دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۳۲ - ۲۵ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۵۸۴۳
مجلس

پس‌لرزه‌های حمله با پايه ميكروفون به معاون استاندار،

هاجر چنارانی عذرخواهی نمی كند

هاجر چنارانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس

هاجر چنارانی، نماینده نیشابور، نه‌تنها عذرخواهی نمی‌کند؛ بلکه سعی در توجیه رفتارش هم دارد! او که در فیلمی که در فضای مجازی منتشر شده، سعی دارد در یک همایش با پایه میکروفون به معاون استاندار خراسان رضوی حمله کند، صبح دیروز در یک برنامه تلویزیونی درباره این اقدامش توضیح داد. این نماینده عضو فراکسیون ولایی مجلس دهم در برنامه صبحگاهی تلویزیون سعی می‌کرد متکلم وحده باشد و به مجری برنامه که از چرایی حمله می‌پرسید پاسخ روشنی نمی‌داد تا جایی که مجری را به خنده وامی‌داشت.

 

مجری چندین بار از او خواست تا به سؤالش پاسخ دهد؛ ولی چنارانی پاسخ‌هایی می‌داد که ارتباطی با سؤالات نداشت. این پاسخ‌های غیرمرتبط چنارانی در حدی بود که «رضا رشیدپور»، مجری برنامه، از او انتقاد کرد که چرا به پرسش من پاسخ نمی‌دهید و نهایتا به چنارانی گفت «من جای شما بودم از رفتارم عذر می‌خواستم». نهایتا هم پس از ١٥ دقیقه صحبت نماینده نیشابور در تلویزیون، مجری با او خداحافظی کرد و تنها واکنش به صحبت‌های چنارانی می‌شود نگاه به دوربین!

 

چنارانی هم‌زمان که در این گفت‌وگو از نگاه منطقه‌ای انتقاد می‌کرد، گفته که «در دوره هشتم مجلس معاون سیاسی وقت، آقایی بودند که سبزواری بودند و چهار روستای نیشابور را جدا و به خوشاب سبزوار دادند تا بتوانند آنجا را به شهرستان تبدیل کنند». چنارانی با بیان اینکه در همین دوره معاون سیاسی از همان شهرستان است، گفت: «من چندین‌بار به وزیر کشور گفتم ایشان را عوض کنند؛ چون مردم نیشابور از ایشان ناراضی‌ هستند. این شخص دائم نام خراسان غربی را مطرح می‌کند و من هم باید جواب‌های مردم را بدهم».

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران چنارانی گفت: «من رفتم میکروفون را بگیرم خودم صحبت کنم؛ اما جوری وانمود شد که گویی می‌خواهم حمله کنم و جالب است مسئولان نیشابور بلندگوی من را قطع می‌کنند». چنارانی با بیان اینکه تا‌به‌حال بالغ بر ۲۰ تذکر به وزارت کشور داده‌ام، گفت: «به‌عنوان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از این شخص شکایت می‌کنم». او همچنین در توجیه رفتار و حمله خود به معاون استاندار گفت: «من رفتم میکروفون را بگیرم خودم صحبت کنم؛ ولی مسئولان نیشابور میکروفون من را قطع کردند... . امروز قرار نیست اگر شهرستانی وزیر و معاون وزیر ندارد، در بدبختی و فلاکت بماند.

 

امروز همه معاونان وزیر به شهرستان‌هایی می‌روند که خودشان مال آنجا هستند. نگرش ما باید ملی باشد. آقای حسینی نگاهش منطقه‌ای است. ایشان جنگ قومیتی راه می‌اندازد». او افزود: «من با ایشان و هیچ مسئولی اختلاف سیاسی و نظری ندارم. من از کسانی که نگاه منطقه‌ای دارند، ضربه خوردیم. مردم نیشابور از ایشان ناراحت‌اند. من چندین بار تذکر دادم. ایشان باید از نیشابور می‌رفتند. این چهار روستا چرا به نیشابور برنمی‌گردد؟ من اجازه نمی‌دهم استانی در کنار نیشابور شکل بگیرد. این شخص در محافل خودش خراسان غربی را مطرح می‌کند». این نماینده مجلس درباره ویدئوی منتشرشده‌اش که در آن به سمت معاون استاندار حمله می‌کند، گفت: «قطعا ممکن است خیلی‌ها برداشت‌های متفاوتی از آن کنند... .

 

این آقا به دنبال این است که استاندار شود و مردم نیشابور از ایشان ناراحت هستند؛ اما مجددا به این شهر برای سخنرانی دعوت می‌شوند». او افزود: «هر کسی در فضای مجازی چیزی را که می‌بیند، بر‌اساس چیزی که دوست دارد، تفسیر می‌کند!». این سخنان در حالی است که ویدئوهای عذرخواهی معاون استاندار بابت «خراسان غربی» هم در فضای مجازی منتشر شده.

 

در‌این‌حال «سیدجواد حسینی»، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی، به «برنا» گفت: «من هیچ شکایتی از خانم چنارانی ندارم. با توجه به وضعیت کشور و استان خراسان رضوی بیش از هر زمان دیگری به هم‌گرایی و انسجام نیاز داریم».

 

او افزود: «بنده به‌عنوان معاون استانداری در یک ماه قبل به نیشابور رفتم و در شورای اداری پارلمان مشورت زنان حضور داشتم. قبل از حضور در نیشابور در منطقه «داورزن» بودم. این منطقه غربی‌ترین نقطه خراسان است. آن زمان من در سخنرانی سهوا گفتم «خراسان غربی» و به‌هیچ‌عنوان از اصطلاح «استان خراسان غربی» استفاده نکردم. در آخر برنامه خبرنگاری به من گفت که در سخنرانی خودم از «استان خراسان غربی» استفاده کرده‌ام. من همان‌جا تکذیب کرده و اعلام کردم به‌هیچ‌عنوان این اصطلاح را به کار نبرده‌ام و منظورم غربی‌ترین نقطه خراسان بوده است. جالب است که در آن جلسه خانم چنارانی اصلا حضور نداشتند».

 

او با اشاره به اینکه در همایش «سلامت، زنان و خانواده» حضور پیدا کردم، ادامه داد: «در جلسه نشسته بودم که با سروصدای زیاد از درِ ورودی سالن متوجه این نماینده مجلس شدم. خانم چنارانی با سرعت زیاد به سمت من می‌آمد و متأسفانه باقی قضایا را بر مبنای آن‌ چنان‌که در فضای مجازی منتشر شد، در جریان هستید. در حین برخورد تلاش کردم که بتوانم با آرامش خاطر و نهایت احترام در شأن یک نماینده با ایشان برخورد کنم و حتی از حضور این نماینده در آن جلسه تشکر کردم و نخواستم که بحث ادامه پیدا کند؛ اما رفتار خانم چنارانی مانع خاتمه‌یافتن جریان بود».

 

او با اشاره به اینکه «من می‌دانم با شکایت‌نکردن من این موضوع در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان پیگیری نخواهد شد»، تصریح کرد: «موضوع درباره من و خانم چنارانی نیست و معتقدم موضوع اختلاف‌برانگیزی وجود ندارد. با توجه به اینکه شهر نیشابور و سبزوار در جوار هم هستند، همه تلاش من به‌عنوان معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان رضوی باید بر پایه حفظ آرامش در استان باشد». حسینی گفت: «من سعی می‌کنم جو را در نهایت آرام نگه دارم. مجلس به همه موارد پیش‌آمده آگاه است و اگر نیاز به برخوردی با این نماینده باشد، از سوی هيئت‌رئيسه اعمال خواهد شد. امیدوارم سرکار خانم چنارانی درباره رفتار خود تأملی داشته باشند و اگر اقدام ایشان درست نبوده، در رفتار خود تجدیدنظر کنند. باز هم تأکید می‌کنم که من هیچ شکایت شخصی از ایشان ندارم».

 

 

 

sharghdaily.ir
  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش