دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۰۹ - ۰۷ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۰۷۳۶
مجلس

الیاس حضرتی:

ذهن تصمیم گیران متمرکز بر درآمد نفت است/ با حرف‌های واهی ایران را از صنعت توریسم محروم کردیم

الیاس حضرتی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: در سالی که رونق تولید مد نظر قرار‌دارد ما باید به سمت اقتصاد بدون نفت پیش برویم. درست است که نگذاشته‌ایم حرف ترامپ بر کرسی بنشیند و صادرات داریم اما فکر و ذهن وزرا و تصمیم‌گیران ما فقط روی درآمدهای نفتی تنظیم شده است.

به گزارش ایلنا، الیاس حضرتی درباره شعار سال ۹۸ که از سوی رهبر انقلاب «رونق تولید» نامگذاری شد، گفت: امروز با مطالب مهمی روبه‌رو شده‌ایم که با اختیار و بلااجبار یک راه درست را پیش روی ما قرار داده است. 

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این چالش‌ها درواقع فشارهایی هستند که از سوی دشمنان ما که در رأس آن‌ها ترامپ قرار دارد، وارد شده است.

 

وی با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور ایلات متحده مبنی بر اینکه دولت آمریکا امروز تلاش دارد تحریم‌های نفتی را در سطح وسیع علیه ما اعمال کند، گفت: ترامپ اعلام کرده است که نمی‌گذارد ایران یک قطره نفت صادر کند که البته باید گفت توفیقی در این زمینه پیدا نکرده و نخواهد کرد. 

 

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه «عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد» گفت: این رفتار ایالات متحده یک فرصت طلایی -تاریخی برای ما ایجاد کرده است تا ما به راه اصلی و اساسی انقلاب و پیامی که در دهه ۶۰  علیرغم فشارهای اوایل انقلاب،‌ جنگ و تروریسم به دنبال آن بودیم، بازگردیم.

 

وی یادآور شد: انقلاب یک مسیر را پیش روی ما قرار داد که نتوانستیم ادامه دهیم و منحرف شدیم. 

 

حضرتی تاکید کرد: مسیر مطلوبی که در ابتدای انقلاب به دنبال آن بودیم، این بود که یک اقتصاد بدون نفت داشته باشیم و مملکت را با اتکاء به همین  اقتصاد پیش ببریم و تلاش کنیم تولید نفت به عنوان سرمایه برای آیندگان سرمایه‌گذاری شود.

 

وی افزود: در مسیر اقتصاد بدون نفت باید به محورهایی همچون تولید داخلی، رفع موانع تولید، صادرات، خدمات گردشگری و توریسم توجه داشته باشیم.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معادن به عنوان یکی از ذخایر نهفته در کشور ما هستند گفت:‌ باید به این ذخایر توجه جدی داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: در کنار تمامی مواردی که ذکر شد باید  به IT و فضای مجازی، استفاده از ذهن خلاق جوان‌ها و بالاتر از همه تولید علم که به خدمت اقتصاد درآید به عنوان یک اصل بنگریم.

 

حضرتی تاکید کرد: اگر به اقتصاد بدون نفت توجه داشته باشیم، می‌‌توانیم رونق تولید در کشاورزی، صنایع کوچک و بزرگ و معدن داشته باشیم.

 

حضرتی خاطرنشان کرد: به جای اینکه به درآمدهای غیرنفتی تکیه کنیم، متاسفانه ذهنمان را سال‌های سال است متوجه درآمدهای نفتی کردیم؛ اینکه نفت بفروشیم ارز آن را وارد کنیم و در  پاساژهای رنگ و وارنگ لوازم خانگی خارجی به فروش برسانیم همراه با  ذات و اصل انقلاب نیست.

 

وی تاکید کرد: اصل و ذات انقلاب ما اتکا به تولید داخلی، صنعت بومی و استفاده از دانش دیگران و در خدمت قرار دادن آن برای رونق صنعت داخلی بود.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قصدمان این بود که از دانش و علم جدید بهره ببریم و خودمان تولیدکننده و صادرکننده باشیم نه این که مواد معدنی‌مان را به صورت خام صادر کنیم.

 

وی با اشاره به صنعت توریسم و تاثیر آن بر اقتصاد گفت: مردم دنیا عاشق بوی خشت و گل ایران هستند و این عشق‌شان را بارها نشان دادند. در حالی که ما یک ظرفیت فوق‌العاده بالا برای توریسم داریم به دلیل صحبت‌های واهی و مشکوک خودمان را از آن محروم کرده‌ایم.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کسانی که به ایران می‌آیند قصدشان دیدن از جاذبه‌های گردشگری کشورمان است و قطعاً به دنبال عیاشی و مسائل انحرافی و اخلاقی نیستند؛ زیرا به خوبی می‌دانند جزایر مختلف در دنیا وجود دارد که می‌توانند به آنجا بروند و لذت ببرند.

 

وی تاکید کرد: توریستی که به کشور ما می‌آید علاقمند به فرهنگ ماست دوست دارد ایران را ببیند  اما ما راه این علاقمندی را سد کرده‌ایم و حتی سازمان مربوطه‌ای را در این خصوص ایجاد نکرده‌ایم درصورتی که اگر می‌خواهیم اقتصادی بدون اتکا به نفت داشته باشیم، باید به این مهم توجه کنیم.

 

 این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر ما سیاست‌مان را بر اساس اقتصاد بدون نفت تعریف کنیم آن وقت حرف دیگران اثر نخواهد داشت، گفت: این گونه دیگر مشکلی برای مردم به وجود نمی‌آید و مشکلی بر مشکلات‌شان اضافه نمی‌شود.

 

وی ادامه داد: درست است که نگذاشته‌ایم حرف ترامپ بر کرسی بنشیند و صادرات داریم اما فکر و ذهن وزرا و تصمیم‌گیران ما فقط و فقط روی درآمدهای نفتی تنظیم شده است اینکه چند بشکه نفت می‌فروشیم و حتی بودجه را هم بر اساس آن تعیین می‌‎کنیم.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ما باید به مسیر اصلی انقلاب بازگردیم، عنوان کرد: باید به مسیر اصلی یعنی همان رونق تولید، برطرف کردن موانع ایجاد شده بر سر راه تولیدکننده و ایجاد  یک ساختار منظم با مدیریت مشخص قدم برداریم.

 

وی خاطرنشان کرد: زنجیره‌ای از موانع در مسیر تولید وجود دارد که تولیدکننده را خسته، فرسوده، بی‌انگیزه، ناامید و نابود می‌کند که در  نهایت او مجبور به تعطیل کردن کارخانه و گذشتن از خیر سرمایه‌اش می‌شود.

 

حضرتی با اشاره به تصویب قانون رفع موانع تولید در خانه ملت اظهار داشت: در مجلس شورای اسلامی  قانون رفع موانع تولید تصویب شده قانون نسبتاً جامع و کاملی است که از سوی مجلس به دولت ارائه شده است.

 

وی ادامه داد: امیدوارم در سال جدید دولتمردان و مدیران ارشد ما برای تحقق اقتصاد بدون نفت، رونق تولید، بالا بردن تولید داخلی، بالا بردن کیفیت خدمات و ارزش گذاشتن به مصرف‌کننده همت گمارند.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان عنوان کرد: ان‌شاء‌الله بتوانیم از این راه برای نجات تولید کشور استفاده کنیم و رهنمود رهبری را بالای سر قرار دهیم و تلاش کنیم یک اقتصاد پویا و رونق یافته برای ملت به وجود بیاوریم.

 

 

  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش