پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۹:۴۷ - ۱۱ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۲۹۴۵
مجلس

خجسته با تشریح کرد؛

جزئیات جلسه مدیران گمرک با کمیسیون اصل نود

امیر خجسته,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس جزئیات جلسه کمیسیون با رئیس گمرک را تشریح کرد.

امیر خجسته عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفتگو با مهر، در تشریح نشست امروز این کمیسیون و مدیران ارشد گمرک جمهوری اسلامی، گفت: مسئله قاچاق کالا یکی از مهم ترین چالش های اقتصاد کشور است؛ لذا نمایندگان معتقد به ضرورت مبارزه با این چالش هستند.

 

نماینده مردم همدان در مجلس گفت: بخش بزرگی از اقتصاد کشور بر پایه تجارت از طریق گمرکات کشور است و بایستی دقیق ترین ابزار و امکانات در این بخش مستقر باشد.

 

خجسته تصریح کرد: مسئله گمرکات و تجارت خارجی همانطور که می تواند موجب رشد و توسعه اقتصاد یک کشور گردد ممکن است در صورت عدم مبارزه با قاچاق تبدیل به یک چالش برای اقتصاد آن کشور گردد و در پی آن بحران هایی از جمله ایجاد امواج بیکاری و ورشکستگی صنایع ایجاد شود.

 

وی تاکید کرد: لازم است دستگاه های نظارتی از جمله مجلس شورای اسلامی نسبت به رصد دقیق وضعیت گمرکات کشور ورود نمایند.

 

نماینده  مردم همدان در ادامه افزود: در جلسه ویژه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با موضوع قاچاق کالا و گمرک، آقای میر اشرفی رئیس کل جدید گمرک به همراه معاونین خود نسبت به تشریح برنامه های آتی خود اقدام کردند و در خصوص راهکار های موثر برای جلوگیری از ورود قاچاق از طریق مبادی رسمی و گمرکات کشور بحث های مفصلی صورت پذیرفت.

 

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر لزوم برقراری نظام شفافیت در همه دستگاه ها بخصوص دستگاه های اقتصادی از جمله گمرک، پیچیدگی و حجم انبوهی از قوانین را یکی از عوامل موثر در بروز فساد دانست و افزود: حجم انبوهی از فساد در زمانی رخ می دهد که شفافیت بر نحوه ی عملکرد دستگاه های اقتصادی وجود ندارد.

 

خجسته افزود: در خصوص قاچاق زمانی که همه معاملات تجاری و واردات شفاف باشد و همه امور به صورت سیستمی انجام پذیرد دیگر شاهد جعل اسناد و اظهار های خلاف نخواهیم بود برای مثال بر اساس گفته ی رئیس کل گمرک در سال های گذشته در یکی از گمرکات کشور انواع اسناد و مدارک مورد نیاز برای ترخیص و امور گمرکی به همراه مهر و علائم مرتبط با گمرک در داخل یک خودرو زانتیا وجود داشته است و قاچاقچیان به راحتی اقدام به ورود کالاهای خود می کردند. البته لازم است تاکید شود اکثریت کارمندان شریف گمرک هستند و علی رغم شرایط دشوار کاری و دریافت حداقل حقوق و مزایا نقشی در موضوع قاچاق ندارند و صرفا تعداد انگشت شمار از این افراد فریب مافیاهای کلان قاچاق را می خورند و ممکن است با آنان همکاری نمایند.

 

وی اظهار داشت: مسئولان گمرک معتقد بودند موضوع قانون حق الکشف لازم است احیا گردد و ماده ۱۱۸ قانون برنامه ششم توسعه اصلاح گردد در همین راستا پیگیر طرحی برای ارائه به مجلس خواهیم بود.

 

این نماینده مجلس افزایش تعداد مناطق آزاد را امری در مغایرت با منافع ملی و اصل توزیع عادلانه ثروت توصیف کرد و گفت: متاسفانه طرح هایی که در مجلس برای افزایش تعداد مناطق آزاد پیگیری می شوند همگی مغایر با منافع ملی و اصل توزیع عادلانه ی ثروت می باشد.

 

امیر خجسته افزود: بسیاری از کشور های پیشرفته جهان به سمت محدودیت در تعداد گمرکات و متمرکز سازی آن ها حرکت کرده اند اما در ایران برخی از افراد به دنبال ایجاد مناطق آزاد با هدف توسعه محلی هستند که این امر موجب کاهش نظارت ها و در نهایت افزایش قاچاق در کشور خواهد شد.

 

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم توسعه اقتصادی مناطق مرزی از عدم توقف ورود کالاهای اساسی به کشور خبر داد و گفت: متاسفانه دشمن با راه اندازی انواع شایعات در خصوص عدم توانایی کشور در تامین کالاهای اساسی به دنبال ایجاد گرانی و تشویش اذهان مردمی است برای مثال در بحث تامین گوشت و مرغ اقلام مورد نیاز برای کشور در حال مدیریت است و اقلام وارداتی نیز در حال حرکت به سمت کشور است که لازم است با فوریت امور مرتبط با گمرک نیز برطرف گردد و این اقلام به بازار تزریق گردد.

 

وی تاکید کرد: دولت ها موظف هستند علاوه بر برقراری عدالت اجتماعی یکسان در تمامی مناطق کشور نسبت به تامین معیشت مناطق مرزنشین به صورت ویژه نگاه داشته باشد و البته این امر موجب کاهش قاچاق خواهد شد.

 

 

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش