پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۰۹:۳۶ - ۰۴ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۱۰۰۳
مجلس

نماينده مردم زابل: بودجه عمرانی صندوق تابعه وزارت ورزش صرف واردات دارو شده است

حبيب دهمرده,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس

وزارت ورزش دو صندوق تابعه دارد كه يكي از آن‌ها شركت توسعه و نگهداري و ديگري صندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان است

 

يكي از مسئولان صندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان به «قانون» گفت از نماينده مدعي اين فساد، شكايت خواهد كرد

 

مديرعامل پيشين شركت توسعه و نگهداري اماكن در گفت‌وگو با‌ «قانون»: در دوره حضور من هرگز چنين اتفاقي رخ نداده است

 

«خبر داریم صندوق تابعه وزارت ورزش دارو وارد می‌کند و اعتبارات عمرانی این وزارتخانه به صندوق داده می شود» اين صحبت‌هايي بود كه حبيب دهمرده، نماينده مردم زابل روز گذشته در حاشيه سوال از مسعود سلطاني‌فر، وزير ورزش و جوانان آن را مطرح كرد. انتقاد او به عدم توجه جدي به مشكلات استان سيستان و بلوچستان در زمينه سخت‌افزاري بود. هرچند كه دهمرده در نهايت از پاسخ‌هاي سلطاني‌فر قانع شد اما نه وزير ورزش واكنشي به ماجراي صندوق تابعه وزارت ورزش نشان داد و نه صحبت ديگري در اين زمينه مطرح شد. اتفاقي كه مي‌تواند سرآغاز يك ماجراي مهم باشد، آيا وزارت ورزش و جوانان از اين تخلف بزرگ باخبر است؟

 

شركت توسعه و نگهداري اماكن ورزشي در كنار صندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان دو صندوقي هستند كه زير نظر وزارت ورزش و جوانان فعاليت مي‌كنند و بودجه دارند. بنابراين مخاطب صحبت‌هاي دهمرده يكي از اين دو زيرمجموعه است. براي بررسي اين موضوع با هر دو شركت تماس گرفتيم، كريمي، مدير شركت توسعه و نگهداري اماكن با وجود تماس‌هاي مكرر «قانون» حاضر به پاسخگويي در اين زمينه نشد اما رهگذر، مدير روابط عمومي شركت توسعه و نگهداري در اين باره بيان كرد: «ابتدا بايد بگويم كه شركت توسعه و نگهداري، صندوق محسوب نمي‌شود. اگر اعلام شود كه شركت توسعه و نگهداري اين اقدام را انجام داده، ما واكنش نشان خواهيم داد. فراموش نكنيد كه يك‌سري از پروژه‌هاي ملي را وزارت انجام مي‌دهد و يك‌سري از عمليات عمراني را نيز ادارات كل عمراني استاني به سرانجام مي‌رسانند؛ بنابراين نمي‌توان گفت چون بحث بودجه عمراني مطرح شده، شركت توسعه و نگهداري اين كار را انجام داده است». يكي از مسئولان صندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان نيز در گفت‌وگويي كوتاه با «قانون» اعلام كرد: اين موضوع در دست بررسي است و اگر دهمرده، صحبت‌هاي خود را اثبات نكند از او شكايت خواهند كرد. اين فرد كه تمايلي به افشاي نامش نداشت در توضيحي پيرامون صحبت‌هاي مطرح شده بيان كرد: «مگر مي‌شود از صندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان مبالغي براي واردات دارو برداشت شود اما ما در جريان آن نباشيم؟ بدون شك اين تهمتي است كه دهمرده بايد درباره آن توضيح بدهد». تماس‌هاي «قانون» با وزارت ورزش نيز حاكي از بي‌خبري آن‌ها از اتفاقي بود كه رخ داده و جالب است بدانيد حتي برخي از آن‌ها صحبت‌هاي دهمرده را نشنيده بودند و اطلاعي از جزييات ماجرا نداشتند. به هر ترتيب روز گذشته بارها با دهمرده، نماينده مردم زابل تماس گرفتيم تا جزييات بيشتري از ماجرا را بشنويم اما او حاضر به پاسخ نشد تا ابهامات در اين زمينه باقي بماند.

 

مخاطب دهمرده كه بود؟

با توجه به مشكلات اقتصادي كشور در ماه‌هاي اخير، واردات دارو با بودجه عمراني مي‌تواند سودي ميلياردي را نصيب شركت‌هايي كند كه به صورت غيرقانوني اين كار را انجام مي‌دهند. رسيدگي به اين تخلف بر عهده سازمان بازرسي يا كميسيون اصل ۹۰ است كه بايد با بررسي اين ادعا، شفاف‌سازي‌هاي لازم را انجام دهند. لازم به ذكر است كه مديران شركت توسعه و نگهداري اماكن و صندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان حدود چند ماه است كه منصوب شده‌اند و مشخص نيست كه مخاطب حبيب دهمرده،‌ مديران فعلي اين دو مجموعه هستند يا مديران قبلي مرتكب چنين تخلفي شده‌اند؛ هرچند كه مدبر، مدير پيشين شركت توسعه و نگهداري اماكن نيز در گفت‌وگو با «قانون» بيان كرد: «در دوره‌اي كه من مدير اين شركت بودم، هرگز چنين اتفاقي نيفتاده اما از اينكه در ساير صندوق‌ها ومجموعه‌هاي ديگر چنين اتفاقي رخ داده باشد يا خير بي اطلاعم و نمي‌توانم درباره آن صحبت كنم». نماينده مردم زابل نيز هرچند از توضيح بيشتر در اين باره خودداري كرد اما بايد با ارائه مدارك و شواهد خود، ادعاي مطرح شده را پاسخگو باشد. هرچه كه باشد، اين تخلف بزرگ از سوي مراجع پيگيري خواهد شد تا پاسخ مشخصي به مردم ارائه شود.

 

هيچ‌كس پاسخگو نيست

استان‌هاي محروم از جمله سيستان و بلوچستان در حال حاضر نيازمند بودجه‌هاي عمراني هستند تا بتوانند مردم را درگير ورزش همگاني كنند. آنچه مردم اين استان به آن نيازمند هستند ساخت ورزشگاه‌هاي مجهز است همان‌طور كه مسعود سلطاني‌فر نيز روز گذشته در مجلس به آن اشاره كرد و گفت: « تلاش ما بر این بودیم كه بتوانیم به استان‌های محروم از جمله سیستان، کردستان، ایلام و خراسان جنوبی و مناطق مرزی کمک کنیم، اعتقاد داریم در استان‌های برخوردار روستاهای محروم و مرزی وجود دارند که لازم است از جهت توزیع عدالت، پروژه‌ها و امکانات به این مناطق اختصاص پیدا کند». اما اين بودجه‌ها به گفته نماينده مردم زابل براي سوددهي بيشتر صرف واردات دارو شده است. لزوم برخورد با عوامل اين اتفاق مي‌تواند سرآغاز مبارزه با تخلفات گسترده‌تري باشد كه در ورزش كشور انجام مي‌شود و هيچ‌كس به آن توجهي نمي‌كند. لازم به ذكر است روز گذشته مسئولان صندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان چند بار با «قانون» تماس گرفتند تا از جزييات ادعاي مطرح شده مطلع شوند اما عدم پاسخگويي دهمرده باعث شد هيچ‌كس اطلاعات دقيقي درباره جزييات ماجرا نداشته باشد. به هر ترتيب اميدواريم مسئولان وزارت ورزش و جوانان هرچه سريع‌تر به اين موضوع رسيدگي كرده و نتايج آن را در اختيار رسانه‌ها قرار دهند.

 

با فساد خو نگيريد

آداپته شدن با فساد مي‌تواند خطر بزرگي براي جامعه باشد، اتفاقي كه در ماه‌هاي اخير به دليل گسترش روز افزون فساد، جامعه را دچار كرده است. عمر خبرهايي كه حاكي از فساد مسئولان است به چند دقيقه نمي‌رسد و خبر ديگري مطرح مي‌شود كه خبر قبلي را به سايه مي‌برد اما رسانه‌ها وظيفه دارند با بررسي اطلاعاتي كه از فساد به دست مي‌آورند، اجازه فراموش شدن آن را در جامعه ندهند. ورزش باعث نشاط در جامعه مي‌شود و يكي از عوامل سرگرمي است. اما درگير شدن با فساد مي تواند عامل افسردگي مردم و دور شدن از آن شود. همان‌طور كه پيش از اين نيز حضور مفسدان اقتصادي در ورزش باعث نابودي باشگاه‌هاي ورزشي شد، حضور مفسداني كه بودجه‌ها را صرف درآمدزايي خود مي‌كنند نيز مي‌تواند روح ورزش را نابود كند و آن را به قهقرا ببرد.

 

 

ghanoondaily.ir
  • 15
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش