به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، برخی از مردم شهرک صدر بغداد پس از ادای نماز جمعه در زیر سایه چترها، به خاطر بی برقی بر دولت تاختند و سعار دادند.
"حیدر حسین" کارگر ۳۲ ساله در این باره گفت: شرایط مدام بدتر میشود. ما میتوانیم حتی ۱۰ ساعت در روز بیبرقی را تحمل کنیم، اما ساعاتی به ما برق بدهید.
شهروندان عراقی میگویند که برق بیشتر استانهای کشور تا پیش از سحر جمعه کاملا قطع بوده و زطولانیترین میزان بیبرقی این کشور در سال جاری به شمار می آید. برق بخشی از شهر بغداد تا بعد از ظهر جمعه وصل شد.
آسمان مناطق ثروتمندنشین بغداد پس از طلوع خورشید روز گذشته به دلیل کار طولانی مدت و غیر معمول ژنراتورهای دیزلی تولید برق کثیف و پر دود بود. در مناطق محرومتر تجهیزاتی مانند ژنراتور به سختی یافت میشود.
کمبود و قطع برق در عراق در بسیاری از روزهای سال به صورت روزانه وجود دارد اما قطع آن در هوای ۵۰ درجه سانتی گراد تابستان و استفاده خانوارها از سیستمهای خنک کننده طولانی و آزارندهتر است.
عراقی ها دولت را متهم میکنند که به واردات برق از ایران متکی است و نتوانسته شبکه برق را برای خدمات رسانی به مردم عراق توسعه دهد.
رسانههای محلی گزارش دادند که وزیر برق عراق در این هفته و تحت فشار بحران بی برقی استعفا داده است.
"حیدر السعیدی" ۵۲ ساله رهبر یکی از طایفههای عراق و از معترضان در شهرک صدر بغداد طبقه سیاسی حاکم بر عراق پس از سرنگونی "صدام حسین" را در ایجاد این شرایط مقصر میداند. صدام حسین در سال ۲۰۰۳ سقوط کرد.
وی افزود: ما از آن رژیم تا این رژیم برق نداریم. دموکراسی برای ما چه آورده است. همه چیز بد و بدتر شده است.
- 13
- 5