به گزارش رویداد۲۴، پیش از این فراکسیون امید از جذب نمایندگان مستقل به این فراکسیون خبر داده بود. نتایج انتخابات هیئت رئیسه مجلس هم این گمانه را تقویت کرد که تعداد قابل توجهی از نمایندگان مستقل به فراکسیون امید پیوستهاند. اما در مقابل نمایندگان امیدی هم بودند که در تداوم فعالیت خود در مجلس، از فراکسیون امید دورتر شدند. از جمله هشت نمایندهای که هنگام رای به لوایح مربوط به FATF، در میان مخالفان پیوستن ایران به این کنوانسیون قرار گرفتند و در این مورد همسو با حجت الاسلام احمد علم الهدی عمل کردند:
اصغر سلیمی از سمیرم یکی از این افراد است. در شهر سمیرم اصلاحطلبان با وجود بستر مناسب، در دور اول نامزدی معرفی نکردند اما در دور دوم از اصغر سلیمی حمایت کردند. او سابقه عضویت در شورای شهر سمیرم را هم دارد. با این حال سلیمی همیشه فاصله خود را با اصلاحطلبان مجلس حفظ کرده است. سلیمی چند ماه قبل هم تلاش کرده بود انتخابات شوراها زیر نظر شورای نگهبان برگزار شود.
نبی هزار جریبی یکی دیگر از افراد با مواضع ژلهای است. او هم از استان اصلاحطلب خیز گلستان وارد مجلس شده است. پدر او از نمایندگان مجلس ششم بود که در سانحه سقوط هلی کوپتر از دنیا رفت. او به خاطر مواضع خاصی که داشت در دور اول در فهرست انتخاباتی اصلاحطلبان قرار نگرفت اما رای بالایی به دست آورد. او دور دوم در فهرست امید قرار گرفت و محمدرضا عارف هم برای حمایت از او به گرگان سفر کرد و با حمایت قاطع اصلاح طلبان، به خانه ملت رفت.
روح الله بابایی، اصلاحطلبترین چهره این فهرست است. او از نزدیکان قدرت الله علیخانی است و بعد از رد صلاحیت علیخانی، با همرامی او وارد انتخابات قزوین شد و از همان روز اول هم در فهرست اصلاح طلبان قرار داشت. با وجود اینکه علیخانی، منتقد رفتار مجلس ششم بود اما در سیاست خارجی عموما همسو با مرحوم هاشمی و حسن روحانی بوده است.
محمدرضا صباغیان نماینده بافق نیز در دور اول در فهرست اصلاحطلبان نبود اما دور دوم قرار گرفتنن اسم او در کنار اسم سیدمحمد خاتمی کمک کرد تا وارد خانه ملت شود. او پیش از این هم مواضع زیادی را بر خلاف مواضع اصلاح طلبان مطرح کرده بود و زیاد به حضور در جلسات فراکسیون امید، روی خوش نشان نمیداد.
حمید کاظمی در انتخابات پلدختر استان لرستان، با اینکه در لیست امید قرار نداشت اما در شعارها و برنامههای خود، اصرار داشت که از دولت حمایت کند و با شعار اعتدال وارد انتخابات شده است. اسم او هم در میان مخالفان تصویب لوایح دولتی مبارزه با پولشویی دیده میشود.
علی گلمرادی چهره دیگری است که در دور دوم انتخابات، به صورت غیر رسمی مورد حمایت بعضی از گروههای اصلاح طلب بود. او شهردار سابق بندر امام خمينی و بندر ماهشهر بود اما در دور دوم انتخابات، در رقابت با حبیب آغاجری (جبهه پایداری) مورد حمایت شدید جریان اصلاحطلب قرار گرفت. او ارتباط نزدیکی با فراکسیون مستقلان دارد.
حسن سلیمانی هم که از نمایندگان اصولگرای مجلس ششم بود، در مجلس دهم مورد حمایت برخی طیف ها، به خصوصحزب اعتدال و توسعه قرار گرفت و وارد مجلس شد. او سابقه چند دوره نمایندگی مردم کنگاور را در مجلس دارد.
شهاب نادری هم دیگر نماینده کرمانشاه بود که در انتخابات زیاد از نام روحانی و شعارهای اصلاح طلبانه صحبت میکرد اما بعد از انتخابات ارتباط نزدیکی با فراکسیون امید نداشت و سعی کرد چهره یک نماینده اصولگرا را به خود بگیرد.
- 12
- 1
namdar
۱۳۹۷/۷/۲۲ - ۱۰:۴۰
Permalink