پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۵۰ - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۶۵۶۴
بین الملل

العربیه گزارش داد؛

۵ سیاست اقتصادی ترامپ که آتش جنگ سرد را روشن می‌کند

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,دونالد ترامپ
شبکه خبری العربیه با اشاره به سیاست‌های اقتصادی رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد این سیاست‌ها باعث افروخته شدن آتش جنگ سرد خواهد شد.

به گزارش ایلنا به نقل از العربیه، این رسانه عربی ضمن انتشار یادداشتی اعلام کرد که پنج نکته در سیاست‌های اقتصادی ترامپ وجود دارد که منجر به مشتعل شدن آتش جنگ سرد خواهد شد.

 

نخست: وعده‌های پرزرق و برق در مبارزات انتخاباتی و ماه‌های نخست ریاست‌جمهوری

به نوشته العربیه، اقتصاددانان بر این باورند که «دونالد ترامپ» در مسائل سیاسی بی تجربه و به همین نسبت یک تاجر موفق بوده است. وی برنامه‌های مفصلی در خصوص مسائل اقتصادی بیان می‌کند بدون آن که به جزئیات امور برنامه‌های خود اشاره کند.

 

در همین راستا «جنیفر روبین» یکی از تحلیلگران امور سیاسی ایالات متحده اعلام کرد: من به این‌که ترامپ یک مرد موفق در امور اقتصادی بوده اذعان می‌کنم ولی چگونه می‌توانیم او و سیاست‌هایش را بشناسیم زمانی‌که هیچ جزئیاتی از برنامه‌های اقتصادی خود ارائه نمی‌دهد.

 

ترامپ که وعده کاهش مالیات‌ها را داده بود، هیچ برنامه‌ای برای جایگزینی هزینه‌هایی که در اثر کاهش‌ مالیات‌ها به دولت تحمیل می‌شود، ارائه نداده است ولی باید گفت از شرایط و وضعیت می‌توان به خوبی این را درک کرد که آمریکا به سوی یک جنگ تجاری عظیم در حال حرکت است.

 

دوم: اخراج و عدم پذیرش مهاجران

ترامپ که در مبارزات انتخاباتی خود وعده اخراج مهاجران را داده بود، بنا ادعای برخی از رسانه‌ها سعی می‌کند از برگرداندن قرض‌هایی که دولت آمریکا گرفته است، فرار کند یا در بهترین حالت به چاپ اسکناس‌های بیشتر روی آورد که به روشنی مشخص است که این سیاست، رویکرد درستی برای مقابله با این امر نیست و به اعتقاد اقتصاددانان باعث شعله‌ورتر شدن بحران اقتصادی در آمریکا خواهد شد. البته نمی‌توان در ذیل این امر مساله وعده اخراج مهاجران توسط ترامپ را نادیده گرفت که این سیاست‌های وی چه نتیجه‌ای در برخواهد داشت و چه تاثیری روی اقتصاد خواهد گذاشت.

 

اما پرسش اینجاست که آیا سیاست ترامپ که با وضع قوانین سخت‌گیرانه علیه مهاجران که یکی از بازوهای فعال بخش صنعت آمریکا به شمار می‌روند، به منظور ایجاد اشتغال برای شهروندان آمریکایی سیاست درستی است یا خیر؟

 

«دانیل میشل» یکی از متخصصان امور مالی و اقتصادی در موسسه «کیتو» اعلام کرده است که سیاست‌های تبعیض‌آمیز ترامپ و عدم استفاده از این برگ برنده باعث بازخوردهای سنگینی برای وی خواهد شد.

 

سوم: خطرات ناشی از بحران اقتصادی

سیاست‌های مالی و اقتصادی ترامپ که در دوران مبارزات انتخاباتی مطرح شد، نسبت به سیاست‌های مالی و اقتصادی «برنی سندرز» و «هیلاری کلینتون» امتیاز کمتری از مرکز تحلیل سیاست‌های مالی و اقتصادی گرفت که با به قدرت رسیدن وی و تلاش او برای اعمال سیاست‌های اقتصادی طرح شده به احتمال فراوان باعث بروز یک بحران اقتصادی بزرگ در آمریکا خواهد شد.

 

ترامپ برای رقابت شرکت‌های آمریکایی با شرکت‌های خارجی نیاز مبرم به کاهش مالیات‌ها و تغییر در مقررات کسب و کار می‌بیند. با توجه به پیشنهاد ترامپ برای کاهش مالیات تاکنون هیچ اقدام موثری برای رشد اقتصادی از جانب وی انجام نشده است.

 

در کنار اموری همچون کاهش مالیات و جبران هزینه‌های ناشی از آن با افزایش تعرفه‌ واردات کالاهای چینی و مکزیکی، باید گفت این امر تاثیرات منفی بسزایی بر اقتصاد آمریکا خواهد داشت.

 

چهارم: سیاست‌های بی‌فایده

برای مثال اگر اخراج کارگران غیرقانونی باعث افزایش فرصت‌های شغلی برای شهروندان آمریکایی شود، باید گفت که اثرات مثبت این سیاست بسیار کوتاه مدت خواهد بود چرا که بسیاری از فرصت‌های شغلی که با اخراج کارگران غیرقانونی ایجاد شده است، به دلیل عدم وجود مهارت لازم و یا رغبت شهروندان آمریکایی برای انجام آن‌ کارها خالی خواهد ماند.

 

با توجه به سیاست‌های ترامپ انتظار می‌رود کاهش سرمایه‌گذاری خارجی و به تبع آن تاثیر منفی در رشد اقتصادی کشور که سیاست‌های تهاجمی ترامپ نیز برآن تاثیرگذار خواهد بود، خطر ورود به یک بحران مالی شدید همچون بحران مالی سال ۲۰۰۷ میلادی که تا سال ۲۰۰۹ میلادی به طول انجامید را افزایش می‌دهد.

 

نگرانی از این سیاست‌های اقتصادی منجر به محدود شدن فرصت‌های کاری و کاهش مشاغل خصوصی خواهد شد. همچنین این امر به کاهش بودجه بیمه‌های اجتماعی، حقوق بازنشستگی و تامین اجتماعی منجر خواهد شد.

 

وعده‌های اقتصادی ترامپ نیز نخواهد توانست با توجه به سیاست‌هایی که وی در پیش گرفته است، باعث جلوگیری از رکود اقتصادی در آمریکا شود.

 

پنجم : خطرات جدی در سیستم مالی

نمایندگان کنگره آمریکا حتی جمهوری‌خواهان نیز با انتقاد از سیاست‌های مالی ترامپ و با اشاره به بودجه سالانه پیشنهادی توسط وی این سیاست‌ها را باعث افزایش تورم در آمریکا و ایجاد خطرات جدی در سیستم‌های مالی و اقتصادی  ارزیابی کرده‌اند.

 

 

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش