به گزارش ایسنا، اسفندیار اختیاری در نامهای خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشت:
«به نام دانای بزرگ هستی بخش
جناب آقای شریعتمداری
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
با درود
احتراماً، به آگاهی میرساند که سرپرست دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور، در یک اقدام عجیب و تبعیض آمیز، در بخشنامه شماره ۲۸۰۳۳/ ۹۸/ ۹۰۰ به تاریخ ۶/ ۳/ ۱۳۹۸ موردی را به شرح زیر ابلاغ کرده است:
“به کارگیری پرسنل از اقلیت دینی تحت هر عنوان در مهدکودک، به غیر از مهدهای مخصوص اقلیتهای دینی، ممنوع می باشد”
آشکار است که این ابلاغیه، صراحتاً مخالف با قوانین کشور بخصوص بند ۹ اصل ۳ قانون اساسی مبنی بر “رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه، در تمام زمینههای مادی و معنوی” است.
در این رابطه با ریاست محترم بهزیستی کشور؛ جناب آقای دکتر وحید قبادیدانا مذاکره شد، ایشان ضمن ابراز تأسف از اتفاق پیش آمده، تاکید کردند که مشکل را برطرف میکنند.
اما متأسفانه تاکنون اقدامی ملموس و مؤثر مبنی بر رفع این تبعیض غیرقانونی برداشته نشده است، لذا شایسته است دستور فرمائید تا نسبت به ابطال این بند از بخشنامه اقدام و ترتیبی اتخاذ گردد تا دیگر شاهد اینگونه تصمیمهای غیر انسانی و غیر اخلاقی برای پیروان ادیان الهی نباشیم.»
توضیح بهزیستی درباره بخشنامه ممنوعیت بهکارگیری اقلیتهای دینی در مهدهای کودک
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل سازمان بهزیستی کشور در خصوص انتشار بخشنامهای در مورد ممنوعیت به کارگیری اقلیتهای دینی در مهدهای کودک توضیحاتی ارائه کرد.
مسعود آسیما در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به انتشار مطالبی در فضای مجازی به عنوان «منع استفاده از مربیان اقلیت دینی در مهدکودکها» گفت: براساس توضیحات بخش مربوطه، این محدودیت صرفا شامل آموزشهای عمومی و دینی مصوب است و کماکان در بخشهای دیگر همچون هنرهای تجسمی، ورزش و موسیقی محدودیتی برای فعالیت این عزیزان وجود ندارد.
وی افزود: با توجه به این که محتواهای آموزشی مهدهای کودک به طور عام و محتوای آموزشی دینی به طور خاص با بهرهگیری از مبانی دین مبین اسلام تهیه و تدوین شده، ضروری است این مباحث در مهدهای کودک توسط مربیان آموزش دیده به اجرا درآید.
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: در راستای رشد و تکامل همه جانبه کودکان لازم است که فعالیتهای فعالیت مهدهای کودک در قالب انواع برنامههای منطبق با ارزشهای دینی باشد. لذا به کارگیری مربی از اقلیتهای دینی جهت آموزش مستقیم محتوای آموزشی مصوب کودکان مجاز نیست و استفاده از پرسنل اقلیتهای دینی در سایر بخشهای مهدهای کودک از جمله آموزشهای فوق برنامه مانند ورزش، نقاشی، سفالگری و ... همچنین تحت سایر عناوین بلامانع است.
- 18
- 7
کاربر مهمان
۱۳۹۸/۳/۱۳ - ۲۲:۰۴
Permalink