به گزارش تسنیم به نقل از یورونیوز، دولت راستگرای اتریش روز چهارشنبه اعلام کرد که این تصمیم به دلیل نگرانی از مفاد این پیمان گرفته شده است که باعث ابهام در تفکیک میان مهاجران قانونی و غیرقانونی می شود.
سباستین کورتز، صدراعظم محافظه کار اتریش که به همراه حزب راست افراطی آزادی در اتریش دولت را در دست دارد گفته است که کشورش به این پیمان نخواهد پیوست. وی گفته است: «چندین نکته در پیمان مهاجرتی است که خیلی مشکل زاست مانند مخلوط کردن کسانی که پناهجو هستند و دنبال حفاظت می کردند با مهاجران کاری.»
صدر اعظم اتریش همچنین گفته است مهاجرانی که از دریای مدیترانه نجات داده می شوند نباید مستقیما به اروپا بیایند. اظهار نظری که سیاست مهاجرتی استرالیا را به ذهن متبادر می کند که اجازه ورود پناهجویان را به خاک استرالیا نمی دهد و آنها به جزایری مانند نائورا می فرستند.
پیمان جهانی مهاجرتی سازمان ملل متحد برای مهاجرت امن، منظم و قاعده مند در ماه ژوئیه از سوی ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل مورد تایید قرار گرفت. آمریکا سال گذشته از این پیمان که سال ۲۰۱۶ به تصویب رسید خارج شد.
دولت راستگرای مجارستان اعلام کرده است که این کشور سند نهایی این توافق را که قرار است در مراسمی در مراکش در ماه دسامبر به امضا برسد، تایید و امضا نخواهد کرد.
لهستان نیز که با اتحادیه اروپا بر سر سهمیه بندی پناهجویان در اتحادیه اروپا اختلاف نظر دارد اعلام کرده است که این پیمان را در مراکش امضا نمی کند زیرا نگرانی از آن وجود دارد که این پیمان باعث تشویق مهاجرت غیرقانونی شود.
هدف پیمان مهاجرتی غیر الزام آور سازمان ملل متحد قاعده مند کردن حفاظت از مهاجران، چگونگی ادغام آنها در کشور جدید و چگونگی بازگرداندن آنها به کشورهایشان است.
- 14
- 4