چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۰۹:۴۶ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۱۲۰۱
مجلس

پارسایی: آمار کشته‌شدگان و مبتلایان به کرونا ضد و نقیض است

بهرام پارسایی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
یک نماینده مجلس تاکید کرد: مسئولان ما مدام می‌گویند بیماری کنترل شده اما مشاهده می‌کنیم ابتدایی‌ترین موارد مانند وجود وسایل پیشگیری وجود ندارد و حتی تهیه آن هم غیر ممکن است.

بهرام پارسایی، درباره این‌که امروز باتوجه به شیوع بیماری کرونا در کشور شاهد هستیم وسایل پیشگیری با این بیماری نایاب شده است و مردم در نگرانی و استرس به سر می‌برند، گفت:قبل از آن‌که به حوزه انتخابیه خود بازگردم در تهران به هر دارو‌خانه‌ای از شمال شهر تا جنوب شهر رفتم ابتدایی‌ترین مواد لازم برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا را نداشتند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نه تنها یک داروخانه در یک منطقه خاص بلکه همه داروخانه‌ها؛ ژل‌های استریل‌کننده دست، الکل، ماسک و حتی دستکش نداشتند.

وی با بیان این‌که در مناطق مختلف تهران به دنبال وسایل ضدعفونی کننده و پیشگیری از کرونا رفتم و چیزی پیدا نکردم، عنوان کرد: جالب است نه تنها رایگان بلکه با دادن هزینه هم نمی‌شود وسایل پیگشیری از کرونا تهیه کرد و باید بگویم حتی با چند برابر قیمت هم موجود نبود!

پارسایی افزود: به شیراز آمدم، اینجا هم همین وضعیت است یعنی در شیراز هم به عنوان شهری که در آن بیماری کرونا پیدا شده است وسایل ابتدایی برای اینکه مردم از خودشان مراقبت کنند تا از شیوع بیشتر جلوگیری کنند، موجود نیست!

وی ادامه داد: برخی از داروخانه‌ها تا چه حدی نمی‌دانم حرف‌شان صحت دارد ، بیان می‌کنند که به آنها گفته شده اگر بخواهید وسایل پیشگیری را برای‌تان آزاد خواهیم آورد!

این عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای، اسلامی تاکید کرد: سودجویی و منفعت‌طلبی در بازار کاملا مشهود است و این نشان‌دهنده بی‌تدبیری و سوءمدیریت است. امروز اگر مدیریت درست انجام شود می‌توان این اتفاقات را جمع کرد.

وی با اشاره  به اینکه تولیدکنندگان باید رصد شوند تا در این شرایط باری را از روی دوش مردم بردارند، اظهار کرد: در کل کشور کارخانه‌هایی که این وسایل را تهیه می‌کنند بسیار گسترده نیستند که نتوان کنترشان کرد، یعنی از صفر تا صد را می‌شود از طریق وزارت صنعت، سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تعزیزات رصد و  مدیریت کرد.

وی با بیان اینکه مسئولان بیایند بگویند که دلال‌ها فلان کار را انجام می‌دهند فرار رو به جلو است، گفت: مسئولان باید پاسخگو باشند و بتوانند شرایط و موضوع را مدیریت کنند آن هم موضوعی که با جان مردم سر و کار دارد.

پارسایی تاکید کرد: دغدغه کنترل شرایط وجود دارد و از مسئولان باید خواست تا هرچه زودتر شرایط را کنترل کنند، زیرا سلامتی و جان مردم بر عهده این افراد بوده و این سوءمدیریت بازی با جان افراد جامعه است.

وی درباره این که وزیر بهداشت گفته است فروش ماسک ممنوع است و توزیع آن بر عهده  خانه‌های بهداشت، است: عرضه ماسک که نباید به خانه بهداشت محدود شود، مگر در یک شهر چند خانه بهداشت داریم که مردم بتوانند به آن مراجعه کنند، در ثانی این کار باعث تجمع می‌شود و شیوع را بیشتر می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: همان داروخانه‌ها که گستردگی بیشتری دارند حتی اگر می‌خواهند ماسک را رایگان هم در اختیار مردم قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر هنگامی که ماسک برای فروش وجود ندارد چگونه می‌توان ادعا کرد که رایگانش وجود دارد.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان این که تنها یک سازمان  و یا نهاد مسئول رسیدگی نیست و همه باید تلاش کنند، گفت:ذچنین موضوعی شوخی‌بردار نیست و تنها بسته به وزارت بهداشت هم نیست، وزارت صنعت که تولیدکنندگان تحت مدیریتش هستند، سازمان حمایت از مصرف‌کننده و سازمان تعزیزات زیر مجموعه‌اش هستند و این موضوع پیچیدگی ندارد.

وی تاکید کرد: مدیریت پیشگیری از شیوع کرونا پیچیدگی ندارد زیرا تعداد تولیدکنندگان آنقدر زیاد نیست که نشود آن را مدیریت کرد. این موضوع بسیار جدی است و نباید راحت گرفت.

پارسایی گفت: همین که مردم به داروخانه‌ها بروند و مشاهده کنند هیچ کدام از اقلام پیشگیری وجود ندارد خودش باعث اضطراب جدی و نگرانی می‌شود.

وی افزود: توصیه جدی این است که مسئولان و دولت به هر شکلی که می‌‌شود به آن رسیدگی کند، اینکه آیا گزارش واقعی به گوش دولت می‌رسد یا نمی‌رسد من نمی‌دانم؛ اما اگر به گوش‌شان می‌رسد که وای به حال این مدیریت اگر هم گزارش واقعی نمی‌رسد پس وای به حال آن اطلاع‌رسانی که به آن استناد می‌کنند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مبارزه با کرونا به هیچ عنوان سیاسی نیست، نباید این موضوع را سیاسی کرد، نباید سعی کنند به جای پاسخگویی توپ را در زمین این و آن بیندازند، باید به هر روش ممکن سلامتی مردم را تضمین کنند.

وی با اشاره به اینکه در بحث آموزش و تهیه وسایل پیگشیری باید تلاش بیشتری صورت گیرد، گفت: امروز بحث تعطیلی مراکز آموزشی مطرح است و باید تصمیم درست گرفته شود.

پارسایی با ارشاره به رفتار تصمیم‌گیران در خصوص کنترل و درمان بیماری کرونا، گفت: با توجه به سیاست‌هایی که در حال حاضر مشاهده می‌کنیم بیشتر پیگیری‌ها به جلسات و صحبت‌های متناقض ختم می‌شود که این بسیار باعث تعجب و نگرانی است.

وی تاکید کرد: شاید در مابقی مسائل اعتماد عمومی را سرد می‌کردند اما با سیاست‌های غلط نه تنها باعث سلب اعتماد عمومی می‌شوند بلکه سلامت عمومی هم تهدید می‌شود. 

این نماینده  مجلس درخصوص آمارهای مبتلایان و متوفیان بیماری کرونا گفت: آماری که در حال حاضر داده می‌شود با توجه به جامعه آماری و از لحاظ درصد شیوع و کشندگی واقعی به نظر نمی‌رسد؛ یعنی طبق میانگین کشور چین این بیماری دو درصد کشندگی دارد و امروز آمار کشته‌شدگان با آمار مبتلایان ضد و نقیض است و همخوانی ندارد.

وی گفت: هنگامی که مردم از طریق صداوسیما مشاهده می‌کنند رئیس‌جمهور و سایر مسئولان در دیدارهای‌شان دست می‌دهند و ابتدایی‌ترین اصول را رعایت نمی‌کنند این خودش یک آموزش غلط است، به هر حال این گونه رفتارها خطر شیوع این بیماری را بین مردم کمرنگ جلوه می‌دهد که این یک خطر بزرگ است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مسئولان ما حتی به صورت نمادین این مسئله را رعایت نمی‌کنند در جلسات دولت می‌بینیم بسیار راحت در کنار هم می‌نشینند درصورتی که شاید اعضای هیات دولت مشکوک به ابتلا باشند، آنان حتی به صورت نمادین اصول بهداشتی را رعایت نمی‌کنند.

وی ادامه داد: افتتاحیه‌ها و جلسات‌شان را برگزار می‌کنند این بسیار نگران‌کننده است و این مطلب را می‌رساند که باوری برای خطرناک بودن این بیماری وجود ندارد.

پارسایی افزود: نکته دیگر این است که با شیوع این بیماری باید مدیریت کنترل و قرنطینه صورت می‌گرفت و مثل چین، ایتالیا و کره جنوبی ما هم اقداماتی را انجام می‌دادیم ما که نمی‌توانیم بگوییم از لحاظ علمی آنها از ما عقب‌ترند و ما از آنها جلوتریم باید اصولی را که همگی آن را رعایت می‌کنند ما هم رعایت کنیم. اما هیچ کدام از این موارد مانند اینکه افراد وسایل پیشگیری را در دسترس نداشته باشند، خطر شیوع را بیشتر نمی‌کند.

وی گفت: مسئولان ما مدام می‌گویند بیماری کنترل شده اما مشاهده می‌کنیم ابتدایی‌ترین موارد مانند وجود وسایل پیشگیری وجود ندارد و حتی تهیه آن هم غیر ممکن است.

این عضو کمیسیون اصل ۹۰ بیان کرد: بحث بعدی این است که مبتلایان در نقطه به نقطه کشور وجود دارند و به علت عدم مدیریت و آموزش افراد تا به مرحله حاد بیماری نرسند به مراکز درمانی مراجعه نمی‌کنند.

وی در پایان گفت: توصیه به مسئولان این است که این بیماری را جدی بگیرند و با بی‌تفاوتی از کنارش نگذرند.

ilna.ir
  • 13
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
پارسایی من شیرازی هستم ولی به تو رای ندادم یک ماه دیگر هیچکاره هستی اینقدر دراین مدت نمایندگی دروغ گفتی و؟؟؟؟؟ برو ودیگرمصاحبه نکن حنایت رنگ ندارد
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش