دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۱۰ - ۱۰ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۲۴۱۳
مجلس

پیشنهاد جدید مجلس درباره قیمت بنزین برای سال ٩٩: تک نرخی و ۱۵۰۰ تومان باشد، بسته معیشتی فقط به ۱۰ میلیون نفر داده شود

قیمت بنزین در سال ٩٩,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
یک نماینده مجلس گفت: افرادی که نمی‌خواهند افزایش قیمت بنزین به نفع مردم اصلاح شود مدام تکرار می‌کنند که رهبری مخالف است در صورتیکه نظر ایشان کاملا مشخص بود.

بهرام پارسایی، درباره پیگیری طرح دو فوریتی تک نرخی شدن قیمت بنزین، گفت: باتوجه به شرایط کشور و محقق نشدن برخی از وعده‌هایی که به واسطه افزایش قیمت بنزین داده شده بود؛ طرح دو فوریتی تک نرخی شدن قیمت بنزین را چهارم آذر ماه به هیأت رئیسه مجلس تقدیم کردیم و بعد از آن بیش از ٦٠ امضا برای در اولویت قرار گرفتن طرح، جمع‌آوری شد که تا این لحظه اقدامی صورت نگرفته است.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: چاره‌ای که برای اعلام وصول شدن این طرح دیدیم این بود که آن را در قالب پیشنهاد به کمیسیون تلفیق مجلس ارائه دهیم که هفته گذشته این کار صورت گرفت و امیدواریم با توجه ادله‌ قوی و قانع‌کننده که وجود دارد این کمیسیون همکاری کند تا این پیشنهاد تصویب و به صحن مجلس بیاید.

وی درباره این‌که برخی از نمایندگان در پی این بود که طرح‌هایی را ارائه دهند تا مثلا بنزین به صورت تک‌نرخی ۲ هزار تومان باشد و یا این که به صورت دیگری در اختیار مردم قرار گیرد اما از سوی برخی از افراد با این پاسخ روبه‌رو شدند به دلیل آن‌که رهبری در خصوص افزایش قیمت بنزین دستورهایی داده‌اند، باید از این طرح تمکین شود، گفت: اولاً این را بگویم که بنزین بالای هزار و ۵۰۰ تومان مجدداً نارضایتی و اعتراض‌های دیگری در کشور ایجاد خواهد کرد.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دوماً اینکه در حال حاضر تاکسی‌ها، آژانس‌ها، وانت‌بارها و تاکسی‌های اینترنتی و قایق‌های صیادی از این قبیل سهیمه هزار و ۵۰۰ تومانی استفاده می‌کنند و اگر ما بیایم یک شوک دیگر وارد کنیم قیمت را از این بالاتر ببریم قطعا تبعات اجتماعی دیگری به وجود خواهد آمد.

وی با بیان این‌که دستور رهبری هم در قضیه افزایش قیمت بنزین کاملا مشخص بود، ایشان فرمودند من کارشناس موضوع نیستم اما باتوجه به نظر کارشناسی از این طرح حمایت می‌کنم، خاطرنشان کرد: امروز به نظر کارشناسی در خصوص افزایش قیمت بنزین نقد وارد است، مشاهده می‌کنید هیچ کدام از سران قوا مسئولیت این کار را مستقیماً بر عهده نمی‌گیرند و توپ را در زمین دیگران می‌اندازند.

پارسایی ادامه داد: رهبری برای حمایت از این طرح مواردی را مانند این‌که طرح مذکور باعث ایجاد تورم و نارضایتی مردم نشود و در مقابل آن‌چه که به دست می‌آید به مستمندان برسد، در نظر داشتند که هیچ کدام محقق نشد.

وی با بیان اینکه هر جا صحبت از دونرخی شدن به میان آید چه ارز باشد و چه بنزین قطعا فساد صورت خواهد گرفت، گفت: در نظر داشته باشید کنترل اقتصاد و تورم یک علم است و دستوری نیست، اما بعضی‌ها فکر می‌کردند با بخشنامه و دستور می‌تواندن مانع از تورم ناشی از گرانی بنزین شوند که عملا نشد.

این عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی افزود: بعد از گرانی بنزین ما شاهد تورم شدید و نارضایتی مردم هستیم، حالا به این فشار اقتصادی که به وجود می‌آید را اضافه کنید؛ بر اساس همین بود که طرح دوفوریتی ۴ آبان ماه تقدیم هیأت رئیسه شد.

وی تاکید کرد: افرادی که نمی‌خواهند این افزایش قیمت به نفع مردم اصلاح شود، مدام تکرار می‌کنند که رهبری مخالف است در صورتی که نظر ایشان کاملا مشخص بود.

پارسایی ادامه داد: پیشنهاد تک نرخی کردن بنزین را با تعداد امضا بالا به هیات رئیسه دادیم تا در اولویت قرار گیرد که محقق نشد و همین موضوع را در بودجه ٩٩ پیشنهاد دادیم و در کمیسیون تلفیق در تبصره ۱۴ مطرح خواهد شد که ظاهرا به این تبصره هنوز نرسیده‌اند، هر زمانی که از ما دعوت کنند آن‌جا توضیحات لازم را خواهیم داد هرچند که خود اعضای کمیسیون به حقایق آگاه هستند و می‌دانند مردم تحت فشارند.

وی با اشاره به اینکه گفته می‌شد گرانی بنزین به خاطر مردم است، گفت: امروز مردم می‌گویند بسته‌های معیشتی را نمی‌خواهیم و بنزین را گران نکنید، پیشنهاد ما این است که بنزین هزار و ۵۰۰ تومان شود بسته‌های معیشتی به جای آن که به ۶۰ میلیون نفر داده شود به ۱۰ میلیون نیازمند واقعی داده شود.

به گفته این نماینده مجلس شورای اسلامی بسته‌های معیشتی راهکار قانونی ندارد و مشخص نیست که چگونه در اختیار نیازمندان قرار می‌گیرد و امروز بسیاری از مردم می‌گویند که آن را دریافت نکرده‌اند!

وی ادامه داد: برای رفع ابهامات و شبهات موجود، جلوگیری از تورم افسار گسیخته که اگر بدون شک اصلاح نشود تا پایان سال سیر صعودی پیدا خواهد و همچنین شفاف شدن درآمد ناشی از افزایش قیمت بنزین بهتر است سیاست تک نرخی صورت گیرد تا دردهای مردم التیام پیدا کند.

ilna.ir
  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش