به گزارش عصرایران، با نزدیک شدن به روز انتخابات آمریکا و با وجودی که تاکنون بیشتر از ۲۰ میلیون آمریکایی به صورت زودهنگام آرای خود را در انتخابات سراسری ۲۰۲۰ آمریکا ثبت کردهاند، وضعیت آرای بایدن در رقابت با ترامپ در ایالتهای رقابتی بسیار بهتر است و اگر وضعیت به همین منوال پیش برود پیروزی بایدن در انتخابات آتی حتمی به نظر میرسد و ترامپ باید خود را آماده کوچ از کاخ سفید کند و نام خود را در میان روسای جمهوری تک دورهای آمریکا ثبت کند.
وضعیت ترامپ در ایالتهای رقابتی که در انتخابات پیشین (۲۰۱۶) توانسته بود آرای الکترال آن را کسب کند اصلا خوب نیست و برای مثال در ۶ ایالت از جمله در ۲ ایالت "آریزونا" و "کارولاینای شمالی" که در انتخابات پیشین به ترامپ رای داده بودند حالا در چرخشی اساسی بایدن در نظرسنجیها پیشی گرفته و از ترامپ پیش افتاده است.
بر اساس گزارش گاردین در ۸ ایالت رقابتی بررسی شده، وضعیت نظرسنجیها حاکی است ترامپ تنها در ۲ ایالت از بایدن پیش است و در ۶ ایالت دیگر از جمله ایالت حساس فلوریدا بایدن از ترامپ پیش است و در صورت برگزاری انتخابات بدون تغییر وضعیت فعلی، خواهد توانست آرای الکترال این ۶ ایالت را از آن خود کند.
۸ ایالت رقابتی که در مجموع ۱۲۵ رای الکترال دارند، عبارتند از:
فلوریدا (۲۹ رای الکترال)، پنسیلوانیا (۲۰)،اوهایو(۱۸)، میشیگان(۱۶)، کارولاینای شمالی (۱۵)،آریزونا(۱۱)، ویسکانسین (۱۰) و آیوا(۶)
این ۸ ایالت از جمله ایالتهایی بودند که در انتخابات ۲۰۱۶ به ترامپ رای داده بودند و کسب آرای الکترال این ایالتها باعث شد ترامپ با وجودی که نزدیک به ۳ میلیون رای مردمی کمتر از رقیب دموکرات خود (هیلاری کلینتون) کسب کرده بود، اما به مدد رسیدن به حد نصاب ۲۷۰ رای الکترال بتواند پیروز انتخابات شود.
اما وضعیت امسال آرای ترامپ در این ایالتها اصلا تعریفی ندارد و بر اساس نظرسنجیها از میان این ۸ ایالت ترامپ تنها در ۲ ایالت آیوا و اوهایو با مجموع ۲۴ رای الکترال از بایدن پیش است و در ۶ ایالت دیگر با مجموع ۱۰۱ رای الکترال بایدن از ترامپ پیش است.
از میان این ۸ ایالت، "آریزونا" ایالتی است که غالبا در سبد رای جمهوریخواهان تعریف می شود اما در این دوره از انتخابات این ایالت نیز به جمع ایالت های رقابتی پیوسته و نتایج نظرسنجی ها حاکی است بایدن در این ایالت جمهوریخواه از ترامپ پیش افتاده است.
ایالتهای مردد، در نوسان و یا رقابتی به ایالتهایی گفته میشود که در دهههای گذشته در انتخابات مختللف بین جمهوریخواهان و دموکراتها دست به دست شده و هر ۲ حزب اصلی آمریکا از پیش آرای این ایالتها را در سبد خود نمیدانند و برای کسب آرای آنها با یکدیگر رقابت سختی دارند و اتفاقا طی دهههای گذشته نتیجه رقابت در این ایالتهای رقابتی است که همواره پیروز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را تعیین میکند.
ترامپ بار دیگر مدعی پیروزی در انتخابات شد
دونالد ترامپ مدعی شد: من قرار است چهار سال دیگر در کاخ سفید باقی بمانم و قدرت را حفظ خواهم کرد.
به گزارش صداوسیما؛ دونالد ترامپ در سخنرانی تبلیغاتی خود در نوادا مدعی پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شد.
دونالد ترامپ افزود: شما میدانید که ۱۶ روز دیگر ما قرار است در ایالت نوادا به پیروزی برسیم. ما قرار است چهار سال دیگر در کاخ سفید باقی بمانیم و ما قرار است این روند را حفظ کنیم.
دونالد ترامپ در ادامه گفت : رأی گیری زودهنگام آغاز شده است. بروید و رأی دهید. آنها به سبب وجود برخی از مناطق خاص نگران هستند. ما میدانیم که قصد داریم شاهد یک موج قرمز بزرگ باشیم. ما قرار است به یک پیروزی بزرگ برسیم.
همه انتظار دارند که ما عملکرد خوبی داشته باشیم. همه کارخانههای خودرو سازی که در میشیگان ساخته شده اند مربوط به ۴۲ سال پیش است. اکنون این کارخانهها در همه جا در حال ساخته شدن میباشند. فرصتهای شغلی زیادی ایجاد شده است. آنها شاهد بهترین سال خود بودند. آنها فرمانداری دارند که این ایالت را تعطیل کرده است. اما ما اکنون آنها را وادار به بازگشایی کرده ایم. آنها کار او را مغایر با قانون اساسی دانسته اند.
- 14
- 1