شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۱۵ - ۲۳ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۶۱۷۵
بین الملل

آمریکا: نقش اسلام آباد در جنگ با ترور بسیار ارزشمند است

ژنرال ووتل,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
یکی از ژنرال‌های ارشد آمریکایی در تماس تلفنی با فرمانده ارتش پاکستان تاکید کرد که آمریکا برای نقش اسلام آباد در جنگ با ترور ارزش بسیاری قائل است و تشنج اخیر در روابط دوجانبه میان این دو کشور موقتی است.

به گزارش ایسنا، به نقل ازفرانسه، دفتر روابط عمومی ارتش پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: ژنرال قمر جاوید باجوا، رئیس ستادکل ارتش پاکستان طی هفته گذشته دو تماس تلفنی از ژنرال جوزف ووتل، فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا و یکی از سناتورهای ناشناس آمریکایی داشته که درباره همکاری امنیتی میان واشنگتن و اسلام آباد صحبت کردند.

 

در این بیانیه آمده است: ژنرال ووتل به ژنرال باجوا اطمینان داد که واشنگتن هیچ اقدام یک جانبه‌ای در داخل پاکستان در نظر ندارد. ژنرال ووتل با اشاره به احتمال حملات پهپادی بین مرزی آمریکا و دیگر عملیات نظامی این کشور که شبه‌نظامیان طالبان و شبه‌نظامیان دیگر گروه‌ها را در خارج از این منطقه مرزی هدف قرار می‌دهد به فرمانده ارتش پاکستان اطمینان داد که هیچ گونه اقدام یک جانبه در داخل پاکستان در نظر گرفته نشده است.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: ژنرال ووتل همچنین تاکید کرده که تشنج کنونی به وجود آمده در روابط آمریکا – پاکستان به دنبال توئیت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که از اسلام آباد به خاطر عدم تلاش کافی در مبارزه با تروریسم انتقاد کرده و این کشور را به "شیادی و دروغگویی" متهم کرد و کمک مالی به این کشور را به حالت تعلیق درآورد، امری موقتی است.

 

در پاسخ ژنرال باجوا به ژنرال ووتل گفت که به خاطر این بیانیه‌های آمریکا کل ملت پاکستان احساس می‌کنند که مورد خیانت قرار گرفته‌اند اما تاکید کرد که پاکستان به حمایت از تلاش‌های صلح در منطقه علی‌رغم وضعیت به وجود آمده ادامه خواهد داد.

 

ژنرال باجوا افزود: پاکستان به دنبال لغو محدودیت‌های بودجه از جانب آمریکا نیست اما انتظار دارد که به مشارکت‌ها، فداکاری‌ها و همکاری‌های چندین دهه‌اش در مبارزه با تروریسم احترام گذاشته شود.

 

تعلیق کمک آمریکا به پاکستان چند روز پس از آن اعلام شد که ترامپ در تاریخ اول ژانویه در توئیتی گفت: آمریکا طی ۱۵ سال گذشته با حماقت تمام ۳۳ میلیارد دلار کمک مالی به پاکستان ارائه کرده و هیچ چیزی جز دروغ،‌ حیله و احمق فرض کردن رهبران آمریکایی دریافت نکرده است.

این در حالی است که در این بیانیه روابط عمومی ارتش پاکستان هیچگونه اشاره مستقیمی به این توئیت ترامپ نشده است.

 

ژنرال باجوا در جریان این تماس تلفنی گفت: پاکستان به خاطر منافع ملی حتی بدون حمایت مالی آمریکا  به تلاش‌های صادقانه خود در مبارزه با تروریسم ادامه خواهد داد.

 

ژنرال ووتل در جریان این تماس تلفنی گفت: آمریکا برای نقش پاکستان در راستای جنگ با ترور ارزش بسیاری قائل است و انتظار می‌رود که تشنج کنونی میان این دو کشور موقتی باشد. آمریکا هیچگونه اقدام یک جانبه‌ای را در داخل پاکستان در نظر ندارد و تنها به دنبال همکاری برای مقابله با اتباع افغانی است که از خاک پاکستان علیه افغانستان استفاده می‌کنند.

 

در ادامه این بیانیه ‌آمده است: پاکستان به شدت از نزاع بر سر قدرت در این منطقه رنج برده است. پاکستان کاملا از نگرانی‌های آمریکا درخصوص فعالیت اتباع افغان در این کشور آگاه است و تاکنون اقدامات متعددی را برای از بین بردن پناهگاه‌های تروریستی انجام داده است.

 

براساس این بیانیه ژنرال باجوا تاکید کرد که پاکستان به صورت یکجانبه کنترل مرزی‌اش را تقویت کرده اما اگر افغانستان واقعا احساس می‌کند که تحت تاثیر پاکستان قرار گرفته باید همانند ما مدیریت مرزی دوجانبه را در اولویت اصلی خود قرار دهد. صلح در افغانستان تنها راه برای رسیدن به صلح و ثبات پایدار در این منطقه است.

 

هر دو ژنرال موافقت کردند که از مشارکت موثر سود خواهند برد.

 

در همین حال فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا به محتوای این مکالمه اشاره‌ای نکرد اما گفت ارتش آمریکا با ارتش پاکستان ارتباط خود را ادامه خواهد داد که شامل تماس تلفنی مجدد میان ژنرال ووتل و ژنرال باجوا می‌باشد.

 

جان توماس، سخنگوی فرمانده مرکزی آمریکا گفت: ما به درک متقابل منافع و نگرانی‌ها که باید آنها را مدنظر قرار دهیم و تحقق آنها منجر به نتایج موثر می‌شود ارزش بسیاری قائلیم.

 

 

 

 

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش