جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۲۲:۴۸ - ۱۹ دي ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۰۱۸۵۱
مجلس

«احمد راستینه» سرهنگی که می‌خواهد فوتبال ایران را سامان بدهد

احمد راستینه,درگیری لفظی مصطفوی و احمد راستینه
نام سرهنگ احمد راستیه از روز گذشته بر سر درگیری لفظی او با داریوش مصطفوی بسیار دست به دست شد. راستینه یکی از فرماندهان میانی سپاه در چهارمحال و بختیاری بوده که حالا در کرسی مجلس نشسته و قرار است فوتبال ایران را سر و سامان بدهد. 

به گزارش رویداد۲۴، داریوش مصطفوی سال‌هاست چهره مورد علاقه صداوسیماست که به شدت به حضور مدیران سیاسی در ورزش معترض است و  مثلا نسبت به چهره‌هایی مثل صفایی فراهانی دیدگاه منفی دارد اما حالا که حاکمیت یکدست در اختیار اصولگرایان قرار گرفته است، انتقادهای داریوش مصطفوی از دخالت سیاسیون به مذاق اصولگرایان خوش نیامده است؛ انتقادهایی که مصطفوی از سرهنگ احمد راستینه مطرح کرده، حالا در اینترنت دست به دست می‌شود.

احمد راستینه هفشجانی نماینده نزدیک به جبهه پایداری است که از شهرکرد راهی مجلس شده و از روز گذشته در مرکز توجه قرار گرفته است. در این گزارش برای آشناتر شدن با روحیات و زندگی این نماینده مجلس، به چند ویژگی احمد راستینه می‌پردازیم.

۱) از بسیج دانشجویی تا مجلس

سرهنگ  احمد راستینه از جمله نمایندگان مجلس است که مانند عمده نمایندگان مجلس یازدهم از سپاه وارد مجلس شد. وی پیش از حضور در مجلس معاون بازرسی سپاه چهارمحال و بختیاری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان و مسئول اولین مرکز رشد خلاقیت و فناوری بسیج استان بود.

جستجو‌های اینترنتی نشان می‌دهد سرهنگ پاسدار احمد راستینه، پیش از این بیشتر درباره کیفیت سفر به مناطق عملیاتی جنوب با رسانه‌ها صحبت می‌کرد و بعد از پیروزی در انتخابات مجلس، بیشتر درباره مسائل سیاسی کشور صحبت می‌کند. احمد راستینه بر اساس اطلاعات سایت ثبت شرکت‌ها، یک سال مدیرعامل تعاونی مسکن کارکنان سپاه پاسداران استان چهارمحال و بختیاری بوده است.

۲) منتقد پیرمردان اصولگرا

به گزارش رویداد۲۴ راستینه از اصولگرایان نزدیک به جریان پایداری است که اتفاقا با اصولگرایان کلاسیک هم مشکل دارد و در همین مدتی که به مجلس وارد شده، به قدیمی‌های اصولگرا حمله کرده است. چهره‌های جدید و تازه‌نفس اصولگرا حالا که در شرایط یکدستی حاکمیت به قدرت وارد شده‌اند، ظاهرا تلاش دارند کاری کنند که به همین راحتی قدرت را از دست ندهند. همین کافی است تا فضایی توسط آنها ایجاد شود که چهره‌های قدیمی‌تر اصولگرا کنار زده شوند تا جا برای آنها باز شود. این برنامه البته فقط مختص مجلس نیست و در تمام جریان اصولگرا همین اتفاق در حال رخ دادن است و کار تا جایی پیش رفته که دیگر تازه‌واردهای اصولگرا حتی «جامعه روحانیت مبارز» را هم به رسمیت نمی‌شناسند یا از «جبهه پیروان خط امام و رهبری» حرف‌شنوی ندارند و تمام اصولگرایان قدیمی را محافظه‌کار می‌نامند. از همین منظر است که راستینه تازه‌وارد که اگر رد صلاحیت‌های شورای نگهبان نبود، خواب مجلس را هم نمی‌دید، در جایگاه اپوزیسیون قدیمی‌های اصولگرا قرار می‌گیرد و در صد روزگی دولت رئیسی در کنایه به افرادی مثل توکلی و باهنر می‌گوید: «تعجب نمی‌کنیم اگر ژنرال‌های سیاست‌باز خسته و بیگانه با کار جهادی، این حجم از فعالیت مؤثر را درک نکنند و در روزنامه‌های زنجیره‌ای و شبکه‌های اجتماعی عاریتی و فضای مجازی دست به تخریب دولت و مجلس بزنند؛ اما از دوستان و برخی از همکاران خود متعجبم که آن‌ها چرا این‌گونه این فرصت ارزشمند را ناسپاسی می‌کنند»

۳) منتقد وزیر ورزش

راستینه از جمله نمایندگانی بود که تلاش داشت سیدحمید سجادی در کرسی وزارت ورزش قرار نگیرد. او در مخالفت با سجادی گفته بود «زمانی سجادی معاونت ورزش را برعهده داشت که عملکردش باعث تعلیق بسیاری از فدراسیون‌ها شد تا جایی که ورزش کشور در معرض تعلیق قرار گرفت که اگر وساطت‌های آقای جلیلی نبود المپیک را از دست داده بودیم.»

مشخص نیست سعید جلیلی در کدام مقطع مانع تعلیق ورزش ایران شده بود و مشخص نیست چرا ابراهیم رئیسی از سعید جلیلی برای جلوگیری از تعلیق پرسپولیس و استقلال استفاده نکرده است، اما مشخص است که پیش‌بینی راستینه درباره عملکرد منجر به تعلیق سجادی درست بوده است.

البته راستینه تلاش کرد با طرح ایجاد یک وزارتخانه جدید، از قدرت وزیر بکاهد. او چهره‌ای بود که «طرح تشکیل وزارت خانواده و جوانان» را مطرح کرد؛ طرحی که به گفته او در فراکسیون ورزش مطرح شد. با این حال او نه تخصصی در این کار داشت و نه آنقدر چهره‌ای شاخص بود که به اعتبار سابقه‌اش کسی به حرف او توجه کند. او نیز همچون نمایندگانی است که چهار سال در مجلس می‌مانند و پس از آن کسی در یادش نمی‌ماند که حتی مجلس چنین نماینده‌ای هم داشته است؛ مگر آنکه هر از گاهی با حاشیه‌های این‌چنینی خاطره او زنده بماند؛ که از این جهت تا همیشه باید سپاسگزار داریوش مصطفوی باشد.

احمد راستینه,درگیری لفظی مصطفوی و احمد راستینه

طرح تشکیل وزارت خانواده و جوانان هم احتمالا طرحی است که برای بسط قدرت بیشتر جریان پایداری مطرح شده است؛ چه آنکه آنها با خود فکر می‌کنند وقتی وحید یامین پور به معاونت وزارت ورزش رسیده، چرا برایش یک وزارتخانه دست و پا نکنیم!

۴) عضو کمیته تربیت بدنی

سرهنگ احمد راستینه در کمیسیون فرهنگی است و عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی هم نیست و از طریق کمیسیون فرهنگی در کمیته تربیت بدنی عضویت دارد و رئیس این کمیته است. به جز آن مسئولیت‌های ورزشی دیگر هم داشته است؛ مثل ناظر مجلس در کمیته ملی پارالمپیک و عضو ناظر مجلس در وزارت ورزش و جوانان.

این حضور البته هیچگاه دستاورد روشنی نداشته است؛ چه آنکه پیش از این مسعود سلطانی‌فر وزیر سابق ورزش را هم به مجلس احضار کردند تا درباره پرونده ویلموتس توضیح دهد. عمر دولت روحانی هم تمام شد و دو سال هم از عمر مجلس انقلابی گذشت اما تا این لحظه کسی نفهمید عاقبت پرونده ویلموتس چه شد و مصاحبه‌های سرهنگ راستینه برای احقاق حقوق مردم در پرونده ویلموتس چه نتیجه‌ای داشت.

۵) منتقد لباس زنان فوتبالیست

داریوش مصطفوی حق دارد بگوید این نماینده به جای مسائل ورزشی باید به فکر آب و نان مردم باشد! یکبار دیگر هم صحبت‌های راستینه درباره ورزش جنجالی شده بود. او در انتقاد از لباس زنان فوتبالیست ایرانی گفته بود «به عنوان مسئول کمیته تربیت بدنی حتما این موضوع را پیگیری می‌کنیم و به مسئولان ذی ربط تذکر شدید می‌دهم و خواستار اصلاح این رویه هستیم و می‌خواهیم که گزارش این اصلاح را به ما بدهند. کسانی که کوتاهی کرده‌اند حتما باید طبق قانون با آن‌ها برخورد شود.»

اگر به مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای احمد راستینه نگاهی بیندازید، دقیقا متوجه نمی‌شوید که او چکاره است. این اتفاقا همان مسئله‌ای که مصطفوی درباره او به خوبی فهمید و وقتی گفت «از معاون حقوقی وزیر ورزش خواسته‌ام مشکل را حل کند»، خطاب به او گفت «مگر شما چکاره‌اید که تماس بگیرید؟؟»

حقیقت آن است که از مصاحبه‌های راستینه نمی‌توان فهمید تخصص او چیست و برای چه کاری او را تایید کرده‌اند که در پارلمان بنشیند. مصاحبه‌های او موضوعات مختلفی از شیوه انتقال آب از دریا و شیوه توسعه روستایی و راه‌های مناطق محروم تا موضوعاتی مثل اساسنامه فدراسیون فوتبال و چگونگی پرداخت وام ازدواح و وضعیت نظام آموزش در مسائل بهداشتی و درمانی و شیوه‌های نظام ارجاع و پزشک خانواده در عشایر و بیمه ورزشکاران و حذف دهک‌های یارانه‌ای و اعتبارات بانک‌ها و روش‌های لغو تحریم‌های آمریکا و حتی ورزش بانوان را در برمی‌گیرد و عجیب آنکه او در هیچکدام از این موارد تخصصی ندارد و درباره همه آنها صحبت کرده است. احتمالا اگر یک متخصص مثلا درباره اساسنامه فدراسیون فوتبال یا اعتبارات بانکی و هر مسئله دیگر، مقابل او بنشیند، او مانند سایر همتایان خود فقط باید نظاره‌گر باشد و تنها سکوت کند، اما نه تنها چنین نمی‌کند که قرار است وضعیت همه چیز را درست کند. یکبار دیگر جمله مصطفوی به سرهنگ احکد راستینه را مرور کنید: مشکل اینجاست که امثال شما نماینده شده‌ای ...

احمد راستینه,درگیری لفظی مصطفوی و احمد راستینه

  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش