به گزارش ایرنا ' لو کانگ 'یک سخنگوی وزارت خارجه چین روز یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد : پکن با تاکید بر حفظ صلح و ثبات در دریای جنوبی چین ، خود را برای حل وفصل منازعات این منطقه ازطریق گفت وگو با کشورهای حوزه متعهد می داند .
وی ابراز امیدواری کرد اعضای گروه ۷ و سایر کشورها از سوگیری در این زمینه خودداری کنند و با احترام کامل به تلاش کشورهای منطقه برای رفع منازعات ، از هر گونه اظهار نظر غیر مسئولانه در این زمینه خودداری کنند.
سران هفت کشور صنعتی غرب در اجلاس دو روز گذشته خود در ایتالیا نسبت به تنش های موجود در دریای جنوبی چین و شرق این دریا ابراز نگرانی کرده و خواستار راه حل غیر نظامی برای موضوعات مورد مناقشه شدند.
' لو کانگ ' همچنین گفت: پکن با تاکید بر حفظ صلح و ثبات در دریای جنوبی چین، خود را برای حل وفصل منازعات این منطقه ازطریق گفت وگو با کشورهای حوزه متعهد می داند .
ژاپن که عضو گروه ۷ است با چین بر سر مالکیت بخش هایی از دریای چین جنوبی اختلاف ارضی دارد.برونئی ، مالزی ، فیلپین، ویتنام و تایوان نیز ادعای مالکیت بر بخش هایی از این آبراه راهبردی را دارند.
چهل و سومین اجلاس سران گروه ۷ که از روز جمعه در شهر تائورمینا در جزیره سیسیل با حضور سران کشورهای ایتالیا، ژاپن، آمریکا، کانادا، آلمان، فرانسه و انگلیس و نمایندگان اتحادیه اروپا درمیان تدابیر شدید امنیتی شروع به کار کرده بود پس از دو روز فعالیت بدون دستیابی به نتایج مشخص پایان یافت.
مبارزه با داعش و تروریسم در پی فاجعه منچستر، بحران پناهجویان، تنش با کره شمالی، تغییرات اقلیمی و آب و هوایی، امنیت سایبری، امنیت غذایی، بحران سوریه، برگزیت، نوآوری، مساله مربوط به حمایت از تولیدات داخلی، بحران جهانی انررژی، حمایت از فرهنگ محافظت از محیط زیست، اقتصاد پایدار، کاهش نابرابری ها و اشتغال از جمله موضوعات اصلی این دوره (چهل و سومین ) از اجلاس جی ۷ بود که به ریاست ایتالیا برگزار شد.
شهر تائورمینا در جنوب ایتالیا در در دو روز گذشته با حضور۱۰ هزار نیروی انتظامی و نظامی که ماموریت حفظ امنیت سران کشورهای صنعتی را بر عهده داشتند کاملا چهره نظامی به خود گرفته بود.
گروه هفت یا جی هفت که پیشتر با حضور روسیه جی هشت نامیده می شد شامل هفت کشور صنعتی جهان می شود که حدود ۵۰٪ اقتصاد دنیا را در دست دارند. سران این کشورها هر سال در اجلاس مشترک شرکت می کنند
- 19
- 2