دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۱۱ - ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۲۰۵۲۵
مجلس

اگر معادل ریالی اختلاس چای دبش صرف سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم

نماینده چابهار: اگر غرب تا این حد بد است، دلیل ولع سیری ناپذیری فرزندانتان برای زندگی در غرب چیست؟

نماینده مردم چابهار در مجلس با انتقاد ازعدم مدیریت صحیح منابع آبی در استان سیستان و بلوچستان، گفت: اگر معادل ریالی اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های نحیف استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم.

به گزارش ایلنا، معین الدین سعیدی در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه، ۹ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با بیان اینکه دشمنان ملت ایران باید بدانند مردم استان سیستان و بلوچستان قدردان نعمت امنیت و وحدت بوده و به احدی اجازه تفرقه میان صفوفشان نخواهند داد، گفت: بدیهی است امنیت پایدار در سایه فضای پررونق کسب و کار و با هم اندیشی و همفکری همه آحاد استان حاصل خواهد شد. یاد مرحوم مولانا عبدالعزیز و مرحوم حمیدالله سردارزهی را که منادی وحدت و صلح بودند گرامی می‌داریم.

نماینده مردم چابهار، نیک‌شهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه ضمن تبریک روز شوراها، کارگر، ماما و به ویژه روز معلم به اقشار فعال در این حوزه‌ها تبریک گفت و افزود: علیرغم خدمات بی‌بدیل نظام و کارهای بزرگ انجام شده هنوز مردم استان با چالش‌های عدیده‌ای روبرو هستند. در سیستان عزیز، هربار که ایران حق‌آبه‌اش را طلب کرد، طرف مقابل دروغ گفت، مرزبانان ما را شهید کرد و هشدار رئیس جمهور را به سخره گرفت.

وی افزود: در مرکز استان با آن همه منابع و تفتان سربلند، فقر مطلق بیداد می‌کند وعدم مدیریت صحیح منابع آبی در سواحل مکران باعث شده بی‌آبی و آب هر دو تبدیل به رنج ممتد مردم شود.

سعیدی در ادامه در تذکری خطاب به وزیر راه ضمن قدردانی از خدمات انجام شده، گفت: زیرساخت‌های راه روستایی و جاده‌های مواصلاتی منطقه از بین رفته وعدم رعایت گزاره‌های فنی و سازگار با سیل در احداث کریدور کنارک، معضل سیل زرآباد را دوچندان و این نعمت را تبدیل به نقمت کرده که از شما تقاضا می‌کنم نسبت به تکمیل چند پل و محور آزادراهی در حوزه انتخابیه اقدام کنید. همچنین لازم است نسبت به احداث خط آهن در برخی از شهرهای منطقه اقدام شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه ضمن تأکید بر ضرورت توجه به حاشیه نشینی چابهار و کنارک و آسیب‌های مربوط به آن در تذکر دیگری خطاب به وزیر بهداشت ضمن تشکر از دغدغه‌های جدی وی و جهادگران سلامت گفت: درباره مرگ مظلومانه مادران باردار و کمبود نیروی انسانی و تجهیزات در بیمارستان‌های چابهار و نیک شهر که این دو مرکز درمانی را تبدیل به قتلگاه کرده و همچنین فقر مطلق زیرساخت‌های سلامت در قصرقند، زرآباد و دشتیاری بزرگ تذکر می‌دهم.

وی همچنین در تذکری خطاب به وزرای آموزش و پرورش و علوم درباره وقوع دو سیل ویرانگر اخیر در منطقه، عنوان کرد: لازم است سهمیه کنکور مختص دانش آموزان سیل زده حوزه انتخابیه در نظر گرفته شود.

سعیدی در تذکری خطاب به وزیر نفت درباره سهمیه سوخت کامیون‌ها و تریلی‌ها که سنخیتی با شعار سال ندارد، گفت: جواب خانواده‌هایی که دار و ندار خود را فروختند تا کامیونی تهیه کنند چگونه می‌دهید؟ چرا برخی از مدیران شما تخصص عجیبی در رنجاندن مردم دارند؟

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس در تذکری خطاب به وزیر نیرو درباره انجام تعهدات وی عنوان کرد: افزایش ظرفیت آب شیرین کن چابهار، تکمیل فاضلاب کنارک و چابهار، تکمیل مجتمع ۱۸ روستایی، آبرسانی روستاهای برخی از بخش‌های چابهار و یکی از شهرستان‌ها مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین در تذکر دیگری خطاب به وزرای جهاد کشاورزی و نیرو ضمن تشکر از تلاش‌های شبانه روزی آن‌ها، گفت: در دو سیل اخیر میلیاردها متر مکعب آب در جلوی چشم تشنه‌ترین فرزندان این سرزمین به اقیانوس ریخت؛ برای هزارمین بار آب در کوزه و ما تشنه لبان می‌گردیم.

سعیدی در همین زمینه افزود: طرح‌های آبخیزداری، مهار موضوع سیل، کنترل سیلاب، ایجاد سازه‌هایی شبیه چاه‌نیمه‌ها برای نگاهداشت آب، احداث آب‌بند زودبازده در مسیر رودخانه‌های فصلی و مرزی و لایروبی این رودخانه ها، مرمت قنوات کشاورزی و ایجاد سیل‌بندهای روستاها نه تنها مانع هدررفت آب بلکه باعث ایجاد اشتغال پایدار می‌شود.

عضو کمیسیون کشاورزی در مجلس ادامه داد: منابع مالی اجرای بسیاری از این طرح‌ها مجموعا کمتر از ارزش ریالی زمینی است که در شمال تهران بدون اطلاع آن امام جمعه مظلوم به نام ایشان زده شد.

وی ضمن قدردانی از خیرین نیک‌اندیش به ویژه جهان پهلوان رسول خادم، گروه‌های جهادی و بسیجیان جان برکف، عنوان کرد: از همه نهادهای انقلابی و شهرداری کلانشهرها درخواست دارم طوفانی از ماشین آلات را روانه منطقه کنند.

سعیدی در ادامه خطاب به رئیس جمهور با بیان اینکه حتما صحنه تلخ از دست دادن خشت خشت آلونک پیرزن دشتیاری را دیده اید، یادآور شد: حضور شما در بین مردم سیل زده قطعا موجب تسلی خاطر شد و این نقطه تمایز و برتری دولت شما بر دولت قبل است، اما صرف آمدن مسئولان و گرفتن عکس یادگاری و احیانا ریختن قطره‌ای اشک دردی از مردم دوا نمی‌کند بلکه باید سازمان برنامه و بودجه مکلف شود تا ردیف‌های مستقل اعتباری برای جبران خسارات سیل در نظر گیرد. اگر معادل ریالی اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های نحیف استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه درباره طرح تقسیم استان عنوان کرد: هرگونه طرحی بدون ملاحظات جامعه محلی، نخبگان، اندیشمندان، دانشگاهیان و علما محکوم به شکست است از این رو به جای تغییر در ساختار به فکر تغییر در نگاه باشید. نام زیبای بلوچستان کمرنگ شدنی نیست لذا به جای آن ادارات کل در شهرهای بزرگ نظیر ایرانشهر، زابل، خاش، سراوان و به ویژه چابهار ایجاد شود.

وی همچنین در خطاب دیگری به رئیس جمهور بیان داشت: به خاطر دارید که گفته بودید خوب شد ما رئیس جمهور نشدیم که دلار ۵ هزار تومان بشود. اکنون به جای آمارهای عجیب اقتصادی که هیچ سنخیتی با سفره‌های محقر مردم ندارد، فکری به حال ارز ۶۷ هزار تومانی و گرانی کمرشکن اینترنت، گوشت و دارو کنید.

سعیدی در ادامه خطاب به پدران غرب‌ستیز مسئول و فرزندان غرب‌گدای آن‌ها گفت: اگر غرب تا این حد بد است، دلیل ولع سیری ناپذیری فرزندانتان برای زندگی در غرب چیست؟ ملت ایران تبعات سنگین تحریم را در سفره‌های خود تحمل کند و فرزندان شما مشغول خوش گذرانی در خیابان‌های لندن، نیویورک و تورنتو باشند؟ بی‌شرمی تا چه حد

در تذکری خطاب به وزیر ارتباطات با طرح این پرسش که آیا با فیلترهای فعلی، مطلوب شما حاصل شده است؟ بیان داشت: آیا روا است شما بدون هیچ محدودیتی در همه پلتفرم‌ها حضور داشته باشید، اما مردم درگیر هزینه فیلترشکن‌ها باشند؟

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مجلس شورای اسلامی در پایان در تذکری خطاب به رئیس جمهور بیان کرد: بی‌تردید فارسی، زبان مشترک همه ایرانیان است، اما اجرای اصل ۱۵ قانون اساسی موجب افزایش همبستگی ملی است از این رو این اخطار را به شما می‌دهم.

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
یک خبر نگار واقعی پیدا نمیشه از رییس جمهور سوا کنه یادتون میاد گفتید: خوب شد ما رئیس جمهور نشدیم که دلار ۵ هزار تومان بشود. اکنون به جای آمارهای عجیب اقتصادی که هیچ سنخیتی با سفره‌های محقر مردم ندارد، فکری به حال ارز ۶۷ هزار تومانی و گرانی کمرشکن اینترنت، گوشت و دارو کنید. کاش صدا سیما یک با میلش می کشید واقعیتها را بگوید
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش