چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۰۵ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۲۲۳۹۳
مجلس

میرسلیم سرِ بازایستادن از اظهارنظرهای شاذ ندارد

تجاهل حاشیه‌ساز «مصطفی میرسلیم»

توهمات میرسلیم,اظهارات خنده دار میرسلیم
محسن کیایی به نشناختن پرویز پرستویی توسط میرسلیم طعنه زده و نوشته است: خوشبختانه ما هم‌ شما را نمی‌شناسیم و بدبختانه برای ما تصمیم می‌گیرید. این درد ماست

روزنامه توسعه ایرانی:ظاهرا اظهارات عجیب و غریب مصطفی میرسلیم، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی ایستگاه پایانی ندارد. او که پیش از این از پی اعتراضات پاییز امسال خواهان تسریع در صدور حکم اعدام بازداشت‌شدگان شده و یکبار هم مدعی دیدن آدم‌هایی لخت مادرزاد در کوچه و خیابان تهران بود، در ماه پایانی سال ۱۴۰۱ نیز اظهاراتش خبرساز شد. میرسلیم  که عنوان نماینده مردم تهران در مجلس را یدک می‌کشد، از اینکه بگوید به نظر موکلانش اهمیت نمی‌دهد، ابایی ندارد؛ اظهاراتی که از زبان او خیلی هم شگفتی‌آور نیست!

هرچند او نمایندگی‌اش را مدیون مشارکت پایین شهروندان در آخرین انتخابات مجلس است.

با این وجود هنوز جامعه از خبر حرف‌های این نماینده در حمایت دوباره از ضرورت فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی بدون توجه به نظر مردم در شوک بود که باز ویدئویی از وی منتشر شد مبنی بر اینکه پرویز پرستویی را نمی‌شناسد! حال آنکه میرسلیم خود اگرچه با مدرک غیرمرتبط دوره‌ای وزیر فرهنگ ارشاد بوده است. درست در سال‌هایی که آقای بازیگر با آژانس شیشه‌ای و لیلی با من است و آدم برفی تازه گل کرده بود. بدیهی است که منظور نگارنده نه حمایت از سلبریتی‌‌ها و شخص پرستویی،  بلکه باورناپذیر بودن این تجاهل است.

کاربران زیادی در فضای مجازی حدس می‌زنند این تغافل عمدی میرسلیم در به جا نیاوردن پرستویی و اظهار اینکه از این هنرمندها زیاد است، تلافی واکنش انتقادی پرستویی بوده است به حمایت میرسلیم از اعدام‌‌ معترضان.

پرستویی آن زمان خطاب به میرسلیم نوشته بود: «خدا رو شکر که شما رئیس قوه قضاییه نشدید! چرا که اگر چنین سمتی داشتید حتما نصف جوانان امروز ایران را تا الان اعدام کرده بودید».

گرچه میرسلیم فقط به تقاضای تسریع در اعدام قناعت نکرده بود و مهر تاییدی بر اعتراف اجباری هم زده بود. در مقابل غلامحسین کرباسچی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب با انتقاد از اظهارات حساب نشده و بی‌سند میرسلیم به ایلنا گفته بود: «آیین دادرسی وجود دارد و در آیین دادرسی زمان‌ها معلوم است. اینکه کسی بگوید ظرف ۵ یا ۱۰ روز حتی باید علیه مجرم حکم داد، اینطور حرف زدن صرف نظر از عواقب سیاسی و اجتماعی در فضای فعلی، حرف منطقی و صحیحی نیست. اگر کسی آیین‌ دادرسی را یکبار خوانده باشد، به خودش اجازه نمی‌دهد چنین حرف نامربوطی بزند.»

کرباسچی تاکید کرده بود یک نماینده مجلس حرف قانونی بزند و از همان جایگاه مجلس صحبت کند: «اگر ایشان واقعا معتقد است که افراد را باید زودتر اعدام کنند راهش این نیست که به این شکل اظهارنظر کند. ایشان در همین مجلس قانونی را به صحن پیشنهاد دهند تا بقیه هم امضا کنند که هر فردی را در اعتراضات گرفتند همان درجا اعدام کنند.»

لیست بلندبالای مناصب در نظام

مصطفی میرسلیم مهندس مکانیک، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، نامزد پیشنهادی بنی‌صدر برای تصدی پست نخست‌وزیری، وزیر ارشاد دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی، کاندیدای شکست خورده انتخابات ریاست‌جمهوری، عضو کنونی مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده حال حاضر مردم تهران در مجلس شورای اسلامی‌ست.

اگر نام او را در گوگل جست‌وجو کنید، با خبرهایی زیادی روبرو می‌شوید. خبرهایی مثل شکایت رئیس مجلس از  این رقیب ریاست بر پارلمان به خاطر زدن اتهام فساد به دوران شهرداری قالیباف تا شایعه‌ی نقش مافیایی خود میرسلیم در خودروسازی ایران. از ریاست درازمدت و پر حرف و حدیث او بر فدراسیون نجات غریق تا موضوع بازداشت پسر او به اتهام ارتباط با منافقین که از نظر پدر، فرزند به خاطر ساده‌لوحی قابل بخشش است. (درحالی که معترضان قابل بخشش نیستند!)

از این نمونه‌ها فراوانند!

برخی اظهارات شاذ میرسلیم به قرار زیر است و البته مشتی نمونه خروار.

- آبان ۱۴۰۱: ادعای دیدن افراد لخت مادرزاد در اماکن عمومی شهر تهران که همان زمان با واکنش‌های زیادی روبرو شده بود.

- اسفند ۱۴۰۱: «مجری: شما با فیلترینگ موافقید؟ میرسلیم: صد درصد! اصلا باید قطع بشه؛ اینستاگرام فاجعه است! بدترین شبکه‌ای است که در دنیا با اون کار می‌کنیم و مضمحلِ! اصلا قابل دفاع نیست. مجری: به نظر شما نظر مردم هم همینه؟ میرسلیم: من کاری به نظر مردم ندارم... مجری: اگر اکثریت مردم بخوان چی؟ میرسلیم: ما که نمی‌تونیم به خاطر اکثریت این کارو کنیم! مجری: این اشتباه رو کی تعیین می‌کنه؟ میرسلیم: اونایی که اهل تشخیص هستن...»

- و دست گل بعدی یعنی ادعای نشناختن یک بازیگر مشهور باسابقه‌ بازی در  فیلم‌های جبهه و جنگ.

نمی‌شناسید و برای فرهنگ تصمیم می‌گیرید!

محسن کیایی، بازیگر سینما و تلویزیون به عکس‌العمل عجیب مصطفی میرسلیم، وزیر اسبق ارشاد بعد از دیدن عکس پرویز پرستویی واکنش نشان داده و به این نماینده پرحاشیه مجلس یازدهم کنایه تندی زده است. او در استوری اینستاگرام خود نوشت: «خوشبختانه ما هم‌ شما رو نمی‌شناسیم و بدبختانه برای ما تصمیم می‌گیرین. این درد ماست.»

احسان علیخانی، تهیه‌کننده و مجری معروف تلویزیون نیز در استوری اینستاگرام خود در این مورد نوشت: «برای ما عجیب نیست ،چون الان هم که نماینده مجلسی، مردم را نمی‌شناسی!»

معین‌الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی نیز با انتشار نامه‌ای به اظهارات مصطفی میرسلیم، نماینده تهران واکنش نشان داد و  خطاب به پرستویی نوشت: «شناخت ما صاحبان منصب و کرسی چه اهمیتی دارد؟ مهم آن است که هنر بی بدیل حضرتعالی مورد تحسین همه ایرانیان است.»

میرسلیم می‌گوید پرویز پرستویی را نمی‌شناسد! حال آنکه درست در سال‌هایی وزیر ارشاد بود که آقای بازیگر با آژانس شیشه‌ای و لیلی با من است و آدم برفی تازه گل کرده بود، بدیهی است که منظور نگارنده این سطور نه حمایت از سلبریتی‌‌ها و شخص پرستویی، بلکه باورناپذیر بودن این تجاهل است

در واکنشی دیگر، عصرایران نیز درباره اظهارت اخیر مصطفی میرسلیم نوشت: اگر میرسلیم به عنوان وزیر ارشاد سابق واقعا پرویز پرستویی را نمی‌شناسد که وای به حال فرهنگ و هنر مملکت که چنین وزیری را از سر گذرانده است و اگر تجاهل می‌کند، چرا؟ آقای میرسلیم! این که پرویز پرستویی را نمی‌شناسید هیچ افتخاری ندارد بلکه شرم‌آور است.

آقای میرسلیم! عصبانی کردن مردم تا کی؟

همچنین ایسنا در یادداشتی با کنایه به دوشغله بودن میرسلیم خطاب به او نوشت: «آقای میرسلیم! عصبانی کردن مردم تا کی؟ هم نماینده مردم بودن حرمت دارد هم عضو تشخیص مصلحت نظام بودن. اما اگر شما را در قامت یک نماینده مجلس در نظر بگیریم ماجرا به کلی متفاوت می‌شود.»

بنا بر نظر یادداشت‌نویس ایسنا، میرسلیم به نمایندگی از مردم راهی خانه ملت شده تا بتواند نظرات و مطالبات مردم را دنبال کند. در چنین جایگاهی یک نماینده نمی‌تواند تا اینگونه عیان و بی‌پروا علیه افکار عمومی و نظرات آنچه اکثریت مردم نامیده می شود مخالفت کند.

«میرسلیم» پته واقعیت را  روی آب ریخت

سید عبدالجواد موسوی نیز با اشاره به سخنان میرسلیم درباره نظر مردم، نوشته است: «این جمله صریح و صادقانه مصطفی میرسلیم را باید اول با طلا نوشت و بعد قاب گرفت چرا که خلاصه و چکیده یک شکل از حکمرانی است. آن هم در قرن بیست و یکم. آن هم در نظامی که هنوز کلمه جمهوری را از شعارهایش حذف نکرده و بالاخره چیزی به نام انتخابات را هم از سپهر سیاسی خویش کنار نگذاشته...»

از نظر موسوی صراحت و صداقت میرسلیم قطعاً از پشت شعارهای مردمی پنهان شدن و رأی و نظر خود را به‌عنوان رأی و نظر مردم اعلام کردن بهتر است: «اگر همه آن‌ها که در این مملکت کاره‌ای هستند به صداقت و صراحت آقای میرسلیم ‌بودند باور بفرمایید امروز بسیاری از گرفتاری‌ها در این مملکت وجود نداشت. آقای میرسلیم در انتخابات هم حاضر نشد حتی برای به دست آوردن یک رأی چیزی خلاف عقیده خود بگوید. وعده‌های بیخود و بی‌جهت نداد. از چیزی به نام رفع فیلترینگ و آزادی و برداشتن گشت ارشاد هم‌سخن نگفت. حرف‌هایی زد که فکر نکنم خانواده ایشان هم ترغیب شده باشند به ایشان رأی بدهند؛ اما دروغ نگفت. لاف هم نزد. ادای سوپرمن و رابین‌هود را هم درنیاورد. خودش را هم طرفدار فرهنگ و هنر هم جا نزد.»

به عقیده این نویسنده؛ میرسلیم چیزی را به زبان آورده است که حرف دل بسیاری از حاکمان این سرزمین است منتهی هیچ‌کدام آن‌ها نه صداقت او را دارند و نه به‌اندازه او بی‌تدبیرند: «میرسلیم درست می‌گوید. اکثریت مردم در سیاست‌گذاری‌های کلان این سرزمین کاره‌ای نیستند.»

حسام الدین اسلاملو

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش