پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۱:۵۴ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۴۹۶۶
مجلس

سیاوشی: ۶۲ درصد مردم تهران معتقدند به ویروس کرونا مبتلا نمی‌شوند

طیبه سیاوشی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
طیبه سیاوشی شاه عنایتی نماینده مردم تهران با اشاره به بحران ویروس کرونا در ایران می‌گوید با به دست گرفتن ریاست ستادملی مبارزه با کرونا توسط آقای روحانی، امیدواریم در نهایت تصمیم واحدی از این ستاد خارج شود که مردم به آن اعتماد کنند.

بحران ویروس کرونا در ایران هر روز قربانیان بیشتری می‌گیرد؛ در روزهای قبل آمار قربانیان ده نفر یا بیست اضافه می‌شد اما مدتی است این آمار شکل عجیبی به خود گرفته و هم مبتلایان روند صعودی عجیبی دارد و هم قربانیان به مراتب افزایش یافته است. برخی معتقدند مهار کار از دست دولت در رفته و نحوه مدیریت دولت قابل قبول نیست به همین دلیل ستاد کل نیروهای مسلح پای کار آمده است. برخی نیز معتقدند قرنطینه تهران و شهرهای دیگر به لحاظ امنیتی ممکن نبوده و نهادهای مختلفی باید تصمیم می‌گرفتند به همین دلیل کار از دست در آمده است.

در فضای کنونی، برخی مردم اقدام به قرنطینه خانگی کرده‌اند و برخی دیگر چندان به این موضوع اعتقادی ندارند. روز گذشته تصویر ترافیک ماشین‌ها در عوارضی تهران - قم بسیار بازتاب یافت و نشان داد همانقدر که دولت کار را سهل گرفته، مردم نیز توجهی به توصیه‌ها ندارند.

طیبه سیاوشی عنایتی نماینده مردم تهران در مجلس درباره وضعیت کنونی مقابله با ویروس کرونا با رویداد۲۴ گفت‌وگو کرده و می‌گوید: همانطور که بار‌ها هم اعلام کردم، معتقدم شهر‌هایی که با بیماری ویروس کرونا درگیر بودند به صورت ۱۰۰ درصدی قرنطینه می‌شدند، اما این اتفاق رخ نداد و این نوع قرنطینه در کشور ما به دلایل متعددی صورت نگرفت.

او می‌گوید: امروز یک نظرسنجی از ایسپا مطالعه می‌کردم و اکثریت افرادی که در این نظرسنجی شرکت کردند موافق با قرنطینه بودند. به هرحال دولت معتقد است ما امکانات اقتصادی برای کمک رسانی به استان‌های قرنطینه را نداریم و با توجه به تحریم‌ها و عدم یک مدیریت واحد برای بحران، موضوع قرنطینه به خوبی صورت نگرفت. 

قانون مدیریت بحران را تصویب کردیم اما اجرایی نشد

این نماینده مجلس ادامه داد: قانون مدیریت بحران یک سال است که در مجلس دهم به تصویب رسیده است و حتی از سوی رئیس جمهور هم ابلاغ شد، اما متاسفانه اجرایی نشد، به همین دلیل ما مدیریت واحد در شرایط بحرانی را ندریم که یک نفر بتواند تصمیم‌گیری و هماهنگی را ایجاد کند. اینکه می‌بینیم حتی افرادی که هیچ تخصص و آشنایی با حوزه بهداشت و درمان ندارند هم به این موضوع ورود می‌کنند نشان دهنده فقدان یک مدیریت واحد در کشور است.

او می‌گوید: شرایط فعلی شرایطی است که دیگر نباید به دنبال مقصر بگردیم و باید بحران را کنترل و مدیریت کنیم. آقای حناچی شهردارتهران اعلام کردند که امکانات لازم برای قرنطینه تهران را نداریم! بله، اما امکاناتی داریم که می‌توانیم از آن‌ها استفاده کنیم، امکانات زیرساختی و یا مثلا همین سرای محله‌ها و ... امکاناتی هستند که می‌توان از آن‌ها برای خدمت رسانی به مردم استفاده کرد که متاسفانه همین استفاده هم از این امکانات نشد.

۶۲ درصد مردم تهران معتقدند به ویروس کرونا مبتلا نمی‌شوند

طیبه سیاوشی عنایتی با بیان اینکه یک نظرسنجی اعلام کرده بود که حدود ۶۲ درصد مردم تهران گفتند که ما به ویروس کرونا مبتلا نخواهیم شد، تصریح کرد: مردم ما مقداری رفتار پرخطر دارند، اما اگر یک تصمیمی در راس گرفته شود آن‌ها نیز تبعیت خواهند کرد. مثلا در اسپانیا اعلام شده ادارات باز است، اما افراد به شرط تردد ضروری می‌توانند از خانه خارج شوند و اگر تردد غیرضروری داشته باشند با آن‌ها برخورد خواهد شد.

او ادامه می‌دهد: در کشور ما می‌گویند نمی‌خواهیم با نیرو‌های نظامی و امنیتی چنین کاری انجام دهیم، ما نیز قبول می‌کنیم، اما می‌توانیم در این حد و به این صورت از تردد غیرضروری مردم جلوگیری کنیم و اهمیت موضوع را به مردم گوشزد کنیم. البته برخی از مردم جامعه این موضوع را پذیرفته و آن را جدی می‌دانند و نسبت به قرنطینه خانگی متعهد هستند. البته نمی‌توان همواره رفتار مردم را نقد کرد! ما مسئولان نیز باید به این فکر کنیم که چه رفتار و اقدامی انجام داده‌یم که چنین رفتار‌هایی را از آن‌ها مشاهده می‌کنیم.

در ماجرای بحران ویروس کرونا نباید صرفا رفتار مردم را نقد کنیم

این نماینده مجلس ادامه داد: ما باید قدردان این مردم باشیم که بازهم در شرایط تحریم و بیماری رفتار‌های منزجر کننده‌ای مانند برخی از کشور‌ها نداشتند که بخواهد جهانی شود و آبرو ببرد. فیلم‌هایی که از مردم ما در سطح دنیا منتشر می‌شود، این را به جهانیان نشان می‌دهد که مردم ایران علارغم تحریم، مشکلات اقتصادی، بیماری کرونا و غیره، اما بازهم شاد هستند، پرستاران می‌رقصند و می‌خندند و علارغم سختی‌ها بازهم شاد هستند. حاکمیت هم وظایفی دارد که باید در قبال مردم انجام دهد و نباید صرفا رفتار ملت را نقد کنیم.

صداوسیما رفتار دوگانه دارد

سیاوشی با بیان اینکه برنامه‌های صدا و سیما به دو بخش تقسیم شده است، خاطرنشان کرد: مثلا صبح‌ها برنامه‌های خیلی خوبی برای آموزش پیشگیری و رعایت بهداشت در مقابل ویروس کرونا دارد، اما در بخش‌های خبری که مخاطبان بیشتری دارد، داستان متفاوت می‌شود و متاسفانه رفتار دوگانه‌ای از این سازمان می‎‌بینیم.

نماینده مجلس دهم با اشاره به عملکرد روحانی در شرایط فعلی، گفت: امیدوارم آقای روحانی با توجه به اینکه در راس مدیریت ستاد مقابله با ویروس کرونا قرار گرفتند، از این جمع متخصص، صدای واحدی خارج شود و مردم فقط یک صدا و نظر تخصصی و علمی را بشنوند و اعتماد کنند.

  • 9
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش