌تر می‌شود، موقعیت برای اسرائیل سخت‌تر می‌شود و دوم اینکه باید گفت‌وگوهای مربوط به عادی‌سازی روابط میان اسرائیل و عربستان سعودی را مجددا از سر گرفت.»

ونس خاطرنشان کرد که رژیم صهیونیستی «دوستی بهتر از ترامپ ندارد.»

او هم‌چنین درباره جنگ اوکراین گفت که دونالد ترامپ با روسیه و اوکراین مذاکره خواهد کرد تا هر چه سریع‌تر به این جنگ خاتمه دهد.

این سناتور آمریکایی افزود: «فکر می‌کنم آنچه ترامپ وعده داده این است که با روسیه و اوکراین مذاکره خواهد کرد تا به این جنگ پایان دهد؛ بنابراین آمریکایی‌ها می‌توانند روی مسئله دیگری یعنی چین تمرکز کنند و این بزرگترین تهدید علیه کشور ما است.»

بایدن ایران را به آمریکا ترجیح می‌دهد/ جیمز دونالد ونس مخالف برجام است

عصرایران نوشت: "جیمز دونالد ونس" معاون ترامپ در زمینه ایران هم دیدگاهی سخت گیرانه دارد و به شدت مخالف برجام و طرفدار سرسخت ادامه سیاست فشار حداکثری ترامپ است.

با این حال او مخالف جنگ است و از ایده جنگ با ایران حمایت نمی کند و بیشتر معتقد است که باید ایران را در محاصره اقتصادی قرار داد؛ در حالی که در موضعی متناقض همزمان در مصاحبه ای پس از اعلام نامزدی اش گفته : اگر قرار است ایران را بزنید باید محکم بزنید.

او در نخستین موضع گیری اش پس از کسب عنوان معاون ترامپ در مصاحبه ای با شبکه محافظه کار "فاکس نیوز" مواضعی را نیز علیه ایران گرفت و به اجمال  چند نکته را نیز درباره ایران گوشزد کرد.

او با حمله سیاست بایدن در قبال ایران گفت که بایدن ترجیح می‌دهد که به جای ایالت پنسیلوانیا از ایران خرید کند در حالی که آمریکا بر روی یک منبع گاز طبیعی لایزال معادل یک عربستان سعودی نشسته است.

او با تمجید از سیاست های ترامپ در قبال ایران در دوران ۴ ساله نخست ریاست جمهوری خود از جمله در مواردی مثل ترور شهید سلیمانی، تاکید کرد که در اثر سیاست های ترامپ، ایران تا مرز شکست کامل و فروپاشی رفت و بهترین راه در برابر ایران ادامه سیاست فشار حداکثری است.

معاون ترامپ کیست؟

ونس از چهره های سیاسی تازه کاری است که در انتخابات میاندوره ای اخیر آمریکا با حمایت ترامپ توانست یکی از ۲  کرسی ایالت اوهایو را در مجلس سنا از آن خود کند.

جیمز دیوید ونس,نامزد معاونت ترامپ

پیشینه و سابقه چندانی از این سناتور جوان تازه کار وجود ندارد؛ جز اینکه در او بیش از کار اجرایی و سیاسی، سابقه وکالت و کسب و کار فناوری داشته است.

نکته جالب اینکه ونس در عمر کوتاه سیاسی خود چرخش های جدی داشته و پیشتر در دوران انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ که رقابت بین هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ بود، او کاملا در جبهه مقابل ترامپ قرار داشت و ترامپ را یک احمق توصیف کرده و حتی به او لقب" هیتلر آمریکا" را داده بود.

اما به مرور و طی ۶ سال بعد، موضعش را نسبت به ترامپ تعدیل کرد به ویژه اینکه دیدگاه های ترامپ در زمینه برخی مسایل تجاری (سیاست تعرفه گذاری برای کالاهای چینی)، سیاست خارجی و مهاجران و نیز شعار" اول آمریکا" به مذاق او خوش آمد.

تا اینکه در انتخابات میاندوره ای کنگره در سال ۲۰۲۲، ونس از ایالت اوهایو نامزد کرسی سنا شد و ترامپ از او حمایت کرد و این چهره جوان و تازه کار توانست با حمایت ترامپ به مجلس سنا راه یابد.

از آن تاریخ دیدگاه های دو طرف همپوشانی جدی یافت و ونس در نقش یکی از طرفداران پروپاقرص ترامپ ظاهر شد.

"جی دی ونس"  ۸ سال پیش و پس از انتشار کتاب خاطراتش  که کتابی پرفروش شد، در افکار عمومی مطرح شد.

او در سال ۲۰۱۶ یعنی در همان سال نخستین رقابت انتخاباتی ترامپ برای راهیابی به کاخ سفید، به عنوان یک وکیل جوان کتاب خاطراتش تحت عنوان" مرثیه هیل بیلی: خاطره ای از خانواده و فرهنگ در بحران" را منتشر کرد.

این کتاب روایتگر زندگی ونس به عنوان عضوی از جامعه کارگری ایالت های غرب میانه آمریکا بود که به نوعی خود را زیان دیده اصلی سیاست های جهانی سازی طی دهه های گذشته می دیدند و ورود انبوه کالاهای چینی و برون سپاری تولید کالاها در چین، آنها را از فرصت های شغلی پیشین و موقعیت اجتماعی گذشته محروم کرده بود.

ترامپ هم به نوعی در انتخابات سال ۲۰۱۶، به عنوان سخنگوی همین قشر کارگران سفیدپوست بیکار شده و شاکی از تعطیلی کارخانه های تولیدی در آمریکا ظاهر شده بود.

ونس در این کتاب خود همزمان با مرور خاطراتش، وضعیتی از مشکلات اجتماعی و فقر مردم سفید پوست تهیدست و کارگر منطقه غرب میانه را هم ارایه کرده است.

ونس ۴۰ ساله در سال ۱۹۸۴ در خانواده ای کم درآمد و فقیر در شهر "میدل تاون" ایالت اوهایو به دنیا آمده است؛ و به دلیل طلاق پدر و مادرش از سوی پدربزرگ و مادربزرگ خود نگهداری شده و در خانه آنها به مدرسه رفته است.

او پس از پایان تحصیلات متوسطه، راهی ارتش آمریکا می شود و به عنوان یک تفنگدار دریایی خدمت می کند. او در جنگ عراق به عنوان یک خبرنگار نظامی خدمت می کند.

او سپس برای ادامه تحصیلات دانشگاهی در رشته علوم سیاسی راهی دانشگاه ایالتی اوهایو می شود و پس از دریافت مدرک لیسانس برای ادامه تحصیل در دوره فوق لیسانس و در رشته حقوق راهی دانشگاه "ییل" می شود.

پس از پایان تحصیل در دوره حقوق او به عنوان یک وکیل وارد بازار کار آمریکا می شود.

از نظر دیدگاه های سیاسی او یک محافظه کار با دیدگاه های راست جدید است که در بسیاری از جهات با دیدگاه های سنتی جامعه محافظه کار آمریکا در حزب جمهوریخواه آمریکا همپوشانی ندارد.

دیدگاه ها

او طرفدار سرسخت سیاست های ملی با اولویت دادن به منافع آمریکا و مخالف جنگ های جهانی و هزینه کردن از جیب مالیات دهندگان آمریکایی برای کمک به دیگر کشورهاست.

تنها استثنای او کمک به اسرائیل است؛ چون او از طرفداران سرسخت اسرائیل و حامی کمک های مالی و نظامی همه جانبه به رژیم تل آویو است. او به شدت از ایده عادی سازی روابط بین کشورهای عربی و اسرائیل (طرح موسوم به ابراهیم) حمایت می کند.

او همچنین به شدت مخالف کمک به اوکراین و توسعه جنگ در مرزهای روسیه است. وی نیز همانند ترامپ موافق سرسخت ایده جنگ تجاری با چین با وضع تعرفه و ایجاد فرصت های شغلی برای کارگران آمریکایی از طریق احیای کارخانه های فرامرزی شرکت های آمریکایی از اقصی نقاط دنیا به داخل کشور است.

ترامپ این انتخاب را همزمان با نخستین روز از  گردهمایی ملی حزب جمهوری خواه برای انتخاب نامزد نهایی این حزب در انتخابات آتی ریاست جمهوری (که بیشتر حالتی تشریفاتی دارد) در شهر میلواکی ایالت ویسکانسین، اعلام کرد.

  • 18
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش