پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳
۱۳:۰۸ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۹۰۸۹۶
مجلس

ردپای نماینده آتش‌زننده برجام در اعطای ۹۰۰ وام ازدواج غیرقانونی

تخلف در مجلس,ردپای نماینده آتش‌زننده برجام در اعطای ۹۰۰ وام ازدواج غیرقانونی
در فاصله کمتر از ۳روز پس از افشای فساد ۳میلیارد و ۳۷۰میلیون دلاری موسوم به «چای گیت»، این‌بار ابعاد تازه‌ای از یک فساد تازه در اعطای غیرقانونی وام ازدواج به ۹۰۰نفر از افراد فاقد صلاحیت رسانه‌ای شده که در آن ردپای یکی از نمایندگان در آن پیداست.

روزنامه اعتماد نوشت: ۱۳ آذرماه بود دادستان عمومی و انقلاب قم با اشاره به دستگیری متهمان پرداخت وام ازدواج با جعل اسناد رسمی در این استان گفت: کیفرخواست مدیر یک بانک به‌ همراه همدستانش به‌دلیل پرداخت ۲۴۴ فقره وام با جعل اسناد رسمی صادر شد. حسن غریب در ادامه اظهار داشت: این متهمان با جعل اسناد رسمی هویتی و سند ازدواج خانواده‌هایی که مشمول قوانین اخذ وام قرض‌الحسنه ازدواج نبودند اقدام به اخذ ۲۴۴ فقره وام ازدواج کردند.

علی رضایی مدیرعامل و رییس هیات‌مدیره صندوق قرض‌الحسنه موسی بن جعفر قم، اما دیروز ابعاد تازه‌ای از تخلف مالی را نمایان کرد.  موضوع زمانی آغاز شد که یکی از نمایندگان در اظهارنظری که در رسانه‌های استانی بازتاب پیدا کرد با انتقاد از چهره‌های دیگری نسبت به معرفی برخی افراد به موسسات مالی برای اخذ وام انتقاد کرده و آن را به معنای گداپروری تفسیر و تحلیل می‌کند.

این نماینده گفت: «اینکه کارهای کلان مجلس و نماینده مردم بودن را رها کنیم و بگوییم نماینده خوب منم که یک نفر را من معرفی کنم تا ۵ میلیون تومان، صندوق موسی بن جعفر نیروگاه قرض‌الحسنه بدهد؛ یعنی مردم را گدا کنیم و منت سرشان بگذاریم که مثلا وام ۵ میلیونی به تو دادم؛ این کارها صحیح نیست.» بلافاصله پس از این اظهارنظر یکی از اعضای صندوق موسی بن جعفر به میانه این منازعه ورود کرد و از نقش این نماینده در پرداخت وام‌های ازدواج به ۹۰۰زوج پرده‌برداری کرد.

 عضو هیات‌مدیره صندوق موسی بن جعفر با اشاره به نقش این نماینده در اعطای این حجم از وام‌های ازدواج می‌گوید: «جنابعالی نیز به عنوان نماینده تاکنون بیش از ۹۰۰ نفر را برای اخذ وام ۵ میلیون تومانی به صندوق موسی بن جعفر علیه السلام معرفی نموده‌اید که نامه‌های مرقومه از طرف دفتر جنابعالی موجود است.»

 رضایی در این نامه که در اختیار روزنامه اعتماد قرار گرفته،  می‌نویسد: «سخنرانی جنابعالی در جمع قمی‌های مقیم مرکز که در هفته‌نامه «قم بزرگ» و بسیاری از سایت‌ها و کانال‌های استانی و ملی انعکاس داشت را خواندم که شما در بخشی از سخنرانی فرموده بودید اینکه کارهای کلان مجلس و نماینده مردم بودن را رها کنیم و بگوییم نماینده خوب منم که یک نفر را من معرفی کنم تا ۵ میلیون تومان صندوق موسی بن جعفر(ع) نیروگاه وام قرض‌الحسنه بدهد؛ یعنی مردم را گدا کنیم و منت سرشان بگذاریم که مثلا وام ۵ میلیونی به تو دادم و این کارها صحیح نیست!!! چون جنابعالی به‌رغم ملبس بودن به لباس مقدس روحانیت رعایت حق و انصاف را ننموده‌اید و حتی کتمان حقیقت نموده‌اید بر خود وظیفه دیدم با این نامه سرگشاده از حقیقت دفاع نمایم. 

به احتمال زیاد منظور جنابعالی از این سخنان جناب آقای ... همکار دیگر شما در مجلس شورای اسلامی است. 

این فرمایش جنابعالی از آن جهت برایم تعجب‌آور بود که رفتار شما با گفتارتان در تضاد و تناقض است چرا که جنابعالی نیز به عنوان نماینده قم تاکنون بیش از ۹۰۰ نفر را برای اخذ وام ۵ میلیون تومانی به صندوق موسی بن جعفر علیه‌السلام معرفی نموده‌اید که نامه‌های مرقومه از طرف دفتر جنابعالی موجود است. برای من جالب بود که دفتر آقای ... از زمان شروع ثبت‌نام انتخابات هیچ‌کس را جهت اخذ وام معرفی نکرده‌اند؛ وقتی علت را از دفتر ایشان جویا شدم، گفتند طبق ماده ۸۳ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی معرفی وام از زمان شروع ثبت‌نام‌ها تا انتخابات جرم محسوب می‌شود ولی دفتر جنابعالی برخلاف قانون در این زمان ممنوعه هم افرادی را برای اخذ وام معرفی نموده‌اند که مدارک آن هم در صندوق موسی بن جعفر علیه السلام موجود است.»

رضایی در ادامه یادآور می‌شود: «رطب خورده منع رطب کی کند...؟ و جنابتان فرمودید ۵ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه گداپروری است. سوال اساسی این است در این ۸ سالی که در مجلس هستید چه اقدام ملی و بزرگ را که در سخنرانی مدعی انجام کارهای بزرگ بوده‌اید، داشته‌اید که مانع فقیر شدن مردم نشوید؟ کدام طرح یا پیشنهاد یا طرح اقتصادی را ارایه داده‌اید؟ حاج آقا خبر دارید مردم با همین ۵ میلیون تومان برخی مشکلات‌شان حل می‌شود آیا به این عبارت گرفتن وام ۵ میلیونی گدایی است فکر نکردید؟ به این ۹۰۰ نفری که خود معرفی کردید ظلم و توهین کرده‌اید؟ آیا این جمله شما توهین به مشتریان صندوق و کسانی که از طرف بزرگان شهر معرفی شده‌اند نیست؟ بنده حقیر جنابعالی را مثل خیلی از مردم نمی‌شناختم و با توصیه آقای دکتر امیرآبادی فراهانی به شما رای دادم و حتما هم به یاد دارید که در جلسه‌ای که خدمتتان بودیم بنا به توصیه ایشان قرار شد دفتر شما هم بتوانند وام معرفی کنند ضمن اینکه غیر از شما دو بزرگوار بزرگان زیادی، افرادی را برای دریافت وام به صندوق معرفی می‌کنند و همچنین مرحوم حضرت آیت‌الله آشتیانی و دکتر لاریجانی نمایندگان ادوار قبلی مردم را برای حل مشکلاتشان به صندوق معرفی می‌کردند ولی نمی‌دانم شکوه این تناقض در گفتار و رفتار شما را به کجا ببرم؟ جنابعالی به خوبی واقف هستید که صندوق قرض‌الحسنه موسی بن جعفر علیه‌السلام طی این ٤٣ سال فعالیت خود مصداق بارز آیه ٢٤٥ سوره بقره است که می‌فرماید: «یقرض‌الله قرضا حسنا...» بوده و در این مدت در زمینه قرض‌الحسنه فعالیت نموده است و دلیل اینکه این مجموعه به اعتماد نامه شما به مردم وام می‌دهد تشخیص نیازمند بودن اشخاص از شما است. فلذا چنانچه این ۹۰۰ نفر که شما جهت اخذ وام قرض‌الحسنه معرفی کردید نیازمند بوده‌اند آیا لفظ گدا برای این افراد به دور از انصاف نبوده است؟ آیا شایسته شخصی همچون شماست که در لباس خدمت به مردم از چنین لفظی برای افراد کم‌بضاعت و بی‌بضاعت استفاده کنید؟ من بنای پرداختن به بقیه سخنرانی شما را ندارم مشکلات مردم را کم نگرفته و وام‌های قرض‌الحسنه را به سخره نگیرید مردم گرفتارند به جای تخریب به فکر مردم باشید آیا فکر نمی‌کنید طرح موضوعات اختلاف‌انگیز و ایجاد دو قطبی‌های کاذب باعث یأس و نا امیدی مردم و برخلاف منویات مقام معظم رهبری است؟ در آخر به عنوان برادر دینی توصیه مصلحانه‌ام به شما این است که برای مردم کار کنید چون امام علی علیه‌السلام فرمودند «فرصت»ها چون ابر می‌گذرند؛ شما نیز از این فرصت باقی‌مانده نمایندگی‌تان برای خدمت به مردم استفاده کنید.» باید دید سرانجام این نوع رویارویی‌ها در طیف اصولگرایان چه نتایجی در بر خواهد داشت و آیا نهادهای نظارتی به این نوع تخلفات ورود خواهند کرد یا نه؟

  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش