چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۴۱ - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۴۷۸۸
خاورمیانه

روایت الاخبار از شب داغ جولان؛ کدام پایگاه‌های اسرائیل هدف قرار گرفت؟

شب گذشته دمشق به تجاوزات موشکی رژیم صهیونیستی پاسخ داد به طوری که چندین پایگاه این رژیم هدف قرار گرفت و شهرک نشینان صهیونیست شب خود را در پناهگاه‌ها و زیر صدای آژیرهای خطرگذراندند.

به گزارش روزنامه الاخبار لبنان، رسانه‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز از حمله گسترده موشکی به بلندی‌های اشغالی جولان در فلسطین اشغالی اشاره کرده و آن را به زعم خود «تجاوز خطرناک ایران به اسرائیل» توصیف کردند.

 

الاخبار نوشت در این عملیات ده‌ها موشک، مواضع نظامی رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی را هدف قرار داد. بعد از آن ارتش رژیم صهیونیستی تعدادی از مواضع نظامی سوریه را هدف قرار داده و مدعی شد که این مراکز پایگاه‌های ایران در سوریه هستند.

 

برای اولین بار از سال ۱۹۷۴ تا کنون جبهه جولان با چنین تنشی روبرو شده است. دشمن صهیونیستی نمی‌خواهد سوریه و محور مقاومت میوه پیروزی‌های خود در سرنگونی پروژه خلافت اسلامی داعش و تسلط بر دمشق را بچیند، به همین علت اسرائیلی‌ها از مدتی پیش حملات خود را به مراکز مختلف در سوریه افزایش داده و مدعی شدند که این حملات با هدف جلوگیری از تمرکز نیروهای ایرانی در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی انجام می‌شود.

 

رژیم‌ صهیونیستی در همین راستا پایگاه تی ۴ در حومه حمص را هدف قرار داد که در نتیجه این حمله تعدادی از مستشاران و افسران ایرانی به شهادت رسیدند.

 

طی هفته‌های گذشته سناریوهای احتمالی مختلفی در محافل صهیونیستی و مراکز تصمیم‌گیری محور مقاومت در رابطه با واکنش ایران به این حملات مطرح شد و همه اتفاق نظر داشتند که باید واکنش قطعی به این حملات داده شود.

 

در روزهای اخیر تل‌آویو تلاش زیادی را دنبال می‌کرد تا هر نوع حمله به نیروهای خود را با شکست روبرو کند. نظامیان رژیم صهیونیستی در حالت آماده باش نظامی شدید قرار داشتند. در روز ۲۹ آوریل ژیم صهیونیستی بار دیگر انبارهای تسلیحاتی در حومه حماه و حلب در سوریه را موشک باران کرده و مدعی شد که این انبارها متعلق به نیروهای ایرانی است.

 

دو روز پیش تنش میان دو طرف به اوج خود رسید و رژیم صهیونیستی به مراکز مختلف سوریه در منطقه الکسوة واقع در جنوب دمشق حمله کرد. اسرائیل با این حملات می‌خواست اینگونه نشان دهد که نگرانی از کشیده شدن اوضاع به سمت جنگ ندارد و بنابر ادعاهای مقامات تل‌آویو تلاش برای ممانعت از حضور ایران در سوریه ادامه خواهد داشت.

 

افزایش تنش آفرینی رژیم‌صهیونیستی طی شب گذشته نیز با حملات توپخانه‌ای به مراکز سوریه در شهر البعث و استان القنیطرة و منطقه خضر و دیگر مناطق ادامه پیدا کرده بود.

 

اما در نهایت به نظر می رسد آن چیزی که دشمن طی هفته‌های گذشته منتظر آن بود، بامداد دیشب به وقوع پیوست و جبهه جولان اشغالی به عرصه جنگ واقعی تبدیل شد. چند روز بعد از تنش‌های موجود در سرزمین های اشغالی و احضار نیروهای ذخیره و باز کردن پناهگاه‌ها ، دهها موشک از اراضی سوریه، سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داد و به مراکز نظامی متعدد رژیم ‌صهیونیستی اصابت کرد.

 

سایت های اجتماعی رژیم صهیونیستی تصاویر ویدئویی از پرتاب موشک به اراضی سوریه در آسمان جولان را منتشر کردند. تل‌آویو از طریق سخنگوی ارتش خود مدعی شده که نیروهای ایرانی در بخش سوریه از ارتفاعات جولان حدود ۲۰ موشک و راکت به سمت اهداف اسرائیل شلیک کرده‌اند. این منبع صهیونیستی می‌افزاید که اسرائیل برخی از این موشک‌ها را رهگیری کرده، اما گزارشی از وقوع خسارت های انسانی در نتیجه این عملیات وجود ندارد و خسارت‌های وارد شده به مراکز مورد اصابت نیز محدود است. به نظر می رسد عدم اعلام تعداد موشک‌های ساقط شده توسط سامانه‌های رهگیری رژیم صهیونیستی نشان از شکست این سامانه‌ها در انهدام موشک‌های مذکور دارد.

 

سیستم سانسور نظامی رژیم‌صهیونیستی جلوی انتشار هر نوع اخبار و اطلاعات از تعداد موشک‌ها و راکت‌های سقوط کرده در مواضع نظامی اسرائیل را گرفته است. همچنین اعلام هرنوع خبری از حجم موشک‌ها و انواع آنها و مناطقی که هدف قرار گرفته اند، جزو موارد ممنوعه در رسانه‌های رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود.

 

تل آویو که تلاش داشت خود را خونسرد نشان دهد، دو و نیم ساعت بعد از این حمله از شهروندان خود خواست تا از پناهگاه‌ها بیرون بیایند، اما در نزدیکی پناهگاه‌ها حضور داشته باشند. اما ساعتی طول نکشید که سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز تحرکات از تل آویو به مواضع ایران در سوریه خبر داد و مدعی شد که اسرائیل موشک های خود را از آسمان فلسطین و لبنان به سمت تعداد زیادی از مواضع در اطراف دمشق فرستاده است.

 

تا ساعت ۴ بامداد امروز پدافند هوایی سوریه در برابر موشک‌های رژیم صهیونیستی در نزدیکی پایتخت مقاومت کرد و در مقابل موشکهای سوریه به سمت اراضی اشغالی شلیک شد که برخی از آنها حتی به آسمان عکا و صفد نیز رسید. این موضوع سبب شد رژیم صهیونیستی سامانه‌های موشکی پاتریوت و گنبد آهنین را برای جلوگیری از اصابت موشک‌های سوریه فعال کند که همین موضوع بر حجم وحشت صهیونیست‌های این مناطق افزود.

 

در ساعت سه و نیم بامداد کار به جایی رسید که شهرداری‌های تعدادی از شهرک های صهیونیست نشین دور دست در شمال مناطق اشغالی از کریات شمونه تا جولان پناهگاه‌های خود را باز کرده و ارتش اسرائیل از شهرک‌نشینان خواست تا در نزدیکی پناهگاه ها و مناطق امن حضور داشته باشد.

 

شبکه خبری المیادین به نقل از منابع نظامی، مراکز اسرائیلی هدف قرار داده شده در جولان را به شرح زیر برشمرد:‌

مرکز نظامی اصلی جمع آوری اطلاعات فنی و الکترونیک.

مرکز اصلی یگان مرزبانی از یگان ۹۹۰۰

مرکز نظامی اصلی عملیات اختلال راداری

مرکز نظامی اصلی شنود شبکه‌های ارتباطاتی بی سیم و باسیم.

ایستگاههای ارتباطات و ارسال اطلاعات

مقر یگان سلاح‌های دقیق دشمن در عملیات زمینی

فرودگاه بالگردهای نظامی

مقر فرماندهی نظامی منطقه‌ای تیپ ۸۱۰

مقر فرماندهی گردان‌های نظامی در حرمون

مقر زمستانی یگان موسوم به بنستیم

حمله موشکی به اسرائیل,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,خاورمیانهحضور مردم اسرائیل به پناهگاه‌ها

 

  • 25
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۲۰
غیر قابل انتشار: ۲۰
جدیدترین
قدیمی ترین
حالاکه برجام به اینجا کشیدایران به دنیانشون داد اهل مذاکره هست،به تعبیری اتمام حجت شده بییاییداین شیطان بزرگ رو براهمیشه ازخلیج فارس بیرون کنید تاملتی ازفتنه اینهاومزدورانشان راحت شوند
هنوز اول کار هستید تازه ۵/ توان مارا دیدیدشغال اسراییلی
حاج قاسم ی ترسی انداخته به دل اسراییلی ها که تا اسم حاج قاسم میاد خودشون روخیس میکنن ولی حاجی تو رو قسم به خاک شهدا از آقا اجازه انتقام شهدارو بگیر برابرهرشهیدمون ۱۰۰تانظامی اسراییلی تلف کن
اتفاقا اسراییل از موندن بشار اسد ( با ارتشی ضعیف شده ) حمایت میکنه چون اولا تا قبل از این قضایا امنترین مرز اسراییل همین مرز سوریه بوده و در ثانی اسراییل بشار اسد لاییک رو به گروههای تندروی جهادی ترجیح میده . تنها مشکل اسراییل ترس حضور دائمی ایران در سوریه است ولا غیر.
ببینیدهزاربارگفتم برادران بازهم میگم به نظره من فقط بایدمولایم رهبرم سیدعلی فرمان راصادرکنه درکنارمردان باغیرت سپاه پاسداران ریشه این اسرائیل رابخشکانیم تادرس عبرتی بشه برای آمریکای جنایتکارودرضمن عربستان بزدل!رهسپاریم باولایت تاشهادت
اسرائیل باید نابود شود که دیگر به کشور بزرگ ایران احانت نکند و درس بزرگی به آمریکا شود که دیگر ملت ایران رو تحریم نکند
از کارهای انجام شده این چند روز اسراییل اگه جواب نگیره دیگه نمیشه جلوش درآمد چه بخایم چه نه اسراییل رم کرده و راه رو به خراب آباد کشوند پس مرگ یه بار شیون یه بار بدون شک ادب میشه جنگ تنها راه در این برهه هست
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش