دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۲۸ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۴۷۷۰
مجلس

کواکبیان: اصلاح‌طلبان بدهكار روحانی و دولتش هم شدند!

مصطفی کواکبیان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
عضو فراکسیون موسوم به امید مجلس با اشاره به حمایت‌های اصلاح‌طلبان از دولت اظهار داشت: زمانی ما برای حمایت از روحانی شب و روز نداشتیم اما دیگر رویمان نمی‌شود بگوییم آنقدر حمایت کردیم‌.

مصطفی کواکبیان با بیان اینکه نباید سوء مدیریت ها را پای تحریم گذاشت اظهار داشت: همه چیز در گرانی تاثیر داشت اما قطعا تحریم ها هم تاثیر خود را هم دارد. اقتصاد کشور ما حالت بیمار گونه ای دارد که با این شرایط و حتی آمدن آقای «آبه» تغییر می‌کند. من هیچ حزب اصلاح طلبی را ندیدم که بگویند لاریجانی بهتر از عارف است. وی با بیان اینکه ما به عملکرد فراکسیون امید ایراد داریم افزود: از اول افرادی در لیست آوردیم که با عکس سلفی گرفتند اما زنبیل‌شان را جای دیگری گذاشتند، ۵۰ نفر بودند که به عارف رای ندادند. در عملکرد از فراکسیون امید دفاع نمی‌کنم اما بسیاری از واقعیت ها را هم نمی‌خواهیم قبول کنیم.

وی تصریح کرد: مجلس خود آنگونه که باید در راس امور باشد نیست ، به ما گفتند قرار بود در مجلس خانه تکانی شود پس چه شد؟ ما اعتراف می‌کنم نتوانستیم آنگونه که در زمان انتخابات حرف زدیم را عمل کنیم. ما دیگر نه لیستی خواهیم بست و نه کاندیدای ما «علی لاریجانی» است زیرا لاریجانی نه اصلاح طلب است و نه خودش و نه ما او را اصلاح طلب می‌دانیم. از الان عده ای گفتند اگر فلان شرط نباشد در انتخابات نمی آییم هر کسی می‌تواند نظر بدهد ، شورای نگهبان همان شورا است، برخی هم می‌گویند تحت هر شرایطی لیست می‌دهیم، اما اگر کاندیداهای مناسبی باشند لیست می‌دهیم در غیر اینصورت خیر لیست نخواهیم داد.

کواکبیان تصریح کرد: بنده به عنوان عضو هیات ریسه فراکسیون امید می‌گویم که نه به کسی اجازه دادم و نه کسی جرات کرده از بیرون در فراکسیون به ما خط بدهد. وی با بیان اینکه کشور حزب می‌خواهد نه جناح و فراکسیون گفت: تحزب در این کشور باید شکل بگیرد. دولت و مجلس و نهادهای حکومتی که باید به سمت توسعه سیاسی بروند این کار را نکردند، اراده‌ای وجود ندارد که تحزب در کشور شکل بگیرد. عارف مصلحت را اینگونه می‌بیند که سکوت کند، اشخاص روش‌های مختلفی دارند، گاهی به او گفتم بروز و ظهور شما کمرنگ است شاید ملاحظاتی دارد. دولت و مجلس را نباید بگوییم با هم همسو هستند، ممکن است دستگاه اجرایی با هیات رییسه یکی باشند.

وی افزود: عیب ندارد که ریس ۲ قوه همسو باشند ، اما بدنه مجلس این احساس همسویی را ندارد بسیاری از وزرا به مخالفین دولت بیشتر از موافقین آن بها می‌دهند. در دولت مطرح شده که اصلاح طلبان دولت را از بین می‌برند، تازه ما بدهکار هم شده‌ایم! زمانی ما برای حمایت از روحانی شب و روز نداشتیم اما رویمان نمی‌شود بگوییم حمایت کردیم‌، ما با اصلاح طلبی که بخواهد لزوما با دولت زلفش گره بخورد لازم نیست هماهنگ باشیم. رجز خوانی در انتخابات زیاد است ما که نباید بر مبنای آنها تحلیل کنیم اما یکی از پایه های اساسی انتخابات باید حاکمیت قانون و اخلاق باشد. در فضای مجازی اغتشاشاتی درباره برنامه های تلویزیونی وجود دارد این در حالی است که در افغانستان بالای ۱۵۰ شبکه خصوصی وجود دارد اما ما به غیر از صدا و سیما چیزی نداریم لذا نباید در صدا و سیما مباحثات یک سویه باشد.

کواکبیان افزود: ما قبول کردیم این نظام بسیار خوب است اما باید آن را اصلاح کرد ، اصلاح طلب واقعی این است که نظام را پذیرفته اما می‌خواهد در آن اصلاحاتی ایجاد کند. ما به وضع آینده خود نگاه می‌کنیم و اگر در سبد نامزدهای ما کسانی بودند که گفتند لیست بدهیم و مناسب بودند حتما همکاری می‌کنیم و لیست می‌دهیم. در انتخابات مجلس در تهران ابتدا تنها ۴ نفر بیشتر تایید شدند ، اینکه از لحاظ نظری با نظارت استصوابی مخالف باشم حق من است اما در عمل قانون است؛ حال چون مخالفیم درست نیست که اصلا آن را قبول نداشته باشیم. شورای نگهبان در بحثهای نظارتی خیلی می‌تواند نقش داشته باشد ، چهار مرجع اگر تایید کردند دیگر سخت نگیریم که بگوییم باید مراجع دیگر هم تایید کنند.

کواکبیان افزود: نهادهای مصرح در قانون اگر سندی دارند نهادهای اجرایی کاملا لحاظ کنند اما اگر سند ندارند سلیقه ای عمل نکنند. بنده در مجلس هفتم و مرحله اول هشتم رد صلاحیت شدم چون گفته شد اصلاح طلبی بودم که از خطوط قرمز اصلاح طلبان پایم را فراتر گذاشتم و بعد هم کاریکاتوری را به من نشان دادند. بنده موافق شفافیت آرا در مجلس هستم ، همچنین با اعاده اموال نامشروع مسئولان و رسیدگی به دارایی مسئولان موافقم. این جو سنگین وجود دارد که اگر مردم حوزه انتخابیه نمایندگان بفهمند رای شان چیست، برایشان مشکل ساز می‌شود.

baharnews.ir
  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش