سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۱۳ - ۰۴ آذر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۹۰۰۱۷۱
بین الملل

نیویورک تایمز:

درباره ی داماد یهودی ترامپ بیشتر بدانید / این مرد بزودی سوژه اصلی رسانه های امریکایی خواهد شد / جارد کوشنر، همسر ایوانکا ترامپ

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,جارد کوشنر
نیویورک تایمز نوشت: صبح روز شنبه نزدیک ترین مشاوران ترامپ در برج معروف وی گرد هم آمدند تا درمورد برنامه ریزی برای آینده چاره اندیشی کنند. جارد کوشنر، داماد ارتدکس یهودی دونالد ترامپ که در حلقه نزدیکان وی محسوب می شود در این جمع حاضر بود. 

به گزارش «انتخاب»؛ جارد کوشنر سرمایه دار بزرگی است و علاوه بر خویشاوندی با ترامپ، همکار او نیز محسوب می شود. جارد کوشنر، همسر ایوانکا ترامپ است. وی مالک هلدینگ و توسعه املاک کوشنر و روزنامه نیویورک آبزرور است. او پسر سرمایه دار آمریکایی چارلز کوشنر است. وی در خانواده ای دموکرات بزرگ شد و حتی تا چند سال پیش از حامیان کوری بوکر، سناتور دموکرات از ایالت نیوجرسی و شهردار سابق نیوآرک محسوب میشد. 

 

پس از پیروزی پدرزنش در انتخابات ریاست جمهوری، وی در تلاش است تا نقشی را در کاخ سفید بر عهده بگیرد اما قوانین ایالات متحده موانعی را در پیش پای او قرار داده است.بر اساس قانون فدرال مصوب سال ۱۹۶۷ هیچ مقام دولتی نمی‌تواند فردی از اعضای خانواده‌اش را استخدام کند. اما گزارش‌های خبری حاکی از آن است که کوشنر به کمک وکیلش در تلاش است تا راه حلی قانونی برای از میان برداشتن این مانع پیدا کند. سابقه تاجر مسلکانه وی باعث شده تا منتقدان اظهار کنند که او نمی تواند مرز میان خدمات دولتی و فضای کسب و کار تجاری سوداگرانه را تشخیص دهد.

 

از دیگر سو برخی از تحلیلگران معتقدند که وی می تواند بر روی پدرزنش اثرات مثبتی بگذارد و در کنترل کردن ترامپ و جلوگیری از اتخاذ تصمیم های ناگهانی و دفعی جلوگیری کند. کوشنر ۳۵ ساله در کمپین ترامپ در نقش مشاور او ظاهر می شد و شنیده شده که وی مقدمات کنار زدن کریس کریستی، فرماندار ایالت نیوجرسی که از چهره‌های مطرح جمهوری‌خواهان بود و انتظار می‌رفت که پستی در دولت جدید بگیرد، فراهم کرده است. 

 

نگرانی ای که مدت هاست درمورد ترامپ وجود دارد این است که وی برای مدیریت و مشاوره بیش از نخبگان و سیاستمداران کار کشته، به سمت خانواده و فرزندانش متمایل شود و برای اتخاذ تصمیم‌های مهم به آنها متوسل شود، چرا که ترامپ پیش از این برای مدیریت امپراتوری تجاری اش همین روش را اتخاذ کرده است. 

 

دارل وست، کارشناس ارشد موسسه تحقیقاتی بروکینگز معتقد است داماد ترامپ نقش مهمی در انتصابات دولت ترامپ دارد و بسیاری از گزینه های موجود برای پست های مهم را وادار به استعفا کرده است. این احتمال وجود دارد که همان تیم خویشاوندان ترامپ که کسب و کار او را مدیریت می‌کرد، در اتخاذ تصمیم‌های مهم دولتی نیز مداخله نماید. این مساله‌ای است که ناظران خارجی را هم نگران می‌کند.

 

تحلیلگران هشدار می دهد که کمرنگ شدن مرز میان کارهای دولتی و شخصی می‌تواند موجب ایجاد مشکلات بزرگی در آینده شود. 

 

جارد کوشنر یهودی و پدرش از حامیان مالی آیپک و رژیم صهیونیستی محسوب می شوند. پدر کوشنر یکی از با نفوذهای بازار املاک و مستغلات آمریکاست، در سال ۲۰۱۵ به آیپک مبلغ قابل توجهی کمک مالی کرد. پدر کوشنر دو سال پیش نیز مبلغی در حدود بیست میلیون دلار برای ساخت یک دانشکده پزشکی در فلسطین اشغالی کمک کرد. ایوانکا، دختر ترامپ پیش از اینکه با کوشنر ازدواج کند، تغییر دین داد و یک یهودی محسوب می شود.

 

گفته می شود که جارد کوشنر پدر زنش را برای سخنرانی در کنفرانس سالانه لابی صهیونیستی آیپک ترغیب کرده است که به باور تحلیلگران از نقاط عطف مبارزات انتخاباتی ترامپ محسوب می شود. ترامپ در سخنرانی خود در آیپک از توافق هسته‌ای اوباما با ایران به دلیل عدم تامین منافع اسرائیل انتقاد کرد. وی اظهاراتی در خصوص لزوم اصلاح نظام آموزشی فلسطینیان و کاهش خشم آن ها از اسرائیل مطرح کرد.

 

وی همچنین گفت آمریکا باید در برابر تلاش‌هایی که از سوی سازمان های بین المللی در راستای محدودیت‌های بیشتر بر اسرائیل صورت می‌گیرد، ایستادگی کند. 

 

اخیراً جارد کوشنر برای دفاع از ترامپ، داستان فرار مادر بزرگ خود از دست نازی ها در اتحاد جماهیر شوروی در جریان جنگ جهانی دوم را در قالب یادداشتی در رسانه ها انتشار داد. این مقاله موجب واکنش خشم آلود دو تن از عموزاده های وی در فیس بوک شد که یکی از آنها کوشنر را به سوء استفاده از سابقه خانوادگی خود برای مقاصد سیاسی متهم کرد. در هر حال به نظر می رسد جارد کوشنر در دوران ریاست جمهوری پدرزنش، تحرکات مهمی انجام خواهد داد و سوژه رسانه های آمریکایی خواهد بود.

 

 

 

  • 16
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش