پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۴۲ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۰۲۷۴
بین الملل

لوپن: ۲۰۱۷ سال بیداری و طغیان قاره اروپا خواهد بود

تور اروپایی خانم افراطی

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,مارین لوپن

دنیای اقتصاد، مارین لوپن این روزها به فرانسه‌گردی و اروپاگردی روی آورده است. او دائم این مساله لقلقه زبانش شده که سال ۲۰۱۷ سال ظهور راست‌گرایی در اروپاست. این رهبر راست‌افراطی در فرانسه که چشم‌انداز سال ۲۰۱۷ را برای خود و هم‌قطارانش در اروپا مناسب دیده در گردهمایی احزاب راست‌افراطی در آلمان نوید ظهور عصر جدیدی در تحولات جهان را داده است. او در جمع این احزاب اعلام کرد: «ما در پایان عصری زندگی می‌کنیم که از دل آن قرار است عصر جدیدی زاده شود.» او در این گردهمایی افزود: «سال ۲۰۱۶ سال بیداری دنیای آنگلوساکسون بود.

 

سال ۲۰۱۷، مطمئنم که سال بیداری و طغیان قاره اروپا خواهد بود.» او چنان از کلمه «بیداری» استفاده می‌کرد که گویی امواج بهار عربی به قاره سبز رسیده است. اما نه، این بهار عربی نبود بلکه ظهور پدیده‌ای در سیاست جهان بود که امواجش از آمریکا به سایر نقاط دنیا تسری پیدا کرده است. ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، نوید دوره تازه‌ای از سیاست در آمریکا را داده است. بسیاری از راست‌گرایان او را پدر معنوی خویش دانسته و برخی دیگر او را الهام‌بخش خود تلقی کرده‌اند.

 

به گزارش نیویورک‌تایمز، پیروزی مخالفان اروپا در بریتانیا و ترامپ در آمریکا تضمینی برای احزاب راست‌افراطی در این قاره بوده است. آنها چنان جاذبه‌هایی را پیش‌روی چشمان مردم اروپا ترسیم کرده‌اند که گویی قرار است مدینه فاضله‌ای را برقرار کنند که جهان تشنه آن است. نیویورک‌تایمز می‌افزاید آنها سخن از بی‌عدالتی، از دست رفتن حاکمیت و امواج مهاجرت بر زبان می‌آورند و خود را ناجی ملت‌ها جا می‌زنند. احزاب اصلی اروپا اکنون به تقلا افتاده‌اند و شاید مجبور شوند به ائتلاف‌های ناجور یا بی‌تاثیر برای حفظ قدرت خود و بیرون نگه‌داشتن افراطیون از دایره قدرت روی آورند. چرا؟ زیرا در بحبوحه این تردیدها و سوءظن‌ها که روسیه دست اتحاد با احزاب راست‌افراطی برای بی‌ثبات‌سازی اروپا داده، دیگر احزاب اروپایی به صرافت افتاده‌اند تا راه چاره‌ای بیابند.

 

در گردهمایی راست‌افراطی در آلمان، این‌بار «گرت ویلدرز»، رهبر حزب آزادی هلند که به مخالفت با اسلام و افراطی‌گری مشهور است، ستاره راست‌ها بود. او نماد اعتماد به‌نفس راست‌افراطی در این گردهمایی بود. حزب او در انتخابات بهار گذشته پیشرو بود. او گفت: «جهان در حال تغییر است. آمریکا در حال تغییر است. اروپا در حال تغییر است. جهان در حال پوست‌اندازی است.» این رهبر راست‌افراطی هلند افزود: «این تغییر سال گذشته و با برگزیت شروع شد، با تحلیف ترامپ و سپس این گردهمایی ادامه یافت و ممکن است در سال آینده به اوج خود برسد.» ویلدرز افزود: «این غول به چراغ برنخواهد گشت، چه بخواهید و چه نخواهید.»

 

ویلدرز، لوپن و همقطارانشان در گردهمایی آلمان از فقدان احساس هویتی سخن گفتند که به دلیل رسیدن موج عظیم مهاجران، تاثیرات جهانی‌سازی و اقتصادی دیجیتالی در حال در نوردیدن اروپاست. آنها معتقدند که نهادهایی مانند اتحادیه اروپا با تحمیل یکنواختی بر فرهنگ‌های متفاوت اروپایی زمینه این فقدان حس هویت را فراهم می‌آورند. راست‌ها یکی از دلایل بحران در اروپا را خود اتحادیه اروپا می‌دانند. برخی از این راست‌ها حتی از تجزیه اروپا به دولت- ملت‌های مستقل سخن می‌گویند. پاتریک بائر، ۲۲ ساله و عضو حزب «آلترناتیو برای آلمان» که مخالف آنگلا مرکل است و توانسته آرای زیادی به‌دست آورد و به‌عنوان رقیب بالقوه او ظاهر شود، در این نشست اعلام کرد که باید حزب آزادی در هلند الگویی برای سایر نهادهای پان‌اروپایی باشد. او خود را یک مسیحی نامید که مخالف سقط جنین و نگران رشد و توسعه اسلام است. بائر گفت: «۸۰ درصد از دانش‌آموزان در برخی مدارس در فرانکفورت مسلمان هستند.»

 

در این گردهمایی دو ساعته که حامیان احزاب راست‌افراطی هم حضور داشتند چندبار فریاد «مرکل باید برود» سر داده شد. گردهمایی احزاب راست‌افراطی که روز شنبه برگزار شد از این جهت اهمیت داشت که دو زن را کنار هم نشاند: لوپن (رهبر حزب راست‌افراطی) و فراوک پتری (رهبر آلترناتیو برای آلمان) که امیدوار است بتواند رهبری توسعه جریان راست در آلمان و فرانسه را به دست گیرد. نیویورک‌تایمز معتقد است این دو کشور موتور سنتی تحرک در ۲۸ کشور اروپایی هستند. با روی کار آمدن ترزا می‌در انگلیس تعداد زنان مخالف مرکل در اروپا به سه نفر رسید: ترزا می، پتری و لوپن؛ هرچند می‌تفاوتی اساسی در رویکردهای خود با آنها دارد. سخنان لوپن در این گردهمایی بسیار مورد تشویق حاضران قرار گرفت. در این گردهمایی اعلام شد که اروپا و آلمان باید مراسم سوگند ترامپ را به مثابه زنگ بیدارباش تلقی کنند.

 

 

  • 19
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش