به گزارش اعتماد، غلامعلی جعفرزاده نایب رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درخصوص راهکار تبدیل نشدن حوادثی همچون گلستان هفتم به یک بحران، گفت: گفت و گو و رعایت قانون راه حل این مشکل است. متاسفانه چیزی که عامل خشونت و تشنج می شود این است که در کشور فضای گفت وگو نیست.
وی تصریح کرد: فاصله میان احزاب، گروهها، جناحها، دستهها و فرقهها به حدی زیاد شده است که همه خود را به صورت یک جزیره فرض می کنند. این موارد باعث ایجاد خشونت می شود. اگر ما صدا و سیمایی داشتیم که دراویش می توانستند در آن حرفهایشان را بزنند و ما نیز حرفمان را بزنیم، مخالفین هم حرفشان را می زدند هیچ وقت به خشونت نمی گرایید.
این نماینده مجلس تاکید کرد: چون صدا و سیمای ما یک طرفه است و رسانه های ما نیز جرات نوشتن ندارند کسی نمی تواند حرفش را بزند و حرفها در سینه ها عقده میشود. خیلی از اینها که متوسل به خشونت می شوند حرفشان هم غلط است اما نتوانستند حرفشان را مطرح کنند و حرفشان نقد نشده و پاسخی به آن داده نشده است، بنابراین فکر می کنند حرفشان درست است. و این موضوع منجر به این می شود که آنها ابراز خشونت کنند.
جعفرزاده در خصوص گام اول جهت ایجاد گفتوگو به منظور جلوگیری از چنین بحرانهایی، گفت: باید ظرفیتها و تحملها افزایش پیدا کند. زدن هر حرفی را برخلاف مصالح ملی ندانیم، نقدپذیریهای ما زیاد شود. اگر صدا و سیما نمی تواند بستری برای گفت وگو مهیا کند شبکه هایی ایجاد شود که همه بتوانند حرفشان را بزنند.
وی خاطرنشان کرد: آنقدر به گروهها وصله منافق و فتنهگر و ... زده ایم وصله کم آورده ایم که به این دراویش دیگر نمی دانستیم چه بگوییم. چون اغتشاشگر، منافق را قبلا مصرف کرده بودیم و فتنهگر هم تمام شده بود و آخر هم نمی دانستیم به دراویش چه باید بگوییم. امیدوارم یک روزی این وصله زدنها تمام شود.
نایب رئیس فراکسیون مستقلین در پاسخ به اینکه آیا مجلس نمی خواهد به این مسئله ورود کند، اظهارداشت: این کار، کار مجلس نیست و تا احزاب بوجود نیاید کاری نمیتوان انجام داد. نمیتوان برای هر چیزی قانون وضع کرد. حزب باید به وجود بیاید، آزادیها بیشتر شود و انقدر مسایل را امنیتی نبینیم. اینها برای کشور خسارت است.
جعفرزاده تاکید کرد: اگر اصول قانون اساسی اجرا شود بسیاری از مشکلات حل می شود.
- 16
- 6