به گزارش اعتمادآنلاین، محمدرضا بادامچی، نماینده تهران و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از ارسال پیامکهای سازمانیافته به نمایندگان مجلس در بررسی برخی لوایح و طرحها گفت: در سه سال اخیر هر زمان در مجلس موضوعی مطرح میشود که ممکن است گروهی در آن منافع داشته باشند پیامکهایی به نمایندگان ارسال میشود تا تصمیم نمایندگان را تحت تاثیر قرار بدهند.
او ادامه داد: ارسالکنندگان پیامکها میخواهند نمایندگان مطابق نظر آنها رأی بدهند و در برخی از مواقع با تندی این موضوع را یادآوری میکنند. این از بدترین روشهاست که گروهی که از یک اتاق فکر هدایت میشوند بخواهند به نماینده فشار بیاورند و به خواستهشان برسند.
این نماینده مجلس با اشاره به ارسال پیامک به نمایندگان مجلس علیه بودجه تاکید کرد: در حال حاضر که ایام بررسی بودجه است، متاسفانه این موضوع غلط تکرار شده و به نمایندهها پیامکهایی ارسال میشود که اصلاحاتی در بودجه انجام دهند یا کلیات را رد کنند. به دور از شأن مدنیت است که بخواهیم یک نفر را تحت تاثیر امیال و خواسته خودمان قرار دهیم. این اقدامات خوبی نیست و در طول دوره مجلس دهم بسیار این موضوع را دیدیم. گاهی پیامکها از یک منطقه خاص برای نمایندگان ارسال میشود.
بادامچی گفت: در زمان بررسی FATF در مجلس پیامکهای ارسالی به نمایندگان شدیدتر بود. تاسفآور است افرادی که خودشان را نشان نمیدهند و نمیدانیم چه کسی با چه دانشی هستند و چرا چنین خواستههایی دارند پیامکها را ارسال میکنند.
قطعاً اتاق فکری پشت ارسال پیامکها به نمایندگان وجود دارد
او با تاکید بر اینکه اتاق فکری در پشت پرده ارسال پیامک به نمایندگان وجود دارد توضیح داد: نیت ارسالکنندگان پیامکهای گروهی به نمایندگان خیر نیست. قطعاً اتاق فکری پشت ارسال پیامکها به نمایندگان وجود دارد. در زمان بررسی لوایح چهارگانه مشخص بود این نمایندگان از یک نقطه جغرافیایی با شمارههای مشخص پیامک ارسال میکردند. در حال حاضر هم که عدهای خواستههایی در بودجه دارند ارسال این پیامکها از سر گرفته شده است.
این عضو فراکسیون امید مجلس ادامه داد: کسانی که به نمایندگان پیامک ارسال میکنند باید شناسایی شوند و این روش برچیده شود. مشخص نیست چه افرادی پیامکها را ارسال میکنند و صاحب چه فکری هستند و از کجا پیامک میدهند.
ارسالکنندگان پیامکها منافع ملی را تعقیب نمیکنند
بادامچی شرح داد: در لوایح مشخص یا طرحهای معینی که ممکن است مخالف نظر یک طیف سیاسی باشد، پیامکهایی ارسال میشود. ارسالکنندگان پیامکها منافع ملی را تعقیب نمیکنند. البته کوتاهفکری است که بخواهیم با فشار پیامک کسی را تحت تاثیر قرار دهیم.
او در پایان گفت: اگر محورمان منافع ملی باشد، با توجه به آن در مورد لوایح و طرحها تصمیمگیری میکنیم. نمایندگان دفتر و تلفنهای مشخصی دارند و افراد میتوانند با آنها ارتباط برقرار کنند و اگر میخواهند پیامک بفرستند، بهتر است خودشان را معرفی کنند. اما گروهی عادت کردهاند که خواسته خود را با فشار بر نمایندگان عملی کنند.
- 17
- 4