جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۱۳ - ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۰۱۸۷
بین الملل

سنای آمریکا به دنبال تصویب بسته حمایتی ۴۵۰ میلیارد دلاری ضد کرونا/آغاز به کار فعالیت‌های تجاری در برخی ایالات

کنگره آمریکا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
کنگره آمریکا در حالی به رای گیری برای بسته حمایتی ۴۵۰ میلیارد دلاری به منظور کمک به مشاغل کوچک و بیمارستان‌های آسیب دیده از همه گیری ویروس کرونا نزدیک شده که رئیس مجلس نمایندگان اعلام کرد، مذاکره کنندگان بر روی اصول این بسته توافق کرده‌اند و سنا قرار است در جلسه امروز (سه شنبه) احتمالا به آن رای دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، جمهوری خواهان و دموکرات‌ها بیش از یک هفته است که بر سر اینکه چه چیزی شامل دور چهارم کمک‌های مالی شود که هدفش کاهش بار اقتصادی ناشی از ویروس کرونا است، بحث می‌کنند.

نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی.ان.ان گفت: مذاکره کنندگان دو طرف هنوز در حال گفتگو هستند. من خیلی خوشبین و امیدوارم که ما به یک اتفاق نظر برسیم. به عقیده من، ما با اصول قانونگذاری به توافق رسیده‌ایم که این چیز خوبی است. حالا در انتظار اقدام نهایی هستیم.

وی ادامه داد، ۱۲۰ میلیارد دلار برای کمک به مشاغل خرد در نظر گرفته شده و دموکرات‌ها به دنبال ۷۵ میلیارد دلار دیگر برای کمک به بیمارستان‌ها و ۲۵ میلیارد دلار هم برای انجام آزمایش‌های مربوط به کرونا هستند.

میچ مک کانل، رهبر اکثریت سنا نیز گفت: از آنجا که این مساله بسیار فوری است، من از سنا خواستم تا بار دیگر نشست تشکیل دهد و رهبر دموکرات‌ها با این درخواست من موافقت کرد.

در همین حال، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در یک نشست خبری گفت،‌ امیدوار است که مذاکره کنندگان کنگره به زودی در این زمینه به توافق برسند.

آغاز به کار فعالیت‌های تجاری در برخی ایالات آمریکا

فعالیت‌های تجاری در چند ایالت آمریکا با برداشته شدن بخشی از محدودیت‌های اعمال شده در واکنش به شیوع کروناویروس در حال از سر گرفته شدن است و در همین راستا شرکت "بوئینگ" و دست کم یک شرکت آمریکایی دیگر تولید تجهیزات سنگین، از روز دوشنبه تولید خود را از سر گرفتند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پرس اسوسیشن، این در حالی است که نگرانی‌ها نسبت به تداوم شیوع کروناویروس ادامه دارد.

این بازگشایی‌ها در حالی رخ داده‌اند که دورنمای اقتصادی تیره و تاری در پیش روی آمریکا با منفی شدن ارزش نفت این کشور قرار گرفته است.

شرکت بوئینگ اعلام کرد، طی روزهای اخیر حدود ۲۷۰۰۰ تن را برای خط تولید هواپیماهای مسافربری خود در تاسیساتش در سیاتل به سر کار باز می‌گرداند اما تدابیری را در راستای مقابله با شیوع کرونا از جمله الزام به گذاشتن ماسک و پراکنده کردن شیفت‌های کاری اعمال می‌کند.

دوسان بابکت، یک شرکت بزرگ تولید تجهیزات کشاورزی و بزرگترین تولید کننده در ایالت داکوتای شمالی بازگشت حدود ۲۲۰۰ کارگر خود به سه کارخانه‌اش در اطراف ایالت را اعلام کرده است.

انتظار می‌رود شرکت‌های تجاری که مجددا فعالیت‌شان را در آمریکا از سرگرفته‌اند نسبت به کاخ سفید در زمانی که در حالی توزیع میلیاردها دلار کمک به این شرکت‌ها است حسن نیت در پیش بگیرند.

دونالد ترامپ در اقدامی مناقشه برانگیز که ابعاد سیاسی به خود گرفته به دنبال اجرای طرح شروع مجدد فعالیت‌های اقتصادی در کشورش و برداشته شدن تدریجی محدودیت‌های مربوط به مقابله با کرونا است و در عین حال معترضان در چند ایالت که با تصمیم‌ فرمانداران ایالت‌هایشان برای برداشتن تدریجی محدودیت‌ها مخالفند را تشویق کرده است.

چند ایالت که اغلب آنها تحت رهبری جمهوری‌خواهان بوده‌اند اقدام به کم کردن محدودیت‌ها کرده‌اند و روز دوشنبه اعلام کردند که گام‌های بیشتری را برای بازگشایی اقتصادهایشان اتخاذ خواهند کرد.

برایان کمپ، فرماندار ایالت جورجیا اعلام کرد، باشگاه‌های ورزشی،‌ آرایشگاه‌ها، سالن‌های بولینگ و سالن‌های تتو کاری جزو اصنافی هستند که می‌توانند به شرط پیروی مالکان آنها از تدابیر سفت و سخت فاصله گذاری اجتماعی و الزامات بهداشتی مجددا شروع به کار کنند.

بیل لی، فرماندار تنسی نیز اعلام کرد که اصناف در اغلب نقاط این ایالت از هفته آینده فعالیت‌های اقتصادی را مجددا آغاز خواهند کرد هر چند که این دستور مناطقی که بزرگترین شهرها را نظیر نشویل و ممفیس دارند پوشش نمی‌دهد.

جین جاستیس، فرماندار جمهوری‌خواه ویرجینیای غربی هم اظهار کرد، به بیمارستان‌ها اجازه خواهد داد در صورت رعایت یک سری معیارها درمان‌های غیر اورژانسی را شروع کنند.

جارد پولیس، فرماندار دموکرات ایالت کلرادو هم گفت، از هفته بعد در صورت اجرای تدابیر سفت و سخت فاصله گذاری اجتماعی و دیگر تدابیر محافظتی، اجازه به برداشته شدن الزام در خانه ماندن می‌دهد.

  • 10
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش