دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۰۷ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۳۱۱۱
مجلس

الیاس حضرتی به رئیس‌جمهور: آقای روحانی، چرا شهر قم را قرنطینه نکردید؟

الیاس حضرتی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
رئیس کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای خواستار رسیدگی فوری ریاست جمهوری به وضعیت بحرانی استان گیلان و شهر رشت شد.

به گزارش ایلنا، متن نامه الیاس حضرتی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی به رئیس جمهور به این شرح است: اینک که این نامه را برایتان می نویسم، شهر زیبای من رشت، درگیر یکی از بحرانی ترین روزهای تاریخ حیات خویش است. سرزمینی که عمری سخاوتمندانه با طبیعت بکر و زیبای خویش پذیرای ایرانیان عزیر بوده در چنبره ای از مصائب مختلف گرفتار شده است. شهر رشت و استان گیلان پیش از بحران کرونا درگیر بحران برف شده بود. هنوز کمر از آن بلیه راست نکرده بود که با بی تدبیری قابل پرسش و تامل مدیران مسئول در وزارت بهداشت و وزارت کشور و دیگر نهادهای تصمیم گیر، گرفتار مصیبت کرونا شده است. پرسش اول که ذهن افکار عمومی را به خود مشغول کرده این است که آیا متولیان امر در ارائه اخبار و زمان دقیق اطلاع آنها از ورود این بیماری به قم صادق بوده‌اند یا خیر؟ اگر متوجه این بلیه شده بودند چرا شهر قم را قرنطینه نکرده و اقدامات احتیاطی و کنترل کننده را با تاخیر آغاز کردند؟ چرا به کاسه لیسان و متحجران و دیوار لیسان اجازه مانور و تخریب چهره دین و حکومت دینی داده شد؟ به نظرم نه تنها دولت که دیگر عناصر تصمیم ساز در این میانه مقصرند و در وضعیت بغرنجی که برای مردم پیش آمده سهیم هستند.

الیاس حضرتی در بخش دیگری از نامه خود به روحانی نوشته است: استان گیلان به دلیل ضعف در امکانات زیربنایی و استراتژی نادقیق وزارت بهداشت فرصتهای بهنگام را از دست داده است. غلبه مدیریت غیربومی و ناآشنایی با نیازهای استان کار را سخت تر هم کرده است. انتصاب نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت از استانی دیگر و تغییر یک هفته ای وی نشان از این مدیریت کارآمد! دارد. سن بیمارستان های رشت بالاست. علیرغم مجاهدت مدیران و کادر پزشکی و پرستاری بیمارستان های پورسینا و رازی و همکاری وزارت تعاون، کار ور فاه اجتماعی در به اختیار نهادن بیمارستان رسول اکرم(ص) با کمبود تخت و امکاناتی چون آی سی یو و تجهیزات مربوطه، تخت، مواد ضدعفونی کننده، ماسک و دستکش و لباس های ایزوله نیازمندیم. گیلان از سبز بودن خود ضربه های زیادی خورده است. این امر سبب شده در سالهای پس از انقلاب در نتیجه این نگرش از استان اول به یکی از توسعه نایافته ترین ها بدل شود و این قطعاٌ حاصل کارنامه همه ماست!

نماینده تهران در مجلس در بخش انتهایی نامه خود به روحانی نوشته است: در شرایط اضطراری فعلی، اختصاص بودجه در خور، راه اندازی فوری بیمارستان صحرایی و تامین مایحتاج مورد نیاز، حمایت و تقویت کادر پزشکی و پرستاری، بهره بردن از انجمن های داوطلب و مردم نهاد، استقرار نماینده تام الاختیار با امکانات مناسب و سفر معاون اول رئیس جمهوری به گیلان برای ارزیابی دقیق وضعیت استان گیلان می تواند وضعیت را تا حدودی ترمیم کند. من برای هرگونه مساعدت و معاضدتی در این زمینه در کنارتان هستم. با آرزوی موفقیت دولت و ملت برای شکست ویروس کرونای و بازگشت ترنم زندگی به جامعه ایران.

  • 21
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۴
غیر قابل انتشار: ۱۴
جدیدترین
قدیمی ترین
کدوم استان توسعه یافته که گیلان باشه یک سر به استان های سیستان و بلوچستان یا خوزستان بزنید به داد مردم برسید بیماری خطرناکی است که گریبان همه را میگیرد چه غنی چه ضعیف .
اقای حضرتی شما که ازترس کرونا مجلس راتعطیل ودرخانه های خود سنگر گرفته اید لطفا نیازی نیست برای مردم دلسوزی کنید چهارسال رییس کمیسیون اقتصادی مجلس بودی واقعا زحمت زیادی کشیدید برلی ملت ومسکن را قیمت ان به کهکشانها بردید لطفا دست از تزویر وریا ودروغ بردارید
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش