چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۴:۳۰ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۹۰۱۷۶
مجلس

نماینده مجلس: سران قوا به جای حل مشکل، غرب و شرق را نفرین می‌کنند

خلیل رحیمی‌جهان‌آبادی,انتقادهای تند نماینده مجلس
یک نماینده مجلس گفت:خیلی‌ها در حال حاضر از تریبون‌های رسمی به اسم مردم صحبت می‌کنند، در حالی که هیچ وقت مردم آن‌ها را انتخاب نکرده‌اند. چه کسی گفته روزنامه کیهان به نمایندگی از مردم صحبت می‌کند.

به گزارش رویداد ۲۴، خلیل رحیمی‌جهان‌آبادی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید: کشور دچار ضعف مدیریتی، فشار دشمن و تحریم‌ها و مشکلات ناکارآمدی سیستم است. مردم واقعاً نقد، اعتراض و خواسته و مطالبات دارند که معتقدم بخش عمده مطالبات و خواسته‌ها به حق است.

 بخش هایی از گفت و گوی جهان آبادی را در ادامه می خوانید:

*اگر قرار است سران قوا در جلسات و سخنرانی‌ها شرق و غرب عالم را نفرین کنند، دردی را دوا نمی‌کند زیرا مردم خواهان این موضوع هستند که مشکلات حل شود. مشکلاتی مثل وضعیت سیاست خارجی مشخص شود، اینکه قرار است ما در سیاست خارجی چه کاری انجام دهیم و چه مقدار به سمت عقلانیت و خواسته‌های مردم حرکت کنیم، تا چه میزان می‌خواهیم خواسته‌ها و آرمان‌ها و مطالبات مردم را نادیده بگیریم؟ در سیاست خارجی چه میزان به دنبال تنش هستیم و به چه میزان می‌خواهیم به دنبال بهبود روابط با جهان باشیم؟

*در سیاست خارجی تا چه میزان می‌خواهیم خلاف منافع کشور و ملت تصمیم بگیریم و بعد نیز این تصمیمات را هیچ وقت هم در داخل کشور در عرصه رفراندوم، رای‌گیری‌ها و انتخابات‌ها و در عرصه تصمیماتی که ملت اعلام نظر می‌کند به محک بررسی مردم نگذارند.

*در حوزه حریم خصوصی، حد حریم خصوصی کجاست و مردم تا چه میزان آزادی و کجا آزادی دارند، کجا ما حق داریم در حریم خصوصی مردم و بر اساس کدام قانون حق داریم در حریم خصوصی مردم سرک بکشیم؟ در حوزه رفتار‌های فرهنگی در جامعه تا چه میزان می‌خواهیم به مردم، باورها، ارزش‌ها و آرمان‌های آن‌ها احترام بگذاریم.

*به نظر بنده بخش قابل توجهی از دیدگاه‌های مردم، با دیدگاه‌های ما مسئولان متفاوت است؛ اگر ما منتخب این مردم هستیم، باید دیدگاه مردم را در اولویت قرار دهیم، اگر منتخب مردم نیستیم، آن‌ها حق دارند کسی را انتخاب کنند و جایگزین من‌ نماینده مجلس شود تا دیدگاه‌های آن‌ها را در مجلس بیان کند.

*در حوزه اقتصاد، مافیایی که اقتصاد ایران را اداره می‌کند، کیست؟ چه کسی جلوی واردات خودرو، کامیون، ماشین آلات معدنی را می‌گیرد و چه کسی مسئول این است که جلوی واردات خودروی با کیفیت جهانی گرفته شود تا خودرو با قیمت دو تا سه برابر به دست مردم برسد؟

*چه کسی مسئول ربا بالاتر از ۱۸ و ۲۰ درصد بانک‌ها است؟ چه کسی مسئول سنگ‌اندازی در حوزه اشتغال و کارآمدی مردم است؟ چه کسی روز به روز ارتباطات مردم در عرصه فضای مجازی و اینترنت را به هزار بهانه محدود می‌کند؟

*ما تا به این سوالات پاسخ ندهیم و مشکلات را برطرف نکنیم، رفتن مسئولان و سران قوا در جمع مردم مثل نفرین کردن همان حاکمی می‌ماند که به جای تصمیم گرفتن، نفرین می‌کرد. کشور نیازمند تغییرات اساسی در ساختار سیاسی، در سیاست‌ها، در روش‌ها، در تصمیم‌گیری‌ها، در نگرش‌ها و منطبق کردن این مجموعه با خواست و اراده ملت است که یا می‌پذیریم یا نمی‌پذیریم و اراده و خواست خود را به ملت تحمیل و به اسم ملت، صحبت می‌کنیم.

*خیلی‌ها در حال حاضر در سطح جامعه از تریبون‌های رسمی به اسم مردم صحبت می‌کنند، در حالی که هیچ وقت مردم آن‌ها را انتخاب نکرده‌اند. به عنوان مثال چه کسی گفته روزنامه کیهان به نمایندگی از مردم صحبت می‌کند.

*بعضی از سخنران‌هایی که در سطح کشور از صبح تا شب تریبون رسمی در اختیار دارند، چه زمانی خود را در معرض رای مردم گذاشته‌اند که به نمایندگی از مردم صحبت می‌کنند؟ آیا یک تریبون انتصابی حق دارد به نمایندگی از مردم صحبت کند یا ما به عنوان نماینده مردم، باید حرف دل مردم را بزنیم؟

*به نظر بنده، مردم مطالباتی دارند که اگر این مطالباتِ به حق، شنیده شود، پاسخ داده شود و مشکلات آن‌ها حل شود، نه منافق، نه معاند و نه تجزیه‌طلب نمی‌توانند به این کشور آسیب بزنند و مردم ما را تحریک کنند.

*اگر به مشکلات، نیاز‌ها و خواسته‌های مردم پاسخ ندهیم، هر جوان ما به ابزار دست منافق و معاند و تجزبه‌طلب تبدیل می‌شوند و به کشور آسیب می‌زنند. راه حل مشکلات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور برخورد خشن پلیسی نیست.

*طی همین مدت اخیر دقت کنید کسانی که صحبت می‌کنند، چه میزان مطالبات واقعی مردم و تغییرات اساسی و ساختاری را در کشور بیان می‌کنند؟ همه می‌گویند منافق و معاند و تجزیه طلبان هستند و کشور در خطر است، بله همه این‌ها است و بنده هم به عنوان عضو کمیسیون امنیت ملی مستنداتی را می‌بینم که دخالت خارجی در همه ابعاد، وجود دارد، اما باید این موضوع را بپذیریم، ما تا به خواست و اراده و نیاز مردم، پاسخ واقعی ندهیم و سیستم کارآمدی خود را نشان ندهد، این جریان هم ساکت شود، مجدد ادامه پیدا می‌کند.

*مردم نیاز‌هایی دارند، این نسلی که به کف خیابان می‌آید با من نماینده مجلس، ۴۰ سال تفاوت سنی دارد. چهار دهه ارزش‌ها، آرمان‌ها، سبک زندگی و دیدگاه این نسل به جهان تغییر کرده و من حق ندارم آرمان‌های خودم را به این افراد تحمیل کنم، من باید صدا و نیاز آن‌ها را بشنوم و آن‌ها را راهنمایی کنم و آنجا که نیاز است، به خواسته‌هایشان پاسخ دهم، اگر به عنوان مسئول مردمی این اختیار به من داده شده است.

*تصویر آینده نسل دانش آموز و دانشجو از آینده برای اشتغال، مسکن و خودرو چیست؟ چه تضمینی وجود دارد کسی در خیابان به آن‌ها گیر ندهد یا وقتی با برادر یا دخترخاله خود در خیابان قدم می‌زنند، بازداشت نشوند و سر از فلان مکان در نیاورند؟

مسئول اگر بین مردم برود و فقط نفرین کند و مشکلات را به شمال و جنوب و غرب و شرق عالم وصل کند، هیچ دردی را دوا نمی‌کند.

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
چون نمی توانند مشکلات راه حل کنند و شهامت اعتراف به ضعف هم ندارند صورت مسئله را اینگونه پاک می کنند اما این صورت مسئله و مسئله ها پاک نمیشه چون توی قلب مردم باقی می مونه
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش