پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۷:۴۸ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۴۳۴۲
مجلس

سلحشوری: تاوان قرنطینه‌نشدنِ قم را می‌پردازیم/ سیاوشی: امکانات اقتصادی لازم را برای اعمال قرنطینه نداریم

پروانه سلحشوری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
در کشور ما سه امر بسیار مهم رایج است. ابتدا پنهان‌کاری، دوم دروغ و سوم سیاسی کردن موارد مختلف. یعنی اگر مسوولان زورشان به پنهان‌کاری و دروغ نرسید و مساله همچنان مطرح بود، توهم توطئه دارند.

پروانه سلحشوری نماینده اصلاح طلب مجلس درباره شیوع کرونا گفت: تاوان قرنطینه نکردن قم را می پردازیم. آ‌ن‌هایی که مانع قرنطینه شدن قم شدند باید به مردم و درگاه خدا پاسخگو باشند.

در کشور ما سه امر بسیار مهم رایج است. ابتدا پنهان‌کاری، دوم دروغ و سوم سیاسی کردن موارد مختلف. یعنی اگر مسوولان زورشان به پنهان‌کاری و دروغ نرسید و مساله همچنان مطرح بود، توهم توطئه دارند.

حکمرانی مطلوب در کشور ما وجود ندارد. اگر آمار واقعی را به مردم بگویند ناکارآمدی دولت عیان می‌شود به همین دلیل مدام پنهان‌کاری می‌کنند. اگر آمارهای واقعی را اطلاع‌رسانی کنند مردم قضیه را جدی می‌گیرند اما حکومت تنها به فکر این است که ناکارامد‌ی‌اش عیان نشود و با شفافیت مخالف است.

نمی‌توانیم به کارگری که برای لقمه نانی در خیابان است بگوییم در خانه بشین زیرا نمی‌توانیم آن را حمایت کنیم. هیچ ننگی بالاتر از این نیست مردم کشوری که غرق در نفت هستند از گرسنگی و فقر در رنج باشند.

مردم دیگر مانند سابق به مسوولان و رسانه‌ها اعتماد ندارند و خطرناک‌ترین موضوع یعنی بدتر از کرونا بی‌اعتمادی مردم است. متاسفانه مردم هم به خودشان رحم نمی‌کنند و هر روز ما شاهد تردد سیل عظیمی از مردم در خیابان و مراکز خرید هستیم. وگرنه چگونه پزشکان، پرستاران و سایر کارکنان بیمارستان دارند جان می‌دهند، ولی مردم به خرید می‌روند.

در این بحران اگر کشور دیگری بود حتما هواپیمایی ماهان را به خاطر قصوراتی که انجام داده عامل اصلی شیوع این بیماری می‌دانست و حتما قوه قضاییه آنها را مورد بازخواست قرار می‌داد. ولی در کشور ما افرادی بازداشت می‌شوند که دغدغه این موضوع را دارند و در این مدت بیشتر نگران اوضاع مردم هستند.

به جای بازداشت مهدی حاجتی و محمد مختاری، باید سازمان هواپیمایی ماهان را که به خاطر پول جان مردم را در خطر قرار دادند، یا افرادی که در قم جان مردم را با اعتقادات خرافی معامله کردند و صدا و سیما که یک روز قبل از انتخابات کرونا را شایعه نامیده بود، از طرف قوه قضاییه مورد پیگرد قرار گیرند.

طیبه سیاوشی: کمبود دارویی ناشی از تحریم در کشور به ویژه در روزهای اخیر/ امکانات اقتصادی لازم را برای اعمال قرنطینه نداریم

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: محدودیت‌های ناشی از تحریم مشکلات زیادی را در زمینه تامین دارو و تجهیزات مقابله با کرونا در کشور ایجاد کرده و برنامه‌های مقابله با شیوع ویروس کرونا را با مشکل مواجه می‌کند.

طیبه سیاوشی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایرنا گفت: اکنون بسیاری کشورها به کرونا مبتلا شده اند و وضعیت فوق العاده ای در بسیاری از کشورها ایجاد شده و بودجه‌های خیلی خوبی نیز برای مقابله با این بیماری اختصاص یافته است، اما هیچ یک از این کشورها تحت تحریم‌های وحشتناک ایالات متحده قرار ندارند و ارتباط آن‌ها با دنیا قطع نیست.

وی هدف از درخواست خود و دو نفر از همکارانش از سازمان ملل را جلب توجه جامعه جهانی برای همکاری در زمینه مقابله با کرونا در ایران عنوان کرد و گفت: این بیماری زنجیره جهانی ایجاد کرده است، فارغ از تبعات منفی این بیماری، چاره ای نیست جز اینکه همه با هم متحد شویم و برای مقابله با این بیماری و خارج شدن از حالت اضطرار در کشور تلاش کنیم.

سیاوشی با اشاره به کمبود دارویی ناشی از تحریم در کشور به ویژه در روزهای اخیر گفت: ما به این دلیل این تقاضا را مطرح کردیم که مردم دنیا، سازمان‌های بین المللی، پارلمان‌های جهانی و ... در این زمینه به ایران مساعدت کرده و علیه تحریم‌های ظالمانه ایالات متحده کاری انجام دهیم که هم به چرخه نابودی کرونا و همه به بهبود وضعیت اقتصادی مردم ایران که هم با مشکلات اقتصادی و این بیماری دست و پنجه نرم می کنند، کمک کنیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره تاثیر گذاری توئیت مذکور خطاب به سازمان ملل گفت: علی رغم اینکه ما دنبال تعطیلی مجلس نبودیم، اما تلاش می‌کنیم که فعالیت‌های ما نمایندگان در این شرایط به نفع مردم باشد. با توجه به اینکه این پیام در توئیتر به صورت جهانی بیشتر دیده می شود، تلاش شد که از طریق این فضا این پیام را به جهان برسانیم.

وی ادامه داد: در فضای دیپلماسی کشور به لحاظ اجرایی و عملی و رسانه ای نیز این تلاش ها در جریان است، رسانه‌ها می‌توانند پیام را به همه جهان برسانند، اما قطعا اقدامات اجرایی برای این منظور - علاوه بر وزارت بهداشت که با سازمان بهداشت جهانی در ارتباط است - نیازمند اقدامات و تلاش‌های وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی است.

سیاوشی افزود: اکنون در شرایطی هستیم که به خرید دارو نیاز داریم و محدودیت امکانات اقتصادی کشور این اجازه را به ما نمی‌دهد که مثلا کارها و اقداماتی را که در چین و ایتالیا برای مقابله با کرونا صورت گرفته، انجام دهیم؛ ما امکانات اقتصادی لازم را برای اعمال قرنطینه نداریم زیرا مردم ما تحت فشار سخت‌ترین تحریم‌ها هستند.

عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شرایط اقتصادی بسیاری از خانواده ها امکان قرنطینه اختیاری و خانه‌نشینی را از آنان گرفته است، کارگران روزمزد نمونه‌ای از این اقشار هستند؛ اگر چه دولت بسته‌های حمایتی را برای این قشرها در نظر گرفته، اما این بسته‌ها کافی نیست و مشکلات آنها را رفع نمی‌کند.

طیبه سیاوشی، فاطمه سعیدی و حمیده زرآبادی به عنوان سه نماینده مجلس دهم در توئیت‌هایی به زبان انگلیسی خطاب به سازمان ملل خواستار موضع گیری جامعه جهانی علیه تحریم‌های ظالمانه آمریکا بر ایران شده اند؛ «مردم ایران تحت شدیدترین تحریم‌ها قرار دارندعلیرغم همکاری جهانی برای مهار ویروس کرونا ایرانیان با تحریم‌های مالی روبرو هستند که دسترسی آنها به دارو و اقلام مورد نیاز را غیرممکن کرده‌است زمان آن فرا رسیده است که جامعه بین‌الملل علیه تحریم‌های غیر انسانی دولت ایالات متحده موضع بگیرد.»

jahanesanat.ir
  • 17
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش