دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۰۸ - ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۱۰۱۷۶۵
بین الملل

تبلیغ ترامپ برای داروی تایید نشده در درمان کرونا/اعمال تعرفه برای واردات نفت

دونالد ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
رئیس جمهوری آمریکا عصر یکشنبه در ادامه نشست‌های تکراری ویروس کرونا، بار دیگر مدعی شد هیدروکسی کلروکوئین برای درمان کووید-۱۹ موثر است.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ که ساعتی پیش از این نشست خبری در یادداشت توئیتری اظهارات تکراری خود را درباره ویروس جدید کرونا به نام «دشمن نامرئی جدید و باهوش» منتشر کرد، گفته بود که ممکن است امروز نشست خبری نداشته باشد.

وی در عین حال مدعی شده بود با کارگروه مبارزه با کرونا در حال جلسه است اگر اطلاعات جدیدی نباشد، در جمع خبرنگاران حضور نخواهد یافت اما شروع صحبت‌های امروزش نشان داد برخلاف فقدان اطلاعات جدید، برای فعالیت‌های که شائبه تبلیغاتی و انتخاباتی دارد، هویدا شده است.

بن رودز عضو شورای امنیت ملی دوره باراک اوباما درباره این رفتار ترامپ، اظهار کرد: زمان با ارزش است و کارهای زیادی باید انجام شود. چقدر زمان برای آماده شدن برای این نشست‌ها از دست می‌رود؟ آیا بسیاری از مردم واقعا باید هر روز ۲ ساعت در آنجا بایستند؟ یک متخصص را انتخاب کنید تا آنچه مردم باید بدانند را انتقال دهید، از این نمایش روزانه صرف نظر کنید و به کارتان بپردازید.

رئیس جمهوری آمریکا در ابتدای صحبت‌های خود بار دیگر بر داروی ضد مالاریای هیدروکسی کلروکوئین برای درمان کووید-۱۹ تاکید کرد و گفت ما ۲۹ میلیون قرص هیدروکسی کلروکوئین را در انبارها ذخیره کرده‌ایم.

ترامپ که روز گذشته از همکاری هند برای تامین این دارو خبر داده بود، افزود: علائم بسیار قوی و قدرتمندی وجود دارند که نشان می‌دهد این دارو برای درمان کووید-۱۹ کارایی دارد.

ترامپ درباره داروهای آزمایش نشده ضد مالاریا بر کووید-۱۹ که او تبلیغ می‌کند، اظهار کرد: ما وقت نداریم ببینیم چند سال طول می‌کشد و آزمایش خواهیم کرد. دوست دارم این آزمایش را در آزمایشگاه‌ها انجام شود اما خیلی طول می کشد.

وی در مورد اینکه آیا او با اصرار بر یک داروی تایید نشده، پزشکی را به خطر نمی‌اندازد، گفت: من به عنوان پزشک عمل نمی‌کنم. من می‌گویم "آنچه را می‌خواهید انجام دهید اما نشانه‌های خوبی وجود دارد.

رئیس جمهوری آمریکا در مورد اینکه چرا مشاوره پزشکی می‌دهد در صورتی که پزشک نیست، گفت: واقعا چه چیزی را باید از دست بدهیم؟ ما وقت نداریم چند سال بگذرد تا نتیجه آزمایش مشخص شود، آن مردم را نمی‌کشد.

هنگامی که خبرنگار از دکتر آنتونی فاوچی مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا سوال کرد آیا مصرف هیدروکسی کلروکوئین را تایید می‌کند، ترامپ اجازه پاسخ دادن به وی نداد و گفت ما در این باره صحبت کرده‌ایم.

ترامپ در شرایطی که معاون اولش مدعی سو سوی پیشرفت و امید می‌شد، گفت: ما با یک دوره مرگ‌آور در یک و نیم یا دو هفته آینده مواجه هستیم. روزهای سختی خواهد بود اما امیدوارم آمریکا بتواند کمتر از پیش بینی ۱۰۰ هزار تا ۲۴۰ هزار کشته بماند.

وی همچنین درباره تعداد آزمایش کرونا در آمریکا هم گفت: آمریکا اکنون بیش از یک میلیون و ۶۷۰ هزار آزمایش کرونا انجام داده است.

بر اساس گزارش‌های اعلام شده، تا این ساعت در آمریکا نزدیک به ۳۳۶ هزار نفر به کووید-۱۹ دچار شده اند و نزدیک به ۱۰ هزار نفر هم جان خود را در اثر این بیماری از دست داده‌اند.

به گفته مسئول بهداشت نیویورک به طور معمول در این ایالت روزانه بین ۲۰ تا ۲۵ نفر مرگ و میر داشته اند در حالی که اکنون به ۲۰۰ تا ۲۱۲ نفر در روز رسیده است.

احتمال تعرفه نفتی

رئیس جمهوری آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا قصد اعمال تعرفه برای واردات نفت دارد یا خیر، گفت: اگر قیمت نفت در همین سطح بماند، ما می‌خواهیم یک صنعت بزرگ را نجات دهیم.

ترامپ افزود: اگر آنها(روسیه و عربستان) نتوانند به نتیجه برسند، من به تنهایی این کار را خواهم کرد. بله من تعرفه‌های اساسی اعمال خواهم کرد برای اینکه اکنون ما از نظر نفت، مستقل هستیم و نفت خود را داریم. اگر تعرفه اعمال کنیم یعنی می‌خواهیم بگوییم به هیچ نفت خارجی احتیاجی نداریم.

وی ادامه داد: ما بیش از هر کشور دیگری به بازتولید نفت و گاز پرداختیم. قیمت بنزین هواپیماها بسیار ارزان شده است. قیمت نفت همچنان بسیار پایین باقی خواهد ماند. ما با این کار ده‌ها هزار شغل را حفظ کردیم. کار دیگری که کردیم انتقال نفت به منابع ذخیره‌ استراتژیک بود. ما با قیمت بسیار مناسبی این کار را انجام دادیم.

رئیس جمهوری آمریکا اضافه کرد: ما منابع خود را با این نفت بسیار ارزان پر می‌کنیم. هیچ کسی فکر نمی‌کرد چنین قیمتی را شاهد باشد. این شبیه به دهه ۱۹۵۰ است که آنها دلارهای زیادی را داشتند. خیر، من می خواهم از تعرفه‌ها در صورت استفاده کنم اگر مجبور شوم.

ترامپ تاکید کرد فکر نمی‌کنم این موضوع به نفع روسیه و عربستان باشد. نفت و گاز منابع انبوه درآمدی هستند. بنابراین برای آنها بد نیست. ما صنعت نفت بسیار خوب و مهمی داریم، این ویروس شرایط را از بین برد، در یک روز ۴۰ درصد کاهش یافت.

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش