جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۱۴ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۶۲۰۰
خاورمیانه

جرمی هانت: اسد با حمایت روسیه هنوز هست

جرمی هانت,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,خاورمیانه
وزیر خارجه انگلیس ضمن هشدار نسبت به بازگشت داعش، از روسیه خواست راهکاری را به نفع سوری‌ها برای حل بحران این کشور ارائه کند.

به گزارش ایسنا، جرمی هانت، وزیر خارجه انگلیس در مصاحبه با روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط درباره یمن گفت: با تشکیل دولت وحدت ملی صلح فراگیر در یمن محقق می‌شود. ما باید تلاش کنیم که ایران از یمن به عنوان پایگاهی برای برهم زدن ثبات کشورهای همجوار استفاده نکند و باید به بحران انسانی در یمن که در حال حاضر بدترین بحران انسانی در جهان است، پایان دهیم. مشکل راهکار نهایی نیست چراکه تمامی طرف‌ها با این مساله موافقند بلکه درباره چگونگی رسیدن به این راهکار و اعتمادسازی به ویژه درباره اهمیت اجرای توافق استکهلم و عقب نشینی از شهر الحدیده و بندر آن است.

 

وی درباره متهم شدن حوثی‌ها به نقض آتش‌بس از سوی دولت مستعفی یمن گفت: من نمی‌خواهم هیچ طرفی را سرزنش کنم. واقعیت این است که دو طرف به آتش‌بس پایبند بوده‌اند. مساله اصلی بازگشایی بندر الحدیده برای رساندن کمک‌های بشردوستانه است. این فرصت آخر برای اطمینان یافتن از اجرای توافق استکهلم است. ما می‌خواهیم حوثی‌ها بندر الحدیده را ترک کنند. ما همگی می‌دانیم که اگر این اتفاق نیفتد درگیری‌ها از سرگرفته خواهد شد.

 

هانت درباره نشست ورشو و نشست رؤسای جمهوری ایران، روسیه و ترکیه در سوچی گفت: این مساله یعنی روسیه اکنون توجه ویژه‌ای به خاورمیانه دارد. همچنین به معنای این است که امکان موضع‌گیری مجدد در ائتلاف‌های مختلف وجود دارد. این منفی نیست. روند آستانه در ممانعت از خونریزی در ادلب موفق شد. اکنون باید به دنبال توافقی میان تمامی کشورهای ذیربط برای تضمین امنیت و مرزهای سوریه باشیم. من دو ائتلاف متخاصم (ورشو و سوچی) نمی‌بینم.

 

وی افزود: روس‌ها تصمیم به مداخله در سوریه گرفتند درنتیجه نظام بشار اسد همچنان هست. روسیه این گزینه را انتخاب کرد که اسد بماند درنتیجه خود این کشور نیز باید از پایان این داستان اطمینان حاصل کند. یعنی به راهکاری به نفع سوری‌ها دست یابد. باید ببینیم روسیه چگونه به این راهکار دست می‌یابد. چراکه ما چندین سال فکر می‌کردیم در سایه حکومت اسد سوریه نمی‌تواند آینده درخشانی داشته باشد. من فکر نمی‌کنم ثبات تحت سایه حکومت اسد دوام زیادی بیاورد. او در قتل مردمش برای ماندن در قدرت ابا نکرد اما واقعیت این است که به دلیل حمایت روسیه او در قدرت است و ممکن است تا آینده نزدیک یا تا آینده دورتر در قدرت باقی بماند.

 

هانت تأکید کرد که لندن هیچ طرحی برای بازگشایی سفارتش در دمشق ندارد.

 

وی درباره عقب‌نشینی آمریکا از سوریه گفت: شکست داعش در یک موقعیت جغرافیایی به معنای شکست کامل نیست. عملیات ائتلاف باعث شد مساحت مناطق تحت سیطره داعش به یک منطقه بسیار محدود برسد و این دستاورد بزرگی است اما هنوز ما از دلایل ظهور داعش خلاص نشده‌ایم. اسنادی وجود دارند که نشان می‌دهند در بخشی از عراق داعش در حال جمع‌آوری قوای خود است. ما بعد استراتژیک عقب‌نشینی آمریکا از سوریه را درک می‌کنیم. درباره عراق، لیبی، افغانستان و سوریه می‌توانیم ملاحظه کنیم که سربازان غربی در خاک کشورهای بیگانه خیلی کم می‌توانند راهکاری طولانی‌مدت برای مشکلات خاورمیانه باشند. نباید کاری کنیم که عقب‌نشینی آمریکا به نتایج عکس درباره داعش و هم‌پیمانانمان در نیروهای سوریه دموکراتیک منجر شود. طرحی وجود ندارد که نیروهای انگلیسی جای نیروهای آمریکایی را بگیرند.

 

هانت گفت: مرحله کنونی شاهد بازسازی ائتلاف‌ها در خاورمیانه است و ۲۰۱۹ برای نزاع فلسطین و اسرائیل سرنوشت‌ساز خواهد بود. انگلیس هرگز به خاورمیانه پشت نخواهد کرد و بعد از بریگزیت و خروج از اتحادیه اروپا همچنان روابطمان با جهان عرب بیش از پیش خواهد بود.

 

 

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش