یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۲:۵۲ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۸۰۵۷۰
مجلس

واکنش‌های شدید نمایندگان مجلس به افشاگری نفتی نماینده قم

قاسم ساعدی و غضنفرآبادی,تخلفات نمایندگان مجلس
نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر اینکه انتقال همه نمایندگان بعد از پایان دوره نمایندگی به وزارت نفت قانونی است، اظهار کرد: این تنگ نظری ها، بد بینی ها و تخریب افراد را لایق نمی دانم و کسی با این جایگاه نباید به خودش اجازه بدهد با آبروی افراد بازی کند. این کار خلاف شرع و قانون است و تا زمانی که قانون اجازه این انتقال را داده است، چطور برخی خود را فراتر از قانون دانسته و این کار را منع می کنند؟

به گزارش مدارا؛ قاسم ساعدی، نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس که یکی از نمایندگانی است که نام او در لیست ۶۰ نفره استخدامی در وزارت نفت قرار دارد، در این باره گفت: همانطور که همه نخبگان و آشنایان به نظام حقوقی می دانند انتقال از یک دستگاه به دستگاه دیگر نه جرم است و نه تخلف و یک باب قانونی است.

او ادامه داد: به موجب قانون هر کارمند دستگاه دولتی می تواند تقاضای انتقال به دستگاه دولتی دیگری بدهد و در صورت موافقت مبدا و مقصد، انتقال صورت بگیرد. این یک پدیده جدید نیست که برخی دوستان به اشتباه موضوع را به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان حواله می دهند. هیچ رانت و اعمال نفوذی در این میان اتفاق نیفتاده است و برخی نمایندگان پس از اتمام دوره نمایندگی خود به این وزارت خانه منتقل شده اند و کار غیر قانونی اتفاق نیفتاده است.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه نام او در لیست ۶۰ نماینده استخدامی در وزارت نفت که توسط امیرآبادی نماینده فعلی مجلس در برنامه گفت وگوی ویژه خبری در تلویزیون مطرح شد، بوده است، گفت: با وجودی که درخواست من هم برای انتقال به وزارت نفت، مثل بسیاری از همکاران که در پایان دوره نمایندگی درخواست انتقالشان از طرف آقای زنگنه پذیرفته شد، من هنوز به وزارت نفت منتقل نشده ام و کارمند آموزش و پرورش محسوب می شوم و حقوق خود را از این وزارت خانه دریافت می کنم. 

او اضافه کرد: پس از گذشت مدت های طولانی از تایید این درخواست انتقال، من همچنان آموزش وپرورشی و فرهنگی هستم و این انتقال انجام نشده است. در حالی که در لیست منتشر شده آقای امیرآبادی به عنوان انتقال دائم از من نام برده شده است که صحت ندارد و من اصلا منتقل نشده ام.

ساعدی با تاکید بر اینکه انتقال همه نمایندگان بعد از پایان دوره نمایندگی به وزارت نفت قانونی است، اظهار کرد: این تنگ نظری ها، بد بینی ها و تخریب افراد را لایق نمی دانم و کسی با این جایگاه نباید به خودش اجازه بدهد با آبروی افراد بازی کند.  این کار خلاف شرع و قانون است و تا زمانی که قانون اجازه این انتقال را داده است، چطور برخی خود را فراتر از قانون دانسته و این کار را منع می کنند؟

او ادامه داد: این انتقالات در چارچوب قانون بوده و کسی حق ندارد خود را فراتر از قانون دانسته و با این اقدامات جامعه را ملتهب کند. آقای امیرآبادی و برخی دوستان به جای اینکه جامعه را دچار تشویش کنند و اعتماد مردم را به نمایندگانشان از بین ببرند، بهتر است طرحی را مصوب کنند که یا انتقال از یک دستگاه دولتی به دستگاه دیگر را منع کند یا صراحتا انتقال نمایندگان مجلس بعد از دوره نمایندگی را منع کند تا تکلیف همه روشن شود. چرا که این رفتار نه به صلاح نظام است و نه صلاح کشور و صرفا اعتماد عمومی را مخدوش می کند.

نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به توییت اخیر امیرآبادی، نماینده ای که مدعی استخدام دائمی ساعدی و حسنوند در وزارت نفت شده بود، گفت: آقای امیرآبادی بعد از انتشار لیست و بردن آبروی افراد، طی دو توییت دست به اصلاح حرف های قبلی خود زد و نوشت که بعد از بررسی دوباره من و آقای حسنوند به وزارت نفت منتقل نشده ایم. در توییتی دیگر هم نوشت که هشت یا نه نفر دیگر بعد از اتمام ماموریتشان در وزارت نفت به دستگاه های قبلی خود برگشته اند و انتقالی صورت نگرفته است. 

او تاکید کرد: این کار تناقض گویی است و جای تاسف دارد. بنابراین برای پیگیری موضوع با نمایندگان فعلی حاضر در صحن مشورت می کنم. اما آنچه مسلم است اینکه حتما صدای آنها بلند می شود که یا این قانون برای همه منتفی شود یا جلوی این التهاب افکنی ها در جامعه گرفته شود.

غضنفرآبادی: انتقال یک نماینده مجلس به یک سازمان و یا وزارتخانه پس از اتمام دوره نمایندگی جرم نیست/ بعید می دانم از نمایندگان فعلی کسی به استخدام وزارت نفت درآمده باشد

سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان با اشاره به اینکه «پس از اتمام دوره نمایندگی انتقال آنها به سایر سازمان ها یا وزارت خانه ها جرم تلقی نمی شود، تصریح کرد: متاسفانه نقل و انتقالات نمایندگان زمانی رخ می دهد که دوره مجلس تمام می شود و رسیدگی به آن اقدامات دیگر از حیطه اختیارات هیات نظارت بر رفتار نمایندگان خارج می شود. در دوره بعد هم هیات نظارت بر آنچه در گذشته اتفاق افتاده است، امکان ورود و رسیدگی ندارد.

قاسم ساعدی و غضنفرآبادی,تخلفات نمایندگان مجلس

به گزارش دیده بان ایران؛ حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی، سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان درباره اظهارات احمد امیرآبادی، مبنی بر ورود هیات نظارت بر رفتار نمایندگان درباره استخدام ۶۰ نماینده ادوار مجلس در وزارت نفت، گفت: اگر موضوع انتقال و استخدام نمایندگان در وزارت نفت مربوط به ادوار گذشته مجلس باشد و پرونده ای از تخلف احتمالی آنها وجود نداشته باشد، طبق قانون مجلس فعلی نمی تواند به آن موضوع ورود کند. 

او ادامه داد: شرایط قانونی اجازه این اقدام را به ما نمی دهد.

سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان با اشاره به اینکه «پس از اتمام دوره نمایندگی انتقال آنها به سایر سازمان ها یا وزارت خانه ها جرم تلقی نمی شود، تصریح کرد: متاسفانه نقل و انتقالات نمایندگان زمانی رخ می دهد که دوره مجلس تمام می شود و رسیدگی به آن اقدامات دیگر از حیطه اختیارات هیات نظارت بر رفتار نمایندگان خارج می شود. در دوره بعد هم هیات نظارت بر آنچه در گذشته اتفاق افتاده است، امکان ورود و رسیدگی ندارد.

غضنفرآبادی در پاسخ به این سوال که آیا نقل و انتقال نمایندگان و استخدام ها در وزارت نفت شامل نمایندگان فعلی مجلس هم شده است، گفت: بعید می دانم از نمایندگان فعلی مجلس کسی به استخدام وزارت نفت درآمده باشد، چرا که این امر همزمان با طی شدن دوره نمایندگی تخلف است.

نماینده حوزه انتخابیه بم، ریگان، فهرج در مجلس یازدهم تاکید کرد: اگر نماینده ای در زمان نمایندگی خود اعمال نفوذ کند و مثلا کارمند تشکیلاتی باشد و با استفاده از نفوذ خود استخدام وزارت نفت شود، این تخلف محرز و قابل رسیدگی است. چرا که نماینده مجلس بودن خودش یک عنوان است و شخص نمی تواند همزمان جایی دیگر استخدام شود.

رئیس سابق دادگاه‌های انقلاب استان تهران در عین حال تاکید کرد که تاکنون چنین موارد تخلفی را از سوی نمایندگان فعلی مجلس شاهد نبوده اند.

سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان درباره تغییرات سفت و سخت در عملکرد هیات نظارت بر رفتار نمایندگان که امیرآبادی نماینده فعلی مجلس در برنامه گفت وگوی ویژه خبری از آن خبر داده بود، گفت: آیین نامه هیات نظارت بر رفتار نمایندگان تغییراتی دارد و طرح «اعتلای قانون نظارت بر رفتار نمایندگان» در صحن مجلس اعلام وصول شده است و در کمیسیون ایین نامه داخلی در حال رسیدگی است. اما درباره اینکه در مجالس گذشته نقل و انتقال نمایندگان به وزارت خانه ای انجام شده باشد و حالا هیات نظارت بر رفتار نمایندگان بتواند نسبت به آن ورود کند، طرحی در دست نداریم. 

  • 20
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش