دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۱۵ - ۰۱ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۰۲۴۷
بین الملل

فرودگاه گاتویک لندن در دام پهپادهای ناشناس

فرودگاه گاتویک لندن,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
وضعیت فرودگاه گاتویک لندن به‌رغم گذشت نزدیک به سه روز ازاختلال ایجادشده دراثر پرواز هواپیماهای ناشناس بدون سرنشین، ثبات پیدا نکرده و هزاران مسافر همچنان درراهروها و سالن‌های انتظار این فرودگاه سرگردان هستند.

به گزارش ایرنا، پلیس منطقه ساسکس روز شنبه اعلام کرد که تاکنون دو نفر را به دلیل استفاده نامناسب از پهپاد و اخلال در نظم فرودگاه گاتویک دست‌گیر کرده است. بر اساس اعلام این نهاد امنیتی یک مرد ۴۷ساله و یک زن ۵۴ ساله در منطقه کراولی واقع در ۷ کیلومتری فرودگاه ساعت ۱۰ دیشب به‌وقت محلی دستگیرشده‌اند.

 

پروازهای فرودگاه گاتویک نخستین بار چهارشنبه‌شب گذشته مسدود شد و تمام پروازهای ورودی به سایر فرودگاه‌های اطراف منتقل شد. ساعت ۳ و نیم بامداد پنجشنبه باند فرودگاه باز شد اما پس از شناسایی یک فروند هواپیمای بدون سرنشین دیگر، دوباره بسته شد. گزارش‌ها حاکی است که بسیاری از پروازهای ورودی به این فرودگاه، حتی به پاریس و آمستردام هدایت شد.

 

ارتش انگلیس برای کمک به راه‌اندازی مجدد این فرودگاه روز گذشته وارد عملیات شد وپروازها به‌تدریج از سر گرفته شد، اما طولی نکشید که شناسایی پهپاد دیگری در ساعت ۵ عصر، این فرودگاه را به تعطیلی کشاند.

 

مقام‌های این فرودگاه درباره آخرین دور تعطیلی پروازها اعلام کردند که این مساله موقت و اقدامی پیشگیرانه بوده است؛ اما بی.بی.سی می‌گوید بسیاری از پروازهای این فرودگاه لغو شده و مسافران همچنان سرگردان هستند.

 

تصاویر منتشرشده در فضای مجازی نشان می‌دهد که تعداد زیادی از مسافران بار در دست، کف سالن فرودگاه دراز کشیده و یا با مسئولین فرودگاه مشاجره می‌کنند.

 

گفتنی است که این تحولات درست در حالی صورت گرفته است که بسیاری از مردم انگلیس در آستانه ایام تعطیلات کریسمس راهی مسافرت‌ های خارجی هستند. تعطیلات کریسمس و سال نوی میلادی از امروز (شنبه) در انگلیس آغازشده و این ایام یکی از شلوغ‌ترین و پرترافیک‌ترین فصول سال به شمار می‌رود.

 

در جریان اختلال به وجود آمده در این فرودگاه، بیش از ۷۶۰ پرواز روز پنجشنبه و ۱۵۵ پرواز دیگر روز جمعه لغو شده است.

 

کریس گریلینگ وزیر حمل‌ونقل انگلیس دیروز برای کمک به مسافران آسیب‌دیده اعلام کرد که محدودیت پروازهای شبانه در سایر فرودگاه‌های این کشور موقتاً لغو کرده است. بااین‌حال نزدیک‌ترین فرودگاه به گاتویک لندن، فرودگاه‌های هیترو و لندن سیتی هستند که به لحاظ مسافتی دست‌کم دو تا ۳ ساعت فاصله‌دارند.

 

بر اساس قوانین انگلیس، پرواز پهپادهای شخصی در شرایطی که قابل‌رؤیت باشد و به ۵۰ متری ساختمان‌ها و خودروها نزدیک نشود مجاز است. این قوانین همچنین اجازه نمی‌دهد که پهپادها بالاتر از ۱۲۲ متر و نزدیک‌تر از یک کیلومتری فرودگاه‌ها پرواز کنند.

 

سخنگوی پلیس ساسکس می‌گوید تحقیقات درباره این حادثه 'که منجر به اختلال گسترده فرودگاه گاتویک شد' همچنان ادامه دارد. وی گفت: ما از مردم، مسافران و ساکنین حوالی فرودگاه می‌خواهیم هشیار باشند و چنانچه به اطلاعاتی دست پیدا کردند که می‌تواند به ما کمک کند، تماس بگیرند.

 

فرودگاه گاتویک در فاصله ۴۷ کیلومتری جنوب شهر لندن قرار دارد و دومین فرودگاه مهم و پررفت‌وآمد لندن به شمار می‌رود.این فرودگاه دارای دو باند فرود به طول ۲.۵ و ۳.۳ کیلومتر است و تنها در سال گذشته میلادی بالغ‌بر ۴۰ میلیون نفر در این فرودگاه جابجا شده‌اند.

 

مقام‌های فرودگاه تائیدکرده‌اند که باندهای فرودگاه ازدیشب به روی پروازها بازشده اما نیروهای ارتش برای جلوگیری ازاختلال در فعالیت این فرودگاه حضور خواهند داشت.

 

نشریه دیلی تلگراف امروز در خبری گزارش داد که چگونه ارتش انگلیس با استفاده از دستگاه‌های فوق پیشرفته توانست پهپادهای ناشناس را خنثی کند. بر اساس این گزارش، ارتش انگلیس با بهره‌گیری از دستگاه‌های به ارزش ۲۰ میلیون پوند، پهپادهای اخلال‌گر را شناسایی، ردیابی و زمین‌گیر کرده است.

 

اگرچه این حادثه با دخالت نیروهای ارتش پس از سه روز مرتفع شد اما وقوع آن در کنار سطح بالای هشدار امنیتی در انگلیس، به مساله ای نگران‌کننده تبدیل‌شده است.

 

«استوارت وینگیت» مدیر عملیات فرودگاه گاتویک با اشاره به اختلال به وجود آمده، اظهار داشت: این درست نیست که پهپادها بخش مهمی از زیرساخت‌های کشور را به این صورت تهدید کنند. این فناوری جدیدی است که برای جلوگیری از تکرار آن بایستی چاره‌اندیشی شود.

 

بر اساس قوانین جدیدی که از اواخر سال آینده میلادی به اجرا گذاشته خواهد شد، محدودیت‌ها و تدابیر سخت‌گیرانه‌تری برای کاربران پهپاد در انگلیس به اجرا گذاشته خواهد شد. دولت انگلیس برای حفظ امنیت آسمان این کشور، از کاربران پهپادهای سنگین‌تر از ۲۵۰ گرم می‌خواهد تا در سامانه سازمان هواپیمایی انگلیس ثبت‌نام کرده و در آزمونی که به همین منظور طراحی‌شده شرکت کنند. 

 

گفتنی است که سطح هشدار امنیتی در انگلیس نیز در مرحله شدید قرار دارد و این سطح به این معناست که حمله تروریستی در این کشور به‌شدت محتمل است.

 

 

  • 16
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش