سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۴۵ - ۰۹ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۱۰۳۶
بین الملل

روایت دیلی میل از آزادی نرگس کلباسی/تشکر بانوی نیکوکار ایرانی از ظریف

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,نرگس کلباسی,
دو-سه روزی می‌شود که بانوی خیر ایرانی-انگلیسی که به دلیل ناپدید شدن یک کودک هندی در جریان برنامه پیک‌نیک، در هند به اتهام قتل محاکمه شده بود، از اتهامات تبرئه شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ نرگس کلباسی اشتری، در سال ۲۰۱۴ به اتهام غفلت در مرگ کودک ۵ ساله به نام آسیم جیلاکارا ؛ واقعه‌ای که در منطقه رایاگادا در شرق هندوستان اتفاق افتاد، زندانی شده بود.

 

اگرچه جسد این کودک هرگز پیدا نشد اما مقامات محلی بر این عقیده بودند که کودک در جریان آب رودخانه غرق شده و از همین رو خانم اشتری یکسال را در زندان سپری کرد.

 

بنا به گزارش بی‌بی‌سی نرگس کلباسی که به قید وثیقه آزاد شده بود اخیرا به انتظار حکم دادگاه تجدیدنظر روزها را سپری می‌کرد، دادگاهی که روز دوشنبه ۵ فروردین وی را از اتهامات وارده تبرئه کرد.

 

خانم کلباسی در پی همه این حوادث رخ داده مدعی شده در حقیقت او قربانی قلدری مقامات حکومتی بوده است و چون حاضر به پرداخت رشوه نشده است و به کسی باج نداده به زندان افتاده.

 

در بحبوحه این جریان از یک طرف پلیس بر این عقیده بود که خانم اشتری کودک ۵ ساله را به داخل رودخانه پرتاب کرده و این در حالی بود که والدین این کودک هم او را قاتل فرزند خود می‌دانستند.

 

مادامی‌که نرگس اشتری کلباسی در انتظار حکم دادگاه تجدید نظر بود،‌ از خروج از هندوستان و همچنین مشارکت در فعالیت‌های گروه‌های حقوقی و سازمان‌های خیریه منع شده بود.

 

دادخواست آزادی خانم کلباسی از ۶ ماه قبل تهیه شده بود و تماس‌های مکرری از سوی هوادارانش برای آزادی او صورت گرفت و صدها هزار نفر از گوشه و کنار دنیا درخواست آزادی او را امضا کردند.

 

حالا که این بانوی نیکوکار ایرانی از اتهامات تبرئه شده است مشخص نیست که او همچنان در هندوستان که بنیاد خیریه ایتام وی در همان جا بنا نهاده شده باقی می‌ماند یا این کشور را ترک می‌کند و به سرزمین مادری‌اش باز خواهد گشت.

 

خانم کلباسی، کسی که در خیریه‌ای در منطقه رایاگادا که خود بنا نهاده بود و در آن برای ایتام و کودکان نابینا بی‌وقفه زحمت می‌کشید، کار و زندگی می‌کرد معتقد است قربانی سیاست‌ها و فساد محلی شده است.

 

نرگس اشتری کلباسی در ایران متولد شده اما در دوون (Devon) بزرگ شده است. والدین خانم کلباسی زمانی که او نوجوان بود از دنیا رفتند. مدتی بعد نرگس به هندوستان سفر کرد، جایی که با پسر یتیمی به نام پیریشان آشنا شد؛‌ فردی که او را قانع کرد تا زندگی‌اش را وقف دیگران کند و در این مسیر خیر قدم بردارد.

 

همه هوادارن نرگس اشتری آزادی او را جشن گرفتند. در همین راستا دکتر محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در پیامی اینستاگرامی ضمن ابراز خوشحالی از آزادی بانو نرگس اشتری در این جشن شریک شد و آزادی این بانوی نیکوکار ایرانی را به وی تبریک گفت.

 

البته نرگس کلباسی اشتری هم ضمن قدرانی از محمد جواد ظریف و دیگر مقامات ایرانی در توئیتی در جشن آزادی خود با هوادارانش همراه شد. نرگس کلباسی در این توئیتر اینطور نوشت:

 

"از تلاش‌های خستگی ناپذیر محمدجواد ظریف برای کمک به من و همچنین حسن نوریان (سرکنسول ایران در حیدرآباد) بابت تلاش جهت تحقق عدالت تشکر می‌کنم. متشکرم ایران"

 

نرگس کلباسی که تا این لحظه گفتگوی رسمی نداشته است،‌ صبح روز شنبه در کانال تلگرام خود خبر آزادی‌اش را اعلام کرد و نوشت: "دقایقی پیش حکم دادگاه تجدید نظر در شهر رایاگادا در مورد پرونده من اعلام و از همه اتهامات وارده تبرئه شده و بی‌گناه شناخته شدم."

 

به این ترتیب بود که پرونده پیچیده نرگس کلباسی اشتری با برائت او از اتهامات وارده مختومه شد تا این بانوی نیکوکار ایرانی برای آینده برنامه‌ریزی کند.

 

 

 

 

  • 11
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش