دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۰۸ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۲۳۶۷
مجلس

پروانه سلحشوری: خودمان به کرونا فرصت دادیم که ایران را به عنوان میزبان انتخاب کند

پروانه سلحشوری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
پروانه سلحشوری گفت: امیدی به قرنطینه شهرها توسط دولت و مسئولین نیست و بهترین راه پیشگیری قرنطینه اختیاری و خانوادگی و فردی است.

پروانه سلحشوری نماینده مردم تهران در مجلس در گفتگو با اصلاحات نیوز در رابطه با موضوع قرنطینه شهرهای پرخطر و آلوده به ویروس کرونا گفت: قرنطینه ی شهرهای پرخطر بستگی به یک سری اطلاعات اولیه دارد که دردسترس ما نیست و از طرف دیگر ما بی‌ خبر از شدت بیماری‌ هستیم اما در مواجهه با بیماری کرونا باید از تجارب کشورهایی که در مواجه با کرونا عمل کرده اند استفاده کنیم.

چین جمعیتی بالغ بر پنجاه میلیون نفررا قرنطینه کرد و درعین حال توانستند کمتر از ده روز بیمارستانی هزار تخته خوابی مجهز مخصوص کرونا را بنا کنند که برای ما این جور چیزها در حد یک رویاست چون نه توانمندی آن را داریم و نه نهادهای همدلی داریم که به کمک هم بشتابند و از همه مهمتر اینکه اکثر جامعه ما از مردم گرفته تا مسئولین آن را جدی نگرفته اند ،مثال بارز این موضوع خود معاون وزیر بهداشت و درمان است که مبتلاشد. خلاصه اینکه امیدی به قرنطینه شهرها توسط دولت و مسئولین نیست و بهترین راه پیشگیری قرنطینه اختیاری و خانوادگی و فردی است.

وی افزود: از زحمات وزارت بهداشت،مجموعه پزشکان،مجموعه مادر بیمارستان که از هیچ تلاشی فروگذار نکرده اند بسیار تشکر میکنم.

سلحشوری در ادامه گفت: از مسئولین انتظار می‌رود که تبعیض و ویژه بودن خود را کنار بگذارند و اولویت استفاده از ماسک و کیت و سایر اقلام را به مردمی بدهند که دارای علایم بیماری هستند.اگر کسی به این بیماری مبتلا شده در وهله‌ی اول برای ایشان آرزوی سلامتی میکنم اما ضرورت اینکه بخواهد این موضوع را خبری کند، اصلادرست نیست و ما شاهد بودیم که بعد از پخش دو سه تا کلیپ این چنینی با واکنش جامعه و برخورد مردم روبه رو بودیم و دیگر این کار زشت ادامه نیافت.

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه کدامیک از بیمارستان ها آمادگی پذیرش بیماران مبتلا به کرونا را دارند گفت: من کاملا آگاهم که الزاما همه‌ی بیمارستان ها نمی‌توانند پذیرای بیماران کرونایی باشند مانند بیمارستان مسیح دانشوری که مخصوص بیماری های ریوی و تنفسی است. به نظر من همه بیمارستان ها نباید به کرونا تخصیص داده شود مگر اینکه بیماری خیلی شایع و فراگیر شود و بیمارستان هایی که در حال حاضر داریم نتوانند حجم زیاد بیماران را پوشش دهند ولی بهتر است که بیمارستان های خاصی را برای بیماران کرونایی مشخص کنیم و شاید بتوان بخش های دیگر این بیمارستان ها مثل بخش قلب و… را تعطیل کرد که البته آن بیمارستان ها باید خودشان حالت ایزوله و قرنطینه داشته باشند.

سلحشوری در رابطه با دست ساز بودن ویروس کرونا و نامه اخیر محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور سابق به دبیر کل سازمان ملل گفت: در رابطه با دست ساز بودن ویروس کرونا بنده اطلاعی ندارم ولی دیدم که آقای احمدی نژاد نامه ای نوشته بود که این یک‌ جنگ بیولوژیک است،ولی حتی اگر این ویروس هم دست ساز باشد اگر خودمان می‌توانستیم درست پیش گیری کنیم، مبتلا نمی شدیم،تنها کشوری که پروازهایش را به چین ادامه داد ما بودیم حتی بعد اینکه ابتلا هم مشخص شد. چین شاید بخواهد به خاطر رقابت های سیاسی و اقتصادی که با کشورهای دیگر دارد دنبال چنین اعمالی باشد روسیه هم سلاح بیولوژیک دارد ولی ما نباید زمینه را برای آن ها فراهم کنیم. ما خودمان به کرونا فرصت دادیم که ایران را به عنوان میزبان انتخاب کند و خودمان آن را به عنوان مهمان پذیرفتیم و بعد از آن هم جرات اطلاع رسانی ما در اوایل به شدت پایین بود تا جایی که مردم اصلأ نمی‌دانستند و وقتی همه گیر شد تازه متوجه شدیم،یعنی اینکه مسئولین ما متاسفانه به قدری عادت به پنهان کاری دارند که تا لحظه آخر چیزی نگفتند غافل ازاینکه این موضوع خود آنها و خانواده‌شان را نیز درگیر میکند.

وی در پایان گفت: یک عده ای در کشور ما در همه ی امور متوجه نیستند،از محیط زیست گرفته تا حوزه ی اجتماعی و اقتصادی،این ها متوجه نیستند که سوداگری و کسب ثروت و قدرت وسیله ای است برای انسان نه اینکه انسان وسیله ای برای آن ها،آن ها ناآگاهانه خودشان را هم در معرض خطر قرار میدهند و اینکه یک جامعه ای که نسبت به آن مسئولیت دارند را بسیار در معرض این آسیب ها قرار میدهند ،مسایل اجتماعی و حوادث و اتفاقاتی که در قالب اجتماعی رخ میدهد یک‌ کل به هم پیوسته است و این کل به هم پیوسته در نهایت ما را به این میرساند که ناکارآمدی و ضعف مدیریتی در کشور ما روز به روز خودش را بیشتر نشان میدهد و الان به مرحله ای رسیده است که جان مردم را گرفته است.

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
شاید هم بعضی ها از خدا خواسته بودند که این گرفتاری گریبان مردم را بگیرد
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش