جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۱۱ - ۰۸ دي ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۰۰۰۴۱۹
بین الملل

بسته حمایتی کرونا بالاخره به امضای ترامپ رسید/ ۶۰۰ دلار به هر آمریکایی پرداخت می شود

دونالد ترامپ,رییس جمهوری آمریکا
دونالد ترامپ، شامگاه یکشنبه مصوبه دو حزبی کنگره آمریکا را امضا کرد تا به موجب آن هم از تعطیلی دولت جلوگیری شده باشد و هم به هر نفر از آمریکایی‌ها، ۶۰۰ دلار پرداخت شود.

به گزارش ایرنا،رئیس جمهوری آمریکا که پیشتر مصوبه ۹۰۰ میلیارد دلاری کنگره برای حمایت از خانواده‌های آمریکایی در شرایط کرونایی را نپذیرفته بود، سرانجام تسلیم شد اما از کنگره خواست درباره تقلب در انتخابات تحقیق کند.

در بیانیه مطبوعاتی ترامپ که در تارنمای کاخ سفید منتشر شده آمده است: من به عنوان رئیس جمهوری به کنگره گفته‌ام که می‌خواهم هزینه‌های بیهوده کمتری داشته باشم و پول بیشتری در اختیار مردم آمریکا در قالب چک‌های ۲ هزار دلاری برای هر بزرگسال و ۶۰۰ دلار برای هر کودک قرار دهم.

وی افزود: من بسته حمایتی کووید را با یک پیام قوی امضا خواهم کرد که برای کنگره روشن می‌کند که موارد زائد باید حذف شوند. من نسخه‌ای را که مورد به مورد مشخص کرده‌ام همراه با درخواست لغو رسمی به کنگره ارسال می‌کنم و اصرار دارم که این بخش‌ها از لایحه حذف شوند.

رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد: روز دوشنبه مجلس به افزایش پرداخت به افراد از ۶۰۰ دلار به ۲ هزار دلار رای خواهد داد. بنابراین ، یک خانواده چهار نفره پنج هزار و ۲۰۰ دلار دریافت می‌کند. به علاوه ، کنگره قول داده است که بخش ۲۳۰ که به ناحق به تکنولوژی‌های بزرگ با هزینه مردم آمریکا سود می‌دهد را مورد بررسی قرار دهند که خاتمه یا اصلاح اساسی خواهد شد.

ترامپ اضافه کرد: به همین ترتیب ، مجلس و سنا توافق کرده‌اند که به شدت بر تقلب بسیار قابل توجه رای‌دهندگان در انتخابات ریاست جمهوری ۳ نوامبر تمرکز کنند. سنا روند رای گیری را شروع می‌کند که چک‌ها را به ۲ هزار دلار افزایش می‌دهد، بند ۲۳۰ را لغو می‌کند و تحقیق در مورد تقلب در انتخابات را آغاز می‌کند.

وی که از علامت‌گذاری‌های توئیتر نسبت به ادعای انتخاباتی به شدت عصبانی است، تاکید کرد تکنولوژی‌های بزرگ نباید از بخش ۲۳۰ محافظت کند! تقلب در آرا باید رفع شود!

رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد: پول بیشتری در راه است. من هرگز از مبارزه خود برای مردم آمریکا دست نخواهم کشید!

این در حالی است که رئیس جمهوری آمریکا پیش از این از امضای این مصوبه خودداری کرده بود و خواستار افزایش بسته حمایتی به آمریکایی‌ها به ازای هر نفر ۲ هزار دلار شده بود.

شاید ترامپ تصور می‌کرد که دموکرات‌ها با این پیشنهاد موافقت نخواهند کرد اما هنگامی که استقبال گسترده دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان و سنا را دید و اینگونه نمایان شد که جمهوری‌خواهان با آن موافق نیستند، از حرف خود عقب نشینی کرد تا این تصمیم او بر رقابت ۲ کرسی باقی مانده سنای آمریکا در جورجیا اثر نگذارد.

پس از ماه‌ها مذاکره تلخ بین جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها، کنگره لایحه ترکیبی ویروس کرونا و هزینه را در ۲۱ دسامبر تصویب کرد.

این بسته شامل دور تازه‌ای از پرداخت مستقیم به آمریکایی‌های واجد شرایط است که برای هر بزرگسال و کودک حداکثر ۶۰۰ دلار در نظر می‌گیرد، همچنین مزایای بیکاری را افزایش می‌دهد و بودجه‌ای برای کمک به مشاغل کوچک و توزیع واکسن اختصاص می‌دهد.

اما ترامپ در شب کریسمس، این مصوبه کنگره را ننگ دانست و به شدت مورد انتقاد قرار داد.

دونالد ترامپ,رییس جمهوری آمریکا

او خواستار افزایش سه برابری کمک کرونایی به ۲ هزار دلار برای هر فرد واجد شرایط و ۴ هزار دلار برای یک زوج شد اما در مذاکرات و مباحث تدوین مصوبه کنگره، این جمهوری‌خواهان سنا بودند که حتی با درج مبلغ یکهزار و ۲۰۰ دلار برای پرداخت مستقیم به مردم، مخالفت می‌کردند.

ترامپ همچنین شکایت کرد که پول زیادی به کمک های خارجی اختصاص یافته که هیچ ارتباطی به همه‌گیری کرونا ندارد، اما واقعیت این است که کنگره، لایحه حمایتی را در ترکیب با هزینه گسترده‌تری تصویب کردند که قرار است بودجه دولت را تامین کند.

رئیس جمهوری آمریکا در ۲۲ دسامبر (دوم دی‌ماه) در ویدئوی توئیتری از کنگره خواست یک لایحه مناسب را برای او ارسال کند در غیر این صورت، دولت بعدی مجبور است بسته حمایتی کرونا را ارسال کند.

این درخواست ترامپ به سرعت مورد استقبال دموکرات‌ها قرار گرفت به گونه‌ای که نانسی پلوسی و چاک شومر یادآور شدند که جمهوری‌خواهان در مذاکرات مربوطه به هیچ مبلغی بالاتر از ۶۰۰ دلار رضایت ندادند و حتی در برخی موارد ۵۰۰ دلار را پیشنهاد می‌دادند.

حتی پلوسی اعلام آمادگی کرد لایحه ۲ هزار دلاری برای هر نفر را در شب کریسمس به صحن مجلس بیاورد اما باز هم جمهوری‌خواهان با آن مخالفت کردند.

با این حال، قرار است تا روز دوشنبه نمایندگان کنگره آمریکا در این باره به بحث بنشینند.

  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش