دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۳۲ - ۱۸ آذر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۹۰۰۶۲۰
بین الملل

طعنه «تایم» به چهره سال / عکس

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,دونالد ترامپ

 دونالد ترامپ به‌عنوان چهره سال مجله تایم انتخاب شد. به گزارش بی‌بی‌سی نیوز هر سال مجله تایم یک نفر را به‌عنوان شخصیت سال انتخاب می‌کند و این‌بار قرعه به نام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری منتخب ایالات‌متحده افتاد. این مجله روز گذشته از جلد خود رونمایی کرد و در مطلبی تحت عنوان «رئیس‌جمهوری ایالات‌ متفرقه آمریکا» به دلایل انتخاب وی پرداخت. نانسی گیبز، سردبیر تایم در سرمقاله این مجله می‌نویسد: امسال چگونه خواهد بود: بهتر یا بدتر؟ این پرسشی است که عمیقا ترامپ را به چالش می‌کشد و کشور نیز حاضر نیست به آن پاسخ دهد.

 

ترامپ و ۹ نفر دیگر جزو کاندیداهای سال بودند. رقیب او از حزب دموکرات نیز در این لیست قرار داشت اما در نهایت قرعه به نام میلیاردر نیویورکی می‌افتد. به نوشته سایت تودی، ترامپ توانست به‌دلیل پیروزی غیرمنتظره‌اش در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا سایر رقبا را کنار بزند.

 

در این فهرست افرادی همچون مارک زوکربرگ، موسس فیس‌بوک به‌دلیل حضور قوی در عرصه رسانه‌ای و تبلیغات، بیانسه، ستاره موسیقی آمریکا به دلیل برنده شدن جوایز مختلف در مسابقات «MTV»، هیلاری کلینتون به‌عنوان اولین زنی که توانست نامزد اصلی یکی از دو حزب اصلی ایالات‌متحده باشد، ولادیمیر پوتین به دلیل حضور روسیه در جنگ سوریه و دخالت در انتخابات آمریکا، نایجل فریج، رهبر سابق حزب مستقل بریتانیا به دلیل رهبری جدایی‌طلبان این کشور برای جدایی از اتحادیه اروپا، سیمونه بیلز، ستاره ورزشی و ۱۹ ساله ایالات‌متحده به‌دلیل کسب مدال طلا در مسابقات ژیمناستیک در المپیک ریو، نارندا مودی، نخست‌وزیر هندوستان به‌دلیل مبارزه وی با فساد، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه به دلیل شکست دادن کودتاچیان در ترکیه و همچنین تیم دانشمندان «The CRISPR» به دلیل کار بر روی اصلاحات نژادی حضور داشتند.

 

مجله تایم اما در گزارش اصلی خود به یک موضوع مهم اشاره می‌کند، اینکه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در عمل ایالات‌متحده به دو دسته تقسیم شده بودند. عده‌ای که از اساس مخالف ترامپ بودند و در این دسته طیف‌های متفاوتی جا گرفته‌اند و حتی در این میان جمهوری‌خواهان شخصی همچون جب بوش نیز دیده می‌شوند و البته دسته دیگر که شامل سفیدپوستان و حتی برخی گروه‌های نئونازی می‌شود که طرفدار ترامپ بودند.

 

دو دستگی مردم آمریکا پس از انتخابات ریاست‌جمهوری بیشتر هم شد و ایالت‌های متفاوتی علیه ریاست‌جمهوری وی دست به اعتراض زدند. از این‌رو تایم برای ترامپ عنوان «رئیس‌جمهوری ایالات‌ متفرقه» به‌کار می‌برد.

 

این مجله می‌نویسد: حقیقت این است که هیچ‌کس نمی‌داند قرار است چه اتفاقی بیفتد. اما ساکنان برج ترامپ می‌گویند: زمان بسیار هیجان‌انگیزی است. اوقات خیلی خوبی هم سپری کردیم.» خود ترامپ می‌گوید: «کشور سعی می‌کند تا با شرایطی که گفته و انجام خواهم داد کنار بیاید.» او امیدوار است که از این وضعیت دراماتیک خارج شوند. البته این موردی نیست که به‌زودی اتفاق بیفتد.

 

خواسته یا ناخواسته و به عکس گفته‌های ترامپ که خود را رهبر تغییرات می‌پندارد، احتمالا شرایط به عکس گفته‌های رئیس‌جمهوری منتخب پیش برود. ترامپ در دوران کارزار انتخاباتی خود ۱۶ سال سیاست ایالات‌متحده را در دو دوره ریاست‌جمهوری جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها زیر سوال برد. او وقتی بحران عراق را به چالش می‌کشید، ماجراجویی جورج بوش پسر را زیرسوال می‌برد، او همچنین عمده نظرات محافظه‌کارانه را رد می‌کرد و حتی نمی‌توان با قاطعیت گفت حتی بتواند در برابر خواسته‌های تی-پارتی صبوری از خود نشان بدهد.

 

او همچنین در طول کارزار انتخاباتی خود بارها سیاست‌های باراک اوباما را در سوریه و عراق به چالش کشید و در حوزه داخلی نیز چندین‌بار به قانون «اوباماکر» تاخت. حالا اما او باید با چالش مهمی، پس از انتخابات دست و پنجه نرم کند. اینکه اوضاع بهتر خواهد شد یا بدتر؛ سوالی است که بسیاری دوست ندارند به آن پاسخ بدهند.

 

 

 

donya-e-eqtesad.com
  • 17
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش