سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۵۷ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۲۶۵۵
بین الملل

پرقدرت‌ترین دختر تاریخ آمریکا

وارد عصر ایوانکا ترامپ شده‌ایم

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ایوانکا ترامپ
در حال حاضر در عصر ایوانکا ترامپ قرار داریم. شاید این دوران طول عمر چندانی نداشته باشد اما نباید فراموش کرد که تصمیمات کاخ سفید برگرفته از اندیشه‌های بنن و دیگران است. از این رو، نقش دختر ارشد ترامپ تنها محدود به جلب نظر آرای مستقلی است که به ترامپ رای دادند.

آیا آن سه مناظره جنجالی بین کلینتون و ترامپ در پاییز سال گذشته میلادی را به خاطر دارید؟ اشاره من دقیقا به همانجایی است که از نامزدها خواسته شد تا نکات مثبت یکدیگر را ارزیابی کنند. هیلاری کلینتون بی‌درنگ پاسخ داد: «فرزندانش. آن‌ها واقعا توانمند و وفادار هستند.» 

 

به گزارش فرادید به نقل از ایندیپندنت، با توجه به شرایط فعلی می‌توان صحبت‌های خانم کلینتون را حداقل در مورد یکی از فرزندان آقای ترامپ صحیح دانست. دونالد جونیور و اریک، سازمان ترامپ (The Trump Organization) را مدیریت می‌کنند تا نشان دهند که چهل و پنجمین رئیس جمهور ایالات متحده کاملا از متعلقات شخصی، شرکت و برند خودش فاصله گرفته است. تیفانیِ ۲۳ ساله نیز اصلا به حساب نمی‌آید! بارُن ترامپ ۱۰ ساله نیز آنقدر کم سن و سال است که از او هیچ انتظاری نمی‌رود و نمی‌‎تواند فرد مورد نظر هیلاری باشد. بنابراین فقط ایوانکا باقی می‌ماند. 

 

البته بر اساس تمام گزارش‌های رسانه‌های آمریکایی، ایوانکا ترامپ – که نام وی بر خلاف نام جرد کوشنر، همسرش، در فهرست مشاورین پدرش ثبت نشده است – به یکی از چهره‌های لیبرال کاخ سفید تبدیل شده است. این در حالی است که در نقطه مقابل ایوانکا، انقلابی‌های افراطی مکتب برایبارت به رهبری استیو بنن را مشاهده می‌کنیم. 

 

اینکه شما انتخاب می‌کنید به موضوع به چشمی دیگر نگاه کنید، بحث دیگری است. هیچ رئیس جمهور دیگری تاکنون در امر مدیریت تصویرش در اذهان عمومی به چیرگی رئیس جمهور فعلی عمل نکرده است. اگر شما می‌خواهید به جای تئوری توطئه‌ی زندگی به بی‌نظمی‌های موجود دقت کنید، به یاد داشته باشید که این کاخ سفید با توجه به پراکندگی‌های قدرتی موجود در آن، بیش از هر دوره دیگری بی‌نظم عمل کرده است. نکته دیگر، افزایش میزان درز اطلاعات سری در مقایسه با گذشته است.

 

 اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ایوانکا ترامپ<

اما این موارد بر روی ایوانکا ترامپ تاثیری ندارد. گفته شده که ایوانکا دیدگاه پدرش در مورد حقوق زنان را تلطیف کرده است. قرار بود اقدامی برنامه ریزی شده و منسجم برای کاهش حفاظت جامعه همجنسگرایان صورت گیرد که ایوانکا به کمک شوهرش، جرد، آن را کنار زده است. حتی چند شب پیش که ترامپِ به نسبت متعادل شده به کنگره رفت، ایوانکا نفر اول پشت پدرش بود. برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که ایوانکا در متن سخنرانی ترامپ به شدت سهیم بوده است. 

 

روز جمعه، مقاله‌ای در مورد شکاف موجود در کاخ سفید بر سر مسئله توافقنامه تغییرات اقلیمی پاریس بر روی صفحه اول نیویورک تایمز کار شد. در این مقاله، به نقل از منابع ناشناس ادعا شده که بنن، نخستین "بت شکن تاریخ آمریکا،" معتقد است که ایالات متحده باید از این توافقنامه خارج شود. اما وی از دو جبهه به شدت مورد حمله قرار گرفته است: اول از سوی رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه، و دوم از سوی ایوانکا ترامپ، دختر ارشد آقای رئیس جمهور؛ آن‌ها معتقدند که این اقدام موجب لطمه خوردنِ حیثیت و اعتبار آمریکا در عرصه بین‌المللی خواهد شد. 

 

نقش ایوانکا در تصمیمات جاری ایالات متحده جای بحث و بررسی دارد. هرگز قرار نبود فرمان اجرایی مربوط به جامعه همجنسگرایان به میز پدرش برسد. تمام کارشناسان آمریکایی از ترامپ خواسته‌اند تا لحن کلامی آرام‌تری را انتخاب و رفتاری متناسب با شان و شخصیت پست "ریاست جمهوری" داشته باشند. در ارتباط با کنار کشیدن از توافقنامه تغییرت اقلیمی پاریس، احتمالا اینطور باشد که ترامپ در مراسم هفته آینده به طور رسمی خروج از توافقنامه را اعلام نکند.

 

قرار است هفته آینده ترامپ اعلام کند که اقدامات اوباما در زمینه کاهش انتشار گازهای گلخانه از معادن زغال سنگ را دیگر قبول ندارد. آن قوانین اما "تعهد" آمریکا به وعده‌هایش را نشان می‌دهد. بنابراین، کنار زدن آن‌ها بدین معنا خواهد بود که واشنگتن دیگر به پیمان‌هایش پایبند نیست؛ پیمانی که ۱۹۴ کشور دیگر نیز آن را امضا کرده‌اند. اما به ما اینطور گفته‌اند که ایوانکا در جبهه درستی قرار دارد. 

 

فارغ از واقعی بودن یا نبودن این ادعا، نباید چندان شگفت زده شویم. ایوانکا و شوهرش مکمل یکدیگر بوده‌اند. جرد کوشنر نیز از خانواده‌ای دموکرات آمده است. بر اساس شنیده‌ها، ایوانکا و جرد پس از ازدواجشان در سال ۲۰۰۹ به محیطی لیبرال‌تر نقل مکان کردند. 

 

روابط خارجی ایوانکا ترامپ مشخص است. او که همواره خودش را به عنوان تاجری اتو کشیده و مرتب نشان داده، دوستی صمیمانه‌ای با چلسی کلینتون [تنها فرزند هیلاری و بیل کلینتون] داشته و آن را در شرایط فعلی نیز حفظ کرده است. بزرگترین تردید در مورد ایوانکا این است که او دقیقا از چه زمانی یک جایگاه در نقشه سیاسی برای خودش متصور شد؟ شاید باید به سخنرانی‌اش در مجمع جمهوری‌خواهان در تابستان سال گذشته اندیشید.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ایوانکا ترامپ

ایوانکا در آن سخنرانی متذکر شده بود: «مانند افراد بی‌شماری در هزاره کنونی، من هم خودم را صرفا جمهوری خواه یا صرفا دموکرات نمی‌دانم. من بر اساس آنچه فکر می‌کنم برای خودم، خانواده‌ام و کشورم درست است، رای می‌دهم. گاهی اوقات، این تصمیم واقعا دشوار است. تلاش ایوانکا در برند سازی خودش قابل ستایش است. تلاش‌های او حتی باعث شد تا حزب جمهوری خواه با نوعی بحران هویت مواجه شود. علاوه بر آن، تصمیمات ایوانکا هیچ آسیبی به پدرش نرسانده است. 

 

اما جرد کوشنر، که درآمد خانوادگی‌شان از طریق خرید و فروش املاک بوده، به سرعت به دونالد ترامپ نزدیک شد. او وفاداری کاملش به خانواده را اثبات کرد و دونالد ترامپ نیز به چند نکته مثبت در موردش اشاره کرد: لحن محتاطانه و آرام جرد کوشنر (او در چند سال اخیر تنها یک مصاحبه مطبوعاتی داشته است)، قضاوت صحیح و توانایی با کنار آمدن با مردم. 

 

اما در زمان کمپین ریاست جمهوری بود که جرد کوشنر، تغییرات سیاسی را تجربه کرد. در دوران کارزار انتخاباتی، وی حتی به سمت مدیر کمپینی نیز رسید و در کابینه انتقالی از شخصیت‌های تاثیرگذار تیم ترامپ محسوب می‌شد. در حال حاضر نیز شوهر ایوانکا از تمام مکالمات رئیس جمهور آگاهی دارد چرا که کاملا مورد اعتماد او است. حتی چنین به نظر می‌رسد که جرد مسئول سیاست گذاری ایالات متحده در امور خاورمیانه باشد. او نیز تلاش می‌کند تا همچون همسرش صدای میانه‌روی در آمریکای ترامپ به نظر برسد.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ایوانکا ترامپ

بنابراین در حال حاضر در عصر ایوانکا ترامپ قرار داریم. شاید این دوران طول عمر چندانی نداشته باشد اما نباید فراموش کرد که تصمیمات کاخ سفید برگرفته از اندیشه‌های بنن و دیگران است. از این رو، نقش دختر ارشد ترامپ تنها محدود به جلب نظر آرای مستقلی است که به ترامپ رای دادند. 

 

اما شاید هم اینطور نباشد؛ خانواده و وفاداری به خانواده از جمله قوانین پایه‌ای "جهان ترامپ" است. سازمان ترامپ نیز شرکتی خصوصی است و به همین دلیل، اطلاعات بسیار کمی از آن درز پیدا می‌کند. می‌دانیم که کار کردن با "مدیران ارشد" در سبک و سیاق فکریِ ترامپ جایی ندارد؛ اگر قرار باشد که ترامپ فقط به یک چیز اعتماد کند، آن یک چیز قطعا "خانواده" خواهد بود – به همین دلیل است که می‌گوییم ایوانکا می‌تواند پرقدرت‌ترین دختر ارشد در تاریخ آمریکا باشد. 

 

 

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش