یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۰۶ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۶۱۶۰
مجلس

در واکنش به «تجاوز به کودک افغانستانی»

اظهارت جدید و عجیب نماینده خمینی شهر؛ معلوم نیست تجاوز شده باشد!

محمدجواد ابطحی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس

محمدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس که در واکنش به انتشار خبر تجاوز به دختر بچه افغان در این شهر، خواستار برکناری رئیس اورژانس اجتماعی شده بود، آن هم به دلیل انتشار خبر حادثه، با وجود تایید پزشکی قانونی از مواضع خود کوتاه نمی‌آید و بروز تجاوز را تکذیب می‌کند.

 

پس از آنکه رئیس سازمان اورژانس اجتماعی کشور خبر تلخ تجاوز به یک کودک افغانستانی ساکن خمینی‌شهر از سوی سه مرد را که گفته می‌شود ایرانی بوده‌اند، رسانه‌ای کرد،نامه‌‌ای در پایگاه اطلاع‌رسانی سیدمحمدجواد ابطحی، نماینده این شهر منتشر شد که بسیاری را متعجب کرد و واکنش‌های فراوانی را برانگیخت.

 

او در این نامه صراحتا از انوشیروان محسنی بندپی، رئیس سازمان بهزیستی کل کشور، می‌خواهد که رئیس اورژانس اجتماعی کشور را به دلیل رسانه‌ای کردن موضوع و سوء استفاده رسانه‌های ضد انقلاب از کار برکنار کند.

 

این نماینده اصولگرا و عضو جبهه پایداری درباره این نامه و واکنش‌‌های منفی گسترده به آن توضیحاتی داده است.

 

آقای ابطحی، شما نامه‌ای نوشتید و خواستار عزل رئیس اورژانس اجتماعی کشور به دلیل افشای تجاوز به کودک حدود شش ساله افغانستانی شدید، این اقدام در حیطه اختیارات نمایندگی است؟ بر اساس قانون اساسی نماینده حق اظهارنظر در تمام موارد را دارد اما درخواست عزل نیز شامل اختیارات نمایندگی شما می‌شود؟

مقام مافوق او (رئیس اورژانس اجتماعی کشور) آقای محسنی بندپی (رئیس سازمان بهزیستی کشور) از دوستان خوب ما در مجلس هشتم است و بنده را می‌شناسد و دغدغه مرا نیز درک می‌کند. در ضمن من همان شب هم در روزنامه ۱۹ خرداد دیدم که اقای جعفری (رئیس سازمان اورژانس اجتماعی کشور) اظهارات خود را تکذیب کرد و گفت که رسانه‌ها این اظهارات را به من نسبت داده‌اند.

 

یعنی اصل ماجرا چیز دیگری بوده و ایشان به نوعی از مواضع خود کوتاه آمد. واقعیت مطلب این است هرکسی در جایگاه خودش باید اظهارنظر کند و بداند چه می‌گوید. اگر ایشان رئیس سازمان اورژانس اجتماعی کشور نبود من مشکلی با حرف‌هایش نداشتم.

 

این طبیعی است که رئیس اورژانس اجتماعی کشور در حیطه اختیارات خود درباره مسئله‌ای که اتفاق افتاده اظهارنظر کند و پاسخ سوالات را بدهد.

نه، نه، هیچ رسانه‌ای از ایشان سوالی نکرده است ، ایشان خودش این مسئله را رسانه‌ای کرد. اصلا خبری نبود. بحث من این است که مخصوصا در زمینه مسائل اخلاقی و آبروی افراد باید به تبعات امنیتی موضوع دقت کرد. من نمی‌گویم مجازات نکنند بلکه باید متجاوز را به اشد مجازات رساند. ما خودمان مقید به این هستیم، خود من در مجلس هشتم طرح تشدید مجازات را دادم که رسانه‌های ضد انقلاب مانند صدای آمریکا عکس من را زدند و نوشتند قاتل!

 

من تشدید مجازات را برای این مسائل اخلاقی درخواست کردم. حادثه‌ای رخ داده بود که ما خودمان درخواست تشدید مجازات این قبیل جرائم را کردیم، اما بحث من این است که آموزه‌های دینی و اسلام به ما می‌گوید که در این مسائل خیلی خیلی با احتیاط وارد شویم. شما می‌دانید اثبات زِنا یا لواط چگونه است؟

 

بله، می‌دانم.

پس می‌دانید اثبات زِنا یا لواط در اسلام کاری بسیار سخت است اما اگر اثبات هم بشود مجازاتش وحشتناک است تا قبح کار از بین نرود. شما ببینید یک سلسله اخبار منتشر شد که مثلا این دختر (دختر افغانستانی که مورد تجاوز ۳ مرد قرار گرفته است) این‌طور شد، آتنا چنان شد، ستایش چنین شد، فلانی فلان شد، مدرسه غرب تهران هم آن‌طور شد.

 

اورژانس اجتماعی باید آسیب شناسی اجتماعی کند، اصلا کارش همین است. به نظرتان بهتر نبود به جای نوشتن این نامه و درخواست عزل رئیس اورژانس اجتماعی کشور، درخواست اولویت قراردادن لایحه رسیدگی به حقوق کودکان را ارائه می‌کردید؟

بله، خود ما هم دنبال آن موضوع هستیم.

 

یعنی درخواست در اولویت قرار گرفتن این موضوع را کرده‌اید؟

نه، خانم سلحشوری (نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون امید) به دنبال آن است.

 

حرف من این است که اصولا این اخبار تا اثبات نشده‌اند نباید منتشر شود. شما به عنوان یک خبرنگار الان می‌روید و یک نفر به شما یک تهمتی می‌زند؛ آیا به محض اینکه تهمت به شما زد و این پخش شد، دیگر شما می‌توانید آن‌را جمع کنید؟  مثلا می‌توانید بگویید که آقا اشتباه اسمی بوده؟

 

به قول معروف تا «شلوار حقیقت به نصفه بیاید، دروغ تمام فضا را گرفته»، یعنی نمی‌شود دیگر آن‌را جمع کرد به ویژه در این قبیل مسائل که اسلام به عنوان دین برتر به ما دستور داده که شما حق ندارید این اخبار را پخش کنید.

 

داستان حضرت علی (ع) در این مورد را شنیده‌اید؟ آمدن به پیغمبر خدا گفتند که یا رسول‌الله یک زن و مردی رفتند داخل یک خانه، خلیفه دوم بلند شد که برود، پیغمبر خدا گفت که نه، بنشین. ایشان حضرت علی را فرستاد، حضرت علی چشم‌هایش را بست و وارد خانه شد و با صدای بلند گفت که «یاالله» و در همان زمان آن افراد فرار کردند.

 

ایشان بعد از این اتفاق آمد نزد پیغمبر خدا و گفت که یا رسول‌الله من زمانی که چشمانم را باز کردم هیچ فردی را در آن خانه ندیدم. این یعنی حضرت علی کار اشتباهی کرد؟

 

آقای ابطحی این کودک خردسال بوده، مورد متفاوت است با مثال حضرت علی که گفتید.

نه، ببینید، ما می‌خواهیم بگوییم اصلا معلوم نیست تجاوز صورت گرفته باشد.

 

خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری معتبر کشور به نقل از پزشکی قانونی نوشتند که تجاوز تایید شده است و ازاله بکارت صورت گرفته است.

یعنی بچه کوچک را به طرق مختلف نمی‌شود رفع بکارت کرد؟ فقط باید تعرض جنسی صورت گرفته باشد؟ من رشته تحصیلی‌ام حقوق است، من حقوق‌دان هستم؛ بنابراین می‌دانم نظر پزشکی قانونی برای قاضی حجت نیست.

 

اما مادر بچه خردسال افغانستانی می‌گوید که کودک را وقتی پیدا می‌کنند به بیمارستان می‌برند و در آنجا به اتاق عمل برده می‌شود چون خونریزی داشته است.

هرچیزی وارد بشود خونریزی ایجاد می‌کند، من نباید این‌ها را رسانه‌ای کنم، اگر بر اساس ورود «شیشه پپسی» بوده باشد چه؟

 

اگر به قول شما چنین هم باشد که گزارش پزشکی قانونی چیز دیگر می‌گوید، بازهم تعرض به این کودک خردسال صورت گرفته است.

 

پس تعرض است، کودک‌آزاری است. ما از کودک‌آزاری حتی به صورت روحی هم ناراحتیم چه برسد به جسمی اما این مورد را که هنوز ثابت نشده است، چرا می‌گویید؟

 

من حقوقی صحبت می‌کنم، من خیلی با این مسائل مشکل دارم. مثلا همین مسئله مدرسه غرب تهران اول گفتند ۴۰ دانش‌آموز بعد گفتند ۱۶ دانش‌آموز بعد شد ۷ تا الان هم شد هیچی.

 

پس شفاف‌سازی چه می‌شود؟

چرا در زمینه برجام به دنبال شفاف‌سازی نیستید؟

 

شما مدام به آقای ظریف از مجلس می‌گویید که محرمانه را بگویید.

بله، باید بگوید، دستور رهبری است، اصل ۷۵ قانون اساسی است، قانون اساسی این‌را به ما می‌گوید. قانون اساسی می‌گوید معاهدات بین‌المللی باید به مجلس تقدیم شود.

 

همین تناقض است آقای ابطحی. چطور است که شما در مسئله برجام خواستار شفافیت هستید اما در مورد این موضوع می‌گویید فلان شخص چون شفاف‌سازی کرده باید برکنار شود؟

الان که این مسئله را نداریم، شما رشته‌ات حقوق نیست و من باید با شما بحث کنم.

 

من دانشجوی حقوقم.

پس تمام دیگر، خودت می‌دانی.

 

نه نمی‌دانم.

ببینید رهبری دیدار داشته با مسئولان در زمینه آسیب‌های اجتماعی کجا گفتند همه چیز را بگویید؟

 

اما در زمینه مدرسه غرب تهران به واسطه رسانه‌ای شدن موضوع رهبر معظم انقلاب دستور اکید دادند که با بانیان برخورد قاطع شود. ایشان نگفتند کسی که خبر را منتشر کرده است، برکنار یا مجازات کنید.

بله باید برخورد شود. حالا رفته‌اند برخورد کنند؟ باید با تجاوزی که صورت گرفته است برخورد کنند اما الان تجاوز صورت نگرفته است. شاکی ندارد.

 

در زمینه همان مدرسه غرب تهران هم خود بچه‌ها حاضر نشدند بروند آزمایش. به اندازه‌ای که فیلم مستهجن نشان داده و دعوت به مشروب‌خواری کرده و به فساد فراخوانده که این‌ها هم جرم است باید مجازات شود اما اگر لواط باشد آن جداست و حدشرعی دارد.

 

آقای ابطحی اما...

باید بروم. دیگر زیادی‌ات شد.

 

 

etemaadonline.ir
  • 12
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۴
جدیدترین
قدیمی ترین
حرف نماینده خمینی شهر هم عین نظر قانون اساسی بود. مسائل ناموسی باید محرمانه بماند و حتی دادگاه هایش غیر علنی باشد. اما عده ای که اتفاقا حامیان برجام و همه قراردادهای محرمانه هستند ناگهان حامی شفافیت و علنی کردن تجاوزها می شوند! آیا دست خطرناکی که هدفش ناامن کردن کشور است را نمی بینید؟
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش