دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۰۶ - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۹۰۷۳
مجلس

توضیح الیاس حضرتی درباره پیام میرحسین موسوی به روحانی و ماجرای استاد شجریان

الیاس حضرتی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
الیاس حضرتی، نماینده‌ مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در توضیح نطق اخیر خود درباره‌ محصورین که با واکنش فرزندان میرحسین موسوی و زهرا رهنورد روبرو شد و تکذیب آنها را در پی داشت گفت: خبر مطرح شده در آن نطق را چندین بار در جمع‌های سیاسی متفاوت و از افراد مطلع شنیده بودم اما به نظرم اطلاعات خانواده‌ آقای مهندس موسوی دقیق‌تر است.

الیاس حضرتی، نماینده‌ مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره برخی نکاتی که در نطق اخیر خود به آنها اشاره کرده بود، بیان کرد: «متواتر خبری شنیده بودم در جلسات مختلف از افراد موثق و راستگو که آقای میرحسین موسوی برای آقای روحانی پیام فرستاده و دو موضوع مهم را با او در میان گذاشته: یکی راجع به «رسیدگی جدی و سریع به اقشار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر جامعه؛ ولو اینکه لازم باشد دوباره به سیستم کوپنی رجوع کنیم.» یکی هم در این باره که «در شرایط فعلی مراقب باشید در گفتار و برخوردهایتان بین شما و رهبری فاصله نیندازند.» این دو نکته با منش و روش مهندس موسوی مطابقت دارد و همه‌ی آنها که او را می‌شناسند تایید می‌کنند که دلسوزی و وطن‌پرستی او اقتضا می‌کند چنین توصیه‌هایی بخصوص در این موقعیت مطرح کند.

 

من هرگز در زندگی‌ام دروغ نگفته‌ام در نطق مجلس هم دلیل و انگیزه‌ای نداشته‌ام که دروغ بگویم و خدای نکرده بخواهم خبر جعلی را به مهندس موسوی نسبت بدهم. بیان آن خبر در نطق مجلس، براساس خبرهای مکرری بود که از چهره‌های سیاسی مطلع شنیده بودم اما بعد خواندم و شنیدم که خانواده‌ی محترم مهندس موسوی این شنیده‌ها را تکذیب کردند. قطعا ایشان اطلاعات بهتر و دقیق‌تری در این موضوع دارند و جای تردید باقی نمی‌ماند که نظر آنها درست است.

 

حضرتی همچنین در بخش دیگری از این گفت‌وگو درباره‌ی‌ نطقش در مورد محمدرضا شجریان که حاشیه‌هایی را به همراه داشت، گفت: «استاد محمدرضا شجریان، هنرمند ملی و مردمی ایران است که متاسفانه دچار بیماری است و علی‌رغم محبوبیت بالای ایشان و منزلت هنری ممتازی که دارند با حکمفرما شدن کج‌سلیقگی در فضای رسانه‌ای کشور، چنین هنرمند بزرگواری ممنوع‌التصویر و ممنوع‌الصوت شده‌ است و مردم در رسانه‌های رسمی از شنیدن صدای او و دیدن تصویر او محروم شده‌اند.

 

به عنوان نماینده‌ی مردم از آرا و سلیقه و رای و نظر مردم خبر دارم و می‌دانم که در این سال‌ها حداقل خواست عموم مردم این بوده که لااقل در ماه مبارک رمضان از صدا و سیما دعای ربنای شجریان پخش شود و صدای داودی ایشان باعث شود که روزه‌داران با حالت بهتری به استقبال افطار بروند ولی متاسفانه تلویزیون از موضع لجوجانه‌ی خود کوتاه نمی‌آید و اجازه‌ی پخش ربنا را صادر نمی‌کند.»

 

نماینده‌ی مردم تهران در مجلس تصریح کرد: «بهره بردن از هنرمندی استاد شجریان و بازگشت‌ او به رسانه‌های رسمی ایران برای اینجانب همچون بسیاری از مردم، دغدغه است. از همین رو تا آنجا که زور و صدایم می‌رسد تلاش کردم تا این هشدار را در قالب یک مطالبه‌ی مردمی از تریبون مجلس اعلام کنم.»

 

وی ادامه داد: «در مجلس تلاش داشتم تا بگویم وضعیت جسمی استاد شجریان نگران‌کننده است و در این شرایط بر مسوولین نظام واجب است است که قدمی جلو بگذارند و اگر دلخوری و ناراحتی- به درست یا غلط- نسبت به یک هنرمند ملی دارند، بخاطر ارزش و اعتباری که استاد شجریان به عنوان استاد بی‌نظیر آواز و شخصیت بزرگ موسیقی ایران دارد، نادیده بگیرند و از ایشان عیادت کنند. این کار باعث امید و نشاط جامعه هم می‌شود و حال مردم از چنین رفتارهایی خوش می‌شود. من هم مثل دیگر آحاد جامعه اگر بفهمم که مسوولان کشور از ایشان عیادت و دلجویی کرده‌اند بسیار خوشحال می‌شوم و امیدوارانه‌تر به حال و آینده نگاه می‌کنم، چه عیبی دارد که ما مسایل سیاسی گذشته را فراموش کنیم و با شتاب بیشتری به سوی همدلی و مهربانی و دوستی گام برداریم؟»

 

حضرتی در پایان گفت: «اصل حرفم این بود که مسوولین جمهوری اسلامی باید یک اقدام عملی انجام دهند و از خود تحرکی نشان دهند. در اینجا استاد شجریان یک نماد است. بحث شخص ایشان هم البته مطرح است اما ایشان نماد هنر و موسیقی اصیل ایرانی هستند و سلامتی‌شان اهمیت فوق‌العاده‌ دارد. اما خوب شما می‌دانید که در مجلس سروصدا زیاد است و من هم به دلیل کمبود وقت مجبور بودم حرفم را خلاصه‌تر کنم. از آن طرف هم از طرف هیات رییسه مدام تذکر می‌دادند که وقت تمام است. این بود که من ناخواسته برای بیان منظورم از کلمات و تعابیر دم دستی استفاده کردم. بیشتر قصدم این بود مخاطبانم را نسبت به وضعیت جسمی هنرمند هشدار دهم اما برای بعضی ها سوتفاهم پیش آمد و عرض مرا به بد تعبیر کردند. هرچه هست این را نباید فراموش کنیم که ما همگی باید نگران حال استاد شجریان باشیم و برای بهبود وضعیت جسمی و روحی ایشان تلاش کنیم.»

 

 

ensafnews.com
  • 10
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش