![دونالد ترامپ دونالد ترامپ,رئیس جمهور آمریکا](https://media.sarpoosh.com/images/0311/03-11-c36-1597.jpg)
به گزارش ایرنا از فاکس نیوز، دونالد ترامپ توضیح داد که مجوزهای امنیتی و دسترسی به اطلاعات محرمانه را برای چندین دموکرات از جمله آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه سابق آمریکا، آلوین براگ دادستان منطقه منهتن و لتیتیا جیمز دادستان کل نیویورک که هر دو از منتقدان سرسخت ترامپ هستند، قطع کرده است.
جیک سالیوان مشاور سابق امنیت ملی، لیزا موناکو معاون دادستان کل جو بایدن رئیس جمهور سابق آمریکا و اندرو وایسمن، مارک زید و نورم آیزن سه وکیل دموکرات نیز در این لیست قرار دارند.
این اقدام در حالی انجام می شود که روز گذشته ترامپ اقدام مشابهی در ارتباط با جو بایدن انجام داد و دسترسی وی به اطلاعات محرمانه را قطع کرد.
- 13
- 6