چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۹:۱۳ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۴۲۹۳
مجلس

الیاس حضرتی: پرونده کدورت‌ها و اختلاف‌ها باید بسته شود/ همکاری جناح‌ها برای کمک به دولت جهت حل مشکلات اقتصادی ضروری است

الیاس حضرتی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
الیاس حضرتی عضو هیات رییسه فراکسیون امید و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی معتقد است راه حل عبور از بحران‌های فعلی بازگشت به شرایط و حال و هوای روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه ۱۳۵۷ است.

الیاس حضرتی در گفت و گو با اعتماد آنلاین با بیان اینکه الگوی انقلاب اسلامی هنوز بهترین و کارآمدترین الگو برای سیاست ورزی است اظهار داشت: انقلاب اسلامی با وحدت کلمه به پیروزی رسید و به نظر می‌رسد این وحدت کلمه دوای دردهای امروز ایران است.

 

وی افزود: حضرت امام بیش از هر مساله دیگری سیاستمداران و مردم را به وحدت کلمه سفارش کردند و حتی تا آخرین روزهای حیات پر برکتشان به این موضوع تاکید داشتند که مبادا مردم و مسوولان چند دسته شوند و دشمن از این تفرقه بتواند بهره ببرد و مردم را از انقلاب و مسئولانشان ناامید کند.

 

رییس هیات اجرایی حزب اعتماد ملی در ادامه با بیان اینکه کشتی انقلاب با وحدت کلمه مردم و مسئولان به ساحل امن استقال، آزادی و جمهوری اسلامی رسید تاکید کرد: امروز بر هیچ کسی پوشیده نیست که علل مبقیه انقلاب همان علل موجده انقلاب است. این همان چیزی است که امام خمینی بارها به آن تاکید کرده‌اند.

 

حضرتی در تفسیر علل مبقیه انقلاب اسلامی گفت: علل مبقیه انقلاب اسلامی همان چیزی است که امام خمینی بیش از ۳ هزار بار بار تحت عنوان «همه» و «ملت» در سخنرانی‌ها و اظهار نظرهایشان به آن اشاره کرده‌اند که ضرورت دارد تا دوباره به این بینش و منش بازگردیم.

 

 عضو هیات رییسه فراکسیون امید در ادامه با اشاره به اینکه همه ملت ایران چهل سال پیش با نتیجه با هم بودن را چشیدند و توانستند خواست خود را بر رژیمی که به اصالت مطالبات مردم توجهی نداشت، تحمیل کنند ادامه داد: نسخه عبور از بحران‌ها وابسته به اتخاذ و عملیاتی کردن راهبرد همه با هم به عنوان نیاز جدی کشور است.

 

دبیر اجرایی حزب اعتماد ملی افزود: علی رغم آنکه قدرت‌های جهانی و بدخواهان ایران و ایرانی همه تلاش خود را برای براندازی و تغییر نظام سیاسی در ایران آزمایش کرده‌اند اما کشور با همدلی و همراهی مردم و مسئولین توانسته از تمامی این بحران‌ها با سربلندی خارج شود و از همین رو ضرورت دارد تا ضریب همدلی و همزبانی و همراهی در کشور بالا رود.

 

 حضرتی با بیان اینکه رفع نارضایتی‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و مدنی موجود درکشور کاری سخت‌تر از سرنگونی نظام شاهنشاهی و پیروزی در دفاع مقدس نیست تاکید کرد: در عرصه سیاسی لازم است تا رفاقت‌هایی همچون رفاقت‌های ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ احیا شود و جای تخاصم‌ها و تنازع‌ها را بگیرد. انشقاق و انشعاب جای خود را به اتحاد و اتصال بازیگران و مدیران کشور دهد و قلوب و اذهان کارگزاران و سیاستمداران امروز همچون ذهن و قلب مبارزان دیروز انقلاب باید با هم باشد نه بر هم.

 

وی افزود: اپوزسیون مردم و نظام دست ازسر کشور برنداشته‌اند. آن‌ها پمپاژ ناامیدی و پشیمانی می‌کنند. همه هدفشان این است که مردم و حاکمیت را مقابل هم قرار دهند و شکاف‌های اجتماعی را تشدید کنند تا چرخ زندگی مردم و چرخ نظام از چرخش بایستد و به همین جهت باید بدانیم برای از کار انداختن توپخانه دشمنان ملک و ملت راهی جز بازگشت به آرمان‌های انقلاب وبرادری های انقلابی و تلاش برای رفع نارضایتی‌های عمومی و حل مشکلات اقتصادی مردم نیست.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در این روزهایی که یاد شهد شیرین پیروزی انقلاب اسلامی زنده شده است می‌توان گامی بلند برای نمایش دیگرباره وحدت تمامی نیروهای انقلاب و اعضای خانواده بزرگ جمهوری اسلامی ایران برداشت.

 

حضرتی در ادامه اظهار داشت: برای بهزیستی زندگی مردم و تقویت موقعیت ایران در عرصه جهانی لازم است تا پرونده کدورت‌ها و اختلاف‌ها میان سیاستمداران و مسئولان و مدیران بسته شودتا منافع ملی، امنیت ملی، حاکمیت ملی و رضایتمندی عمومی از کارگزاران نظام و امیدشان به آینده افزایش پیدا کند.

 

وی افزود: همکاری همه جناح‌ها و طیف‌های سیاسی برای کمک به دولت جهت حل مشکلات اقتصادی یک ضرورت غیر قابل انکار و پروژه‌ای ملی است.

 

عضو هیات رئیسه فراکسیون امید خاطرنشان کرد: برای عبور از پیچ‌های تندوتیز مصائب و مشکلات فعلی کافی است همه ما، از مسئولان تا مردم سرهایمان را به عقب برگردانیم و ۳۹ سال شیرین و تلخی که پشت سر گذرانده‌ایم را دوباره با رمز برادری و سر منافع ملی مرور کنیم

 

حضرتی تأکید کرد: امروز همه از چپ و راست و میانه می‌توانند با دیدبانی و راهبری رهبر انقلاب همان راهی را بروند که پیش‌ازاین با بنیان‌گذار انقلاب رفته‌اند به‌شرط آنکه مهر و محبت‌های آسیب‌دیده گذشته انقلابیون رو به نقطه بهمن ۵۷ بازگردد.

 

وی تأکید کرد: آشتی ملی پیش‌نیاز هم‌زبانی و همدلی ملی برای عملیاتی کردن اهداف نظام جمهوری اسلامی و منافع و مطالبات ملت ایران است.

 

 

  • 10
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش