دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۲۳ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۴۵۵۵
مجلس

پارسایی: کشور در بن بست قرار ندارد

بهرام پارسایی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: علی‌رغم وجود مشکلات در بخش‌های مختلف اما اعتقاد داریم که در کشور بن بست وجود ندارد؛ تنها در عرصه‌هایی نیازمند جسارت در تصمیم‌گیری مدیران هستیم.

به گزارش ایسنا، بهرام پارسایی، پنجشنبه ۱۸ بهمن در مراسم تکریم و معارفه فرماندار شیراز، گفت: مدیران باید جسارت لازم را برای تصمیم‌گیری در عرصه‌های دشوار را داشته باشند؛ در راستای تأمین منافع مردم گاه باید از دستورالعمل و بخشنامه عبور کرد.

 

پارسایی اتخاذ تصمیمات دشوار در زمینه صدور پروانه، صدور مجوز، حمایت از سرمایه‌گذار و برداشت سنگ از مسیر ایجاد کنندگان اشتغال را متذکر شد و گفت: ما هم می‌توانیم بی تفاوت از کنار مسائل عبور کنیم، هم می‌توانیم با احساس مسئولیت در کنار مردم گام برداریم.

 

وی با تصریح اینکه نباید به تفرقه و مشکلات دامن زد، گفت: وقتی ایران سرافراز و ایرانی موفق خواهد بود که همه از هر گروه و جناحی در کنار هم باشند، گفت: ما ایران را با تمام قومیت‌ها، اقوام، طوایف و … می‌خواهیم؛ ایران بدون استان‌های خوزستان و آذربایجان و کردستان و سیستان و بلوچستان مقبول ما نیست.

 

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی ادامه داد: افرادی که خواسته یا ناخواسته به تفرقه خصوصاً تفرقه بین مردم، اختلافات قومی و قبیله‌ای دامن زده و می‌زنند، مرتکب خیانتی بزرگ نسبت به ایران و ایرانی می‌شوند؛ شرایط امروز چپ و راست، اصولگرا و اصلاح طلب و اعتدالی نمی‌شناسد همه باید در کنار هم گره گشای مشکلات باشیم.

 

او همچنین گفت: شرایط فعلی کشور به گونه‌ای است که مردم متحمل فشار زیادی خصوصاً در زمینه اقتصادی شده‌اند، این مردم وفاداری خود به نظام و انقلاب را اثبات کرده‌اند، امروز نباید به گونه‌ای عمل کنیم که مردم تصور کنند آنان را برای بهره برداری‌های سیاسی و اجتماعی و … نیاز داریم.

 

پارسایی با تصریح اینکه همه باید حقوق حقه مردم در بخش‌های مختلف را رعایت کرده و از این حقوق دفاع کنیم، گفت: تحریم‌ها مردم را در فشار قرار داده است، بعضی‌ها هم در این شرایط مدام به دولت هجمه وارد می‌کنند، اما این افراد بدانند که مردم ایران دارای حافظه تاریخی قوی هستند.

 

او ادامه داد: زمانیکه وفور نعمت بود و نفت را تا ۱۵۰ دلار می فرختیم، به دلیل سو تدبیر به سمت قطعنامه‌های متعدد سازمان ملل رفتیم و قطعنامه ذیل فصل هفت شورای امنیت می‌توانست مقدمه جنگ باشد؛ شرایط امروز ناشی از عملکرد کسانی است که قطعنامه‌ها را کاغذ پاره خواندند.

 

پارسایی هجمه به دولت را اخلاقی ندانست و گفت: شرایط امروز ثمره بی تدبیری دولت‌های قبل است، همان کاغذ پاره‌ها ما را نیازمند برجام کرد؛ اما حالا به برجام حمله می‌کنند، برجامی که تا اذن رهبری نبود شکل نمی‌گرفت.

 

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه امروز هم مجمع تشخیص مصلحت باید مدبرانه به موضوع اف ای تی اف و پالرمو، ورود داشته باشد، خاطرنشان کرد: دولت و مجلس وظیفه خود را در این موضوع انجام داده‌اند، اکنون نوبت مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

 

او تصریح کرد: باید متوجه باشیم که اقدام مجمع تشخیص مصلحت در تصویب اف ای تی اف و پالرمو، حداقل موجب خواهد شد که فشارهای وارده به مردم از آنچه هست بیشتر نشود؛ عدم تصویب آن هم زمینه ساز افزایش فشارها به مردم خواهد بود.

 

پارسایی با بیان اینکه شرایط تحریم، بودجه و منابع مالی را امروز کسی نمی‌تواند انکار کند، تصریح کرد: در این شرایط مدیر بی تدبیر، نباید سو مدیریت خود را به گردن تحریم بیندازد، هر فردی مسئولیتی را در این شرایط پذیرفت باید کامل پای کار باشد؛ اگر مدیری فکر می‌کند راه حلی برای شرایط کنونی وجود ندارد، نباید بماند؛ ما قدردان مدیرانی هستیم که پای کار هستند.

 

او اضافه کرد: از هیچ فردی پذیرفتنی نیست که به بهانه تحریم و کمبود بودجه، شانه از مسئولیت خالی کند، همه باید تا آخر بایستیم و نباید ناامیدی را به واسطه ناتوانی خود به مردم تحمیل کنیم، موظف هستیم امیدوارانه مسیر را ادامه بدهیم.

 

پارسایی اعتقاد دارد که هر مسئولی از سطح کارشناسی تا بالاترین سطوح، با درایت می‌تواند حداقل یک گره از کار مردم بگشاید و کار را به پیش ببرد و اگر مدیری فکر می‌کند تحریم اجازه کار نمی‌دهد، مسئولیت را به دیگران واگذار کند.

 

نماینده مردم شیراز با بیان اینکه نمایندگان در کنار هم از مدیران دلسوز حمایت می‌کنند، گفت: ما با استاندار فارس در جابه جایی مدیرانی که نمی‌خواهند گره از کار مردم بگشایند، همراه خواهیم بود.

 

در این مراسم با قدردانی از حیدر عالیشوندی فرماندار سابق و احمدی منش سرپرست فرمانداری، امیری به عنوان فرماندار جدید شهرستان شیراز معرفی شد.

 

 

  • 19
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش