دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۰۵ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۸۲۹۴۸
مجلس

«حیدری» نماینده مجلس: اگر بلد نیستید با معترضان حرف بزنید، چیزی نگویید/ پزشکیان: کشور مال همه مردم است

شهریار حیدری,واکنش شهریار حیدری و پزشکیان درباره اعتراضات 1401
حیدری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اصلا برخی از موضع‌گیری‌های کارشناسی نیست؛ این موضع‌گیری‌ها نه تنها کمکی به وضعیت موجود نمی‌کند که به شرایط فعلی دامن می‌زند؛ این افراد یا بلد نیستند با معترضان حرف بزنند که خب حرف نزنند؛ مگر مجبورید که سخنی بگویند؛ یا اینکه فکر می‌کنند با تحریک احساسات مردم، به امنیت کشور کمک می‌کنند که این طور نیست. حالت دیگر اینکه آن‌ها تعمدا مردم را تحریک کرده تا به بهانه دفاع از نظام و انقلاب، کمکی به وضعیت موجود کنند.

به گزارش ایسنا، یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: عده‌ای بدون درک مناسب از شرایط موجود چه تعمدا و چه سهوا، به ادامه اغتشاشات کمک کرده و با موضع‌گیری‌ تند بی‌اساس به جای دعوت مردم به آرامش به اغتشاشگران کمک می‌کنند.

شهریار حیدری در واکنش به برخی موضع‌گیری‌ها در شرایط فعلی اظهار کرد: در شرایطی که اوضاع کشور به سمت ناامنی می‌رود، هر حرفی می‌تواند به امنیت یا بی‌ثباتی کشور کمک کند؛ اینها موضوعاتی است تحت عنوان «زبان کارشناسی» مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: عده‌ای اظهاراتشان کارشناسی و متناسب با شرایط کشور نیست؛ آنها با حرف‌هایشان به ادامه ماجرا کمک می‌کنند. برخی از آنها منافع شخصی خود را به منافع نظام، کشور، انقلاب و ملت ترجیح داده و حرف‌هایی می‌زنند که بیشتر برای خودشان مصرف داشته و سخنانشان از جنس تحریک احساسات و تهدید مردم است.

معترضان مخالف اصل نظام و رهبری نیستند

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که «این اعتراضات پیامی به مسئولان دارد»، گفت: به عنوان یک کارشناس مسائل امنیتی معتقدم که اعتراض بسیاری از مردم به وضعیت موجود از نظر بیکاری، تورم، اشتغال، رفتار مدیران است. آنها مخالف اصل نظام نیستند بلکه عملکرد ضعیف دولت‌های مختلف از گذشته تاکنون باعث اعتراض آنها شده است.

وی توضیح داد: وقتی به وضعیت مردم، معیشت و اشتغال و تورم و مشخصا شرایط جوانان توجه نمی‌شود، مردم هم اعتراضشان را در خیابان‌ بیان می‌کنند.

حیدری با بیان این‌که باید اعتراضات را به دقت مورد ارزیابی قرار داد، گفت: یکسری جریانات در قالب اعتراض، اغتشاش را دنبال می‌کنند لذا باید مردم و معترضان صف خود را از آنها جدا کنند چون اغتشاشگران به زیرساخت‌ها و امنیت مردم و کشور لطمه می‌زنند که به صلاح مردم، نظام و کشور نیست.

اگر بلد نیستند با معترضان حرف بزنید، سخنی نگویید؛‌ مگر مجبور به حرف زدنید؟

نماینده قصر شیرین و سرپل ذهاب در مجلس اضافه کرد: از طرفی دیگر اصلا برخی از موضع‌گیری‌های کارشناسی نیست؛ این موضع‌گیری‌ها نه تنها کمکی به وضعیت موجود نمی‌کند که به شرایط فعلی دامن می‌زند؛ این افراد یا بلد نیستند با معترضان حرف بزنند که خب حرف نزنند؛ مگر مجبورید که سخنی بگویند؛ یا اینکه فکر می‌کنند با تحریک احساسات مردم، به امنیت کشور کمک می‌کنند که این طور نیست. حالت دیگر اینکه آن‌ها تعمدا مردم را تحریک کرده تا به بهانه دفاع از نظام و انقلاب، کمکی به وضعیت موجود کنند.

حیدری در ادامه با یادآوری مصاحبه تلویزیونی‌اش با یک نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: در این گفت‌وگوی تلویزیونی بنده از لزوم توجه به مردم و حفظ امنیت سخن گفتم اما ایشان همه را اراذل و اوباش خواند؛ این جنس حرف‌ها، دلسوزی برای نظام و انقلاب و کشور نیست و بیشتر در راستای منافع دشمن بیان می‌شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید مجددا براین‌که «باید صف معترضان را از اغشاشگران جدا کرد»، گفت: در شرایط فعلی بسیاری از مسئولان و مقامات تذکر داده و از سر کارشناسی و دلسوزی به مردم توصیه‌ کرده که صف خود را از معاندان جدا کنند که باید به آنها گوش داد؛‌ اسرائیل و آمریکا و جریانات اپوزوسیون بیکار ننشسته و به دنبال سوءاستفاده از این شرایط هستند. طبیعتا نیروهای امنیتی هم باید حافظ امنیت باشند چه اینکه در هر کشوری، اگر امنیت به خطر بیفتد برای حفظ آن تمامی تلاش صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: در همین وضعیت،‌ عده‌ای بدون درک مناسب از شرایط موجود چه تعمدا و چه سهوا به ادامه اغتشاشات کمک می‌کنند؛ آنها با موضع‌گیری‌های تند بی‌اساس به جای دعوت مردم به آرامش و جدا کردن صف معترضان از مخالفان نظام، به اغتشاشگران کمک می‌کنند. وقتی مردم را تهدید می‌کنید آنها از ترس آسیب وارد شدن به خود، می‌خواهند شرایط ادامه پیدا کنند تا در سایه آن، آسیبی به آنها وارد نشود.

باید شرایط فعلی تلنگری برای مسئولان باشد

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: در شرایط فعلی از هر طرفی که تلفات داده می‌شود، چه شهدا و چه کسانی که کشته می‌شوند، همه فرزندان این آب و خاک هستند و جای نگرانی وجود دارد. باز هم می‌گویم جریانی توسط اسرائیل بسیج شده تا به کشور آسیب زند. طبیعتا حق حاکمیت بر خورد با عوامل اسرائیل و آمریکا است که آشکارا اصل نظام را هدف قرار داده‌اند اما وضعیت معترضان متفاوت بوده که باید اعتراض آنها را شنید و آنها را تفکیک کرد.

***

پزشکیان: کشور مال همه مردم است و به گروه یا جریان خاصی تعلق ندارد/ راه‌حلِ مشکلات امروز شنیدن اعتراضات است

شهریار حیدری,واکنش شهریار حیدری و پزشکیان درباره اعتراضات 1401

انتخاب نوشت: نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی راه‌حلِ مشکلات امروز را شنیدن اعتراضات و جلوگیری از تبدیل اعتراض به اغتشاش و برخورد عادلانه و صادقانه با مردم عنوان کرد.

 مسعود پزشکیان نماینده تبریز در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشت: «راه‌حلِ مشکلات امروز شنیدن اعتراضات و جلوگیری از تبدیل اعتراض به اغتشاش و برخورد عادلانه و صادقانه با مردم است. اگر بر اساس عدالت و انصاف با مردم برخورد شود بسیاری از مشکلات مرتفع خواهد شد.

کشور مال همه مردم است و به گروه یا جریان خاصی تعلق ندارد. ما باید اجازه دهیم کسانی که در این کشور زندگی می‌کنند، حق رشد و نمو داشته باشند و در آبادی و اصلاح جامعه کمک کنند.»

  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
ولی اینها میگن هرکی مثل ما نیست و با مانیست جمع کنه از این کشور بره خوب جواب های هویه
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش