شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۲۱:۳۴ - ۰۶ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۰۶۴۱
مجلس

خضری: سال ۹۸ باید بار گرانی و نگرانی را از دوش مردم برداشت

خادمی: در سال ۹۸ وضعیت اقتصادی بدی خواهیم داشت

هدایت‌الله خادمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
هدایت‌الله خادمی، عضو کمیسیون انرژی مجلس در خصوص وضعیت اقتصادی ایران در سال ۹۸ گفت: امسال ریزش اشتغال، افزایش قیمت‌ها، رکود اقتصادی و تورم را خواهیم داشت. با این تفاسیر وضعیت اقتصادی بسیار بدی را در سال ۹۸ پیش‌بینی می‌کنم.

هدایت‌الله خادمی عضو کمیسیون انرژی مجلس در خصوص وضعیت اقتصادی ایران در سال ۹۸ به اعتمادآنلاین گفت: در لایحه بودجه درآمدها و هزینه‌هایی را دیده‌ایم که قابل تحقق نیستند، بنابراین کسری بودجه شدیدی را در سال ۹۸ خواهیم داشت و اوضاع اقتصادی به‌مراتب بدتر از سال ۹۷ خواهد بود.

 

عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: در سال ۹۸ ریزش اشتغال، افزایش قیمت‌ها، رکود اقتصادی و تورم را خواهیم داشت. با این تفاسیر وضعیت اقتصادی بسیار بدی را در سال ۹۸ پیش‌بینی می‌کنم.

 

خادمی در پاسخ به این سؤال که مهم‌ترین اقدام شاخص فراکسیون ولایی چه بوده تصریح کرد: مهم‌ترین اقدام شاخص فراکسیون ولایی این بود که تلاش کرد رئیس‌جمهور چهار کارت زرد بگیرد.

 

این نماینده مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا از صفحات اجتماعی همچون توییتر، تلگرام و اینستاگرام استفاده می‌کنید و آیا از وی‌پی‌ان استفاده می‌کنید گفت: بله از همه این صفحات استفاده می‌کنم ولی نمی‌دانم وی‌پی‌ان چیست.

 

عضو کمیسیون انرژی مجلس در پاسخ به این سؤال که آیا مجلس در رأس امور است و عملکرد مجلس چگونه بوده افزود: علی‌رغم اینکه مجلس عملکرد خوبی نداشته اما همچنان در رأس امور است. تصمیماتی که مجلس می‌گیرد و مصوبات، قوانین و لوایحی را که تصویب می‌کند دولت و مردم اجرا می‌کنند. با هر تصمیم اشتباه مجلس کشور دچار ضرر و زیان و هر تصمیم خوب مجلس باعث توسعه کشور می‌شود.

 

خادمی در ادامه گفت: مجلس در قیاس با دولت عملکردی عالی دارد اما در کل اگر عملکرد مجلس را که بسنجیم ناموفق بوده است.

 

خضری: سال ۹۸ باید بار گرانی و نگرانی را از دوش مردم برداشت

رسول خضری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس

رسول خضری، نماینده پیرانشهر و عضو فراکسیون مستقلین در گفت‌وگو با خبرنگار اعتمادآنلاین به عملکرد فراکسیون متبوعش در سال ۹۷ اشاره کرد و گفت: تعاملی که با دولت در بحث انتخاب وزرا به منظور ترمیم کابینه داشتیم، بودجه و حمایت از منافع ملی فراکسیون مستقلین و معتدلین سمت اعتدال و تعادل را پیش گرفت.

 

او ادامه داد: بعضا می‌دیدیم دولت وزرایی را معرفی می کرد و فراکسیون امید که منتسب به دولت بود به شدت مخالفت می‌کرد اما فراکسیون مستقلین با درایت خاص خود با آنها نشست داشت و تعامل خوبی با دولت ایجاد کرد. در مجموع باید منافع ملی و گرانی و تورم دغدغه اصلی فراکسیون‌ها باشد. فراکسیون مستقلین به واقع دغدغه مشکلات معیشتی مردم و منافع ملی را داشت اما هر سه قوه باید پای کار باشند و یک فراکسیون در مجلس به تنهایی نمی‌تواند شاخص باشد اما می‌تواند کمک کند.

 

این نماینده مجلس با بیان اینکه کاظم جلالی رابط فراکسیون مستقلین با علی لاریجانی است، تاکید کرد: رابط فراکسیون مستقلین با رییس مجلس دکتر جلالی بود. البته هیات رئیسه فراکسیون هم ارتباط خوبی با رییس مجلس دارد و مرتب با ایشان جلساتی را برگزار می‌کند چرا که نزدیکترین فراکسیون به آقای لاریجانی فراکسیون مستقلین است و حمایت قاطع از ایشان داریم. رابط فراکسیون ولایی با رییس مجلس هم آقای فرهنگی است و به نظر می‌رسد بهرام پارسایی هم رابط فراکسیون امید با رییس مجلس باشد.

 

خضری در خصوص فضای اجتماعی کشور در سال ۹۸، تاکید کرد: ما با ابرچالش‌هایی مانند بیکاری، اشتغال، ورشکستگی صندوق‌های بازنشستگی مواجهیم و در سال ۹۸ شاهد سونامی این ورشکستگی خواهیم بود که بسیار مهم است. ابرچالش آسیب‌های اجتماعی، گرانی، تورم، مشکلات معیشتی مردم، محیط زیست و مدیریت منابع آب از دیگر مشکلاتی است که در سال ۹۸ با آن مواجه خواهیم شد.

 

او با اشاره به اینکه «اروپا زیر سازوکارهای مالی زد و آمریکا از برجام بیرون آمد بنابراین قطعا سال ۹۸ سال سختی خواهد بود» گفت: امیدواریم که با سازو کارهای درست، جلوگیری از خود تحریمی، مدیریت صحیح و پیشگیری از سوء‌مدیریت‌ها در سال ۹۸ به نحو احسن عمل کنیم و هر سه قوه کارگزار نظام، مردم را بیشتر درک کنند و بار سنگین گرانی و تورم و نگرانی را در سال ۹۸ از روی دوش مردم برداریم و به صندوق‌های بازنشستگی توجه ویژه‌ای شود.

 

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اعتراضات کارگری در سال ۹۷، گفت: لایحه اصلاح قانون جامع کار در زمان دولت احمدی‌نژاد به مجلس آمد و مجلس آن را رد کرد. جالب است که آقای روحانی دو سال پیش این لایحه را به کمیسیون اجتماعی آورد که نگاه کردم دیدم امضای احمدی‌نژاد پای این لایحه است و آقای جهانگیری مجددا امضا کردند! چطور دولت همان لایحه را مجددا فرستاد.

 

خضری تاکید کرد: دولت دغدغه‌ای در خصوص حل مشکلات کارگری نداشته و اراده‌ای برای ارائه اصلاح قانون جامع کار ندارد. بنابراین دولت در سال ۹۸ به وعده  ایجاد یک میلیون شغل در سال عمل کند.

 

او در خصوص گسترش اعتراضات در سال ۹۸، گفت: با توجه به مصوبات خلق‌الساعه هیات دولت و وزارت صمت در حوزه تجارت باعث شده بسیاری از بازرگانان و تجار ورشکست شوند. خودتحریمی و بخشنامه خلق‌الساعه از طرف دولت و وزارت صمت موجب شده تجار و بازرگانان نابود شوند.

 

این عضو فراکسیون مستقلین، با انتقاد از بستن معابر کولبری، گفت: مرزهای ما فرصت هستند و باید از آنها نهایت استفاده را کرد. آقای روحانی معابر کولبری را بسته و بزرگ‌ترین اشتباه تاریخی را مرتکب شده است. در زمانی که در جنگ نرم هستیم معابر کولبری بهترین مسیر برای دور زدن تحریم‌ها هستند.

 

خضری ادامه داد: در سال ۹۸ که شرایط سخت‌تر است دولت معابر کولبری را باز کند تا بازارچه‌های مرزی باز شود، چرا که این کار، به نفع مردم است. باز شدن بازار مرزی می تواند موجب کاهش قیمت اقلام اساسی شود. منافع ملی ما در گرو اقتصاد و معیشت مرزنشینان است.

 

این نماینده مجلس در ادامه به ارزیابی عملکرد قوا در سال ۹۷ پرداخت و گفت: در حوزه امنیت در صدر کشورهای خاورمیانه و حتی در جهان هستیم و نمره نیروهای نظامی  و عملکردشان در این زمینه درخشان است.

 

او افزود: درباره تعامل مجلس و دولت باید اعتراف کرد که هیچ مجلسی مانند مجلس دهم تا این حد با یک دولت همراهی نداشته است، اما متاسفانه دولت به وعده‌هایی که داده عمل نکرده و کاهش ارزش پول ملی بزرگ‌ترین ضربه را به مملکت ما و اقتصاد زده است. 

 

این عضو کمیسیون اجتماعی گفت: انتظار داشتیم قوه قضاییه مبارزه با فساد را با قاطعیت بیشتری پیش ببرد که از دغدغه‌های جدی مردم است. امیدواریم با تغییر ریاست قوه قضاییه، موفقیت‌های جدی‌تری در این زمینه حاصل شود.

 

او افزود: در حوزه قانون‌گذاری نمایندگان باید به معیشت مردم بیشتر توجه کنند. نمره مجلس از دو قوه دیگر بالاتر است. اگر به دولت نمره ۱۰ بدهم به مجلس نمره ۱۶ می‌دهم. به عملکرد قوه قضاییه هم ۱۲ می‌دهم.

 

خضری در پاسخ به اینکه آیا مجلس در راس امور است یا نه، تاکید کرد: با وضعیتی که شاهد آن هستم علیرغم اینکه وظیفه مجلس این است که در راس امور باشد اما فعلا در راس امور نیست.

 

 

  • 14
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
خودگویی وخود؟؟؟؟؟عجب مردهنرمندی اقای نماینده مردم باید نمره بدهند نه خودتان ازنظر من مجلس نمره او ۶یعنی مردود دولت ۴ یعنی اخراج با اعمال شاقه قوه قضاییه نمره ۱۰ با تک ماده قبول انشاالله که باکلاسهای تقویتی سال اینده تجدید نشود وقبول شود
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش