به گزارش تسنیم، "سباستین کورتس"، صدراعظم اتریش شب گذشته از شهروندان خود درخواست کرد که شرایط را جدی بگیرند.
وی از اقدامات سختگیرانه دولت برای مهار ویروس کرونا دفاع کرده و گفت: ما نباید اوضاع را زیبا جلوه دهیم و رویکردها علیه این بیماری را اغراق آمیز ارزیابی کنیم.
صدراعظم اتریش همچنین تاکید کرد که این بیماری برای بسیاری انسان ها رنج و مرگ را به دنبال می آورد. وی در این راستا به شرایط در ایتالیا اشاره کرد که هر روز صدها نفر در اثر این بیماری جان خود را از دست می دهند.
وی دربارره اوضاع بد ایتالیا این طور توضیح داد که افراد باید تلفنی با بستگان در حال مرگ خود خداحافظی کنند و پزشکان به دلیل کمبود تجهیزات و ظرفیت ها باید در این باره تصمیم بگیرند که چه کسی را می توانند درمان کنند.
صدر اعظم اتریش همچنین تصریح کرد که در صورت عدم وجود فضای کافی در بیمارستان ها برای بیماران کرونایی بیمارستان های جدیدی در ایالات مختلف ایجاد می شود. وی از اعلام شرایط اضطراری قریب الوقوع در کشورش خبر داده و از شهروندان خواست که سهم خود برای مقابله با این ویروس را انجام دهند تا شیوع ا« را متوقف کنند.
کورتس از شهروندان خواست که تنها در صورت لزوم از خانه بیرون بروند و قوانین بهداشتی را رعایت کنند. وی ابراز امیدواری کرد که زندگی اقتصادی و اجتماعی بعد از عید پاک دوباره به روال معمول برگردد.
وی همچنین اعلام کرد که اتریش در برابر بزرگترین چالش از زمان جنگ جهانی دوم قرار دارد.
صدر اعظم اتریش خطاب به مردم اعلام کرد که تنها به صورت مشترک مل می توانیم گسترش ویروس کرونا را کاهش دهیم.
وزیر بهداشت انگلیس شرایط مقابله با کرونا را به جنگ جهانی دوم تشبیه کرد
وزیر بهداشت انگلیس در مقالهای نوشت روحیه مردم این کشور در برابر شیوع کرونا باید مشابه دوران جنگ جهانی دوم و بمباران شهرها توسط ارتش آلمان باشد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «مت هنکاک» وزیر بهداشت انگلیس از مردم این کشور خواست در مقابل شیوع بیماری «کووید-۱۹» روحیهای مشابه دوران جنگ جهانی دوم داشته باشند.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، هنکاک در مقالهای در روزنامه انگلیسی «تلگراف» نوشت: «نسل ما هرگز اینگوه محک نخورده بود. پدربزرگهای ما [چنین شرایطی را] در جنگ جهانی دوم، هنگامی که شهرهایمان در حملات برقآسای آلمان بمباران میشد تجربه کردند».
وزیر بهداشت انگلیس نوشت: «برخلاف حملات هر شب، جیرهبندی و کشته شدن مردم، آنها در کنار هم یک تلاش عظیم ملی را پیش بردند. امروز نسل ما با آزمون مختص به خود روبرو است که مبارزه با یک بیماری جدید و بسیار واقعی است».
او درباره قرنطینه افراد بالای ۷۰ سال در این کشور توضیح داد: «در زمان مقرر جزئیات آن را اعلام میکنیم و این کار را به خاطر احترام به سالمندان و افراد آسیبپذیر انجام میدهیم و چنین اقدامی در راستای مراقبت از آنها است».
هنکاک اقدامات دولت را که متهم به ناکافی بودن است بر پایه دانش قابل استناد و آمار و مدلسازیهایی عنوان کرد که در روزهای آتی منتشر میشوند.
او رویکرد «ایمنی جمعی» مبتنی بر اجازه انتشار به ویروس جهت ایجاد مقاومت در بدن افراد را رد کرد و گفت دولت چنین راهبردی ندارد. او گفت در صورت لزوم تجمعات مختلف ممنوع خواهند شد.
- 11
- 4