پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۹:۵۰ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۳۲۳۲۶
مجلس

واکنش دو نماینده مجلس به گزارش کمیته حقیقت‌یاب مسمومیت دانش‌آموزان

سعیدی: از دوربین‌هایی که برای برخورد با بی حجاب ها استفاده می‌کنید، برای شناسایی عوامل مسمومیت ها استفاده کنید

معین الدین سعیدی,واکنش دو نماینده مجلس به گزارش کمیته حقیقت‌یاب مسمومیت دانش‌آموزان
سرانجام پس از شش ماه از شروع مسمومیت‌های سریالی رئیس کمیته حقیقت‌یاب مسمومیت دانش‌آموزان در مجلس شورای اسلامی مقصر این مسمومیت‌ها را "بمب بدبو" دانست. نوری قزلجه در واکنش به نتیجه این گزارش به گفت: آقایان اغماض می‌کنند و نمی‌خواهند همه واقعیت‌ها را بگویند. 

سرانجام پس از شش ماه از شروع مسمومیت‌های سریالی و اظهارات ضد و نقیضی که مسئولان نسبت به این ماجرا داشتند، رئیس کمیته حقیقت‌یاب مسمومیت دانش‌آموزان در مجلس شورای اسلامی از نهایی شدن گزارش این کمیته و ارائه آن به رئیس مجلس خبر داد. حمیدرضا کاظمی، رئیس کمیته حقیقت‌یاب مقصر این مسمومیت‌های سریالی را "بمب بدبو" دانست و اظهار کرد: «با جمع‌آوری اطلاعات مشخص شد عده‌ای با غرض و شیطنت و با استفاده از بمب‌های بد بو که در بازار وجود دارد دست به این کار زدند.»

گرچه مسمومیت‌ها تا پس از شروع سال جدید هم جسته و گریخته ادامه داشت اما این نماینده مجلس خبر از دستگیری "افراد پشت صحنه" داد و عنوان کرد: «از سوی دیگر برخی با هدف به تعطیلی کشاندن مدارس دست به چنین اقداماتی زدند. اما در جمع‌بندی کمیسیون مشخص شد که افرادی نیز پشت صحنه بخشی از مسمومیت دانش‌آموزان بودند که پس از شناسایی توسط دستگاه امنیتی دستگیر شدند.»

آقایان اغماض می‌کنند و نمی‌خواهند همه واقعیت‌ها را بگویند

غلامرضا نوری قزلجه درخصوص اینکه آیا اعلام نتیجه کمیته مذکور با حجم اتفاقی که طی این شش ماه رخ داده، متناسب بوده است به دیده‌بان ایران گفت: «شکل این بیاینه نشان می‌دهد که آقایان موضوع را چندان جدی نگرفته و می‌خواهند از کنارش بگذرند. درصورتی که وقتی این مسمومیت‌ها به یکباره در کشور اوج می‌گیرد و دوباره فروکش می‌کند، نشان می‌دهد که کنترلی روی آن است.»

معین الدین سعیدی,واکنش دو نماینده مجلس به گزارش کمیته حقیقت‌یاب مسمومیت دانش‌آموزان

نماینده مردم بستان‌آباد ضمن تاکید بر اینکه ماجرای مسمومیت‌ها اتفاق بزرگ و مهمی در کشور بوده است، افزود: «به سادگی از کنار این موضوع گذشتن، نشان می‌دهد که اغماضی در آن وجود دارد که قابل قبول نیست. توضیحات باید بیشتر و قانع کننده‌تر باشد. چه اتفاقی مهم‌تر از این مسئله باید رخ دهد تا برایش پرونده تشکیل دهند و افراد مظنون معرفی و دادگاهی شوند، مگر این اتفاق،  مسئله کمی است که آقایان با یک بیاینه از کنارش می‌گذرند؟»

نوری قزلجه در ادامه گفت: «احساس می‌کنم آقایان اغماض می‌کنند و نمی‌خواهند همه واقعیت‌ها را بگویند. یک ملاحظه‌کاری‌هایی در جریان است که به باور من نباید وجود داشته باشد وگرنه احتمال تکرار این حادثه و حوادث مشابه را افزایش می‌دهد.»

از دوربین‌هایی که برای حجاب استفاده می‌کنید، برای شناسایی عوامل این حادثه استفاده کنید

معین‌الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار هم در واکنش به نتیجه کمیته حقیقت‌یاب گفت: «حضرت آقا عبارت "جنایت بزرگ" را برای مسمومیت‌ها به کار بردند. قطعا متناسب با حجم این فاجعه اقدامات لازم از سوی مقامات ذی ربط صورت نگرفت. بیانیه‌ای هم که صادر شده است، از نظر من ابهامات جدی دارد و برای من جای سوال است که چه چیزی مهم‌تر از سلامت فرزندان این سرزمین  وجود دارد؟»

این نماینده مجلس گفت: «حتما باید به صورت کارشناسی شده ریشه‌های این موضوع و کسانی که دست اندرکار این جنایت بزرگ بودند را شناسایی کنند و به سزای عمل برسانند. به نظر من تاکنون متناسب با حجم فاجعه برخورد لازم صورت نگرفته است.»

سعیدی درخصوص ادامه روند بررسی موضوع مسمومیت‌ها بیان کرد: «بنده مکررا عنوان کرده‌ام که باید از ظرفیت فنی دوربین‌هایی که الان برای بحث حجاب تاکید می‌کنند، برای شناسایی عوامل مسمومیت‌ها استفاده شود. بررسی این موضوع کماکان ادامه دارد؛ البته مدتی است که شاهد کاهش این مسمومیت‌ها هستیم و نشان می‌دهد که مسئولان امنیتی بسیاری از سرشاخه‌ها را شناسایی کرده‌اند که این قابل تقدیر است اما هنوز در بسیاری از نقاط کشور این مسئله وجود دارد. معتقدم صرف گزارش کمیته حقیقت‌یاب کفایت نمی‌کند و مسئولان امنیتی، نظامی و قضایی باید ورود جدی‌تری داشته باشند.»

  • 13
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
عرصه که بهشون تنگ بشه اینا پشت همم خالی میکنن مثل گزارشی که تلوزیون بعد از ۷ سال در موردافرادی که به سفارت عربستان حمله کردن پخش کرد و اونهارو قانون شکن و سرخود خطاب کرد
بر علیه خودشان که استفاده نمی کنند پرونده هم مختومه شدو رفت نمی بینیند بیکباره تمام خبرها در این مورد مسکوت گذاشته شده
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش