سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۱۹ - ۰۷ فروردین ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۱۰۰۶۴۵
مجلس

صادقی: طرح فاصله‌گذاری اجتماعی بدون ضمانت اجرایی بی فایده است

محمود صادقی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
نماینده مجلس دهم با بیان اینکه طرح فاصله‌گذاری اجتماعی بدون داشتن ضمانت اجرایی بی فایده است به نقش نیروهای انتظامی و قضایی اشاره کرد و گفت: دولت باید با قاطعیت بیشتری اقدام کند فرقی بین ادارات خصوصی و دولتی نیست و باید سطح خدماتی که ادارات و شرکت‌ها می‌دهند تعیین شود و آنهایی که خدمات حیاتی و ضروری دارند مشخص شده و سایرین حداقل برای دوره‌ای تعطیل شوند.

محمود صادقی نمانیده مجلس دهم در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به اخبار ضد و نقیضی که درباره حضور پزشکان بدون مرز در کشور شنیده می‌شود، گفت: در خبری خواندم که این پزشکان برای درمان اتباع خارجی حاضر در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ اما رفتاری که با آنها صورت گرفته است فرای کم و کیف آن، برخورد ناموجهی بوده چرا که حضور آنها در کشور با هماهنگی مراجع ذیربط و وزارت اطلاعات بوده است.

وی با بیان اینکه معمولاً این‌گونه است که وقتی می‌خواهند برای اشخاص ویزایی صادر کنند از مراجع امنیتی هم استعلام می‌گیرند، افزود: وقتی که مراجع ذیربط مثل وزارت امور خارجه وزارت، وزارت بهداشت و وزارت اطلاعات و در مجموع دولت ما تصمیم می‌گیرد و به افراد ویزا داده و برای حضورشان هماهنگی می‌کند اما با جوسازی عده‌ای با آنها برخورد می‌شود نشانه اختلال در نظام حاکمیتی کشور است.

عضو فراکسیون امید افزود: یعنی دو دولتی یا چند دولتی یا به تعبیر رادیکال‌تر شاهد بی‌دولتی در کشور هستیم که البته  برای حاکمیت ایران خیلی خطرناک است و اعتماد جامعه جهانی را هم نسبت دولت و حاکمیت در ایران دچار خدشه می‌کند.

وی ادامه داد: در شرایط تحریمی کشور ما کمپین‌های مختلفی در سراسر دنیا به راه افتاده و حتی پارلمان انگلیس برای تعلیق تحریم‌های ایران کمپینی راه انداخته است، گروهی که ناشناخته هم نیستند چراکه پزشکان «بدون مرز» برای زلزله بم هم به ایران آمده بودند و یک  NGO و گروه غیر دولتی در سراسر دنیا شناخته شده هستند وارد کشور می‌شود، اما با آنها اینگونه برخورد می‌شود، حیثیت ایران را دچار خدشه می‌کند.

صادقی با بیان اینکه  این برخورد از لحاظ اخلاقی نیز کار درستی نبوده است، گفت: فرض کنید همین دوستانی که در کشور ستاد مقابله با کرونا راه انداختند برای کمک به کشور دیگری  بروند و در آنجا با چنین برخورد زشتی روبرو شوند؛ این حرکت از جنبه‌های مختلف سیاسی و اخلاقی حرکتی ناپسند بوده است و حتی اگر ادعا می‌کنند که جنبه امنیتی دارد  چه کسی تشخیص می‌دهد؟ مراجع ذیربط یا این افراد؟!

وی ارزیابی خود از فاصله‌گذاری اجتماعی را اینگونه مطرح کرد: اقدام خوبی است اما دیر؛ خیلی زودتر از اینها انتظار می‌رفت که این کارها انجام شود؛ حتی قبل از سفرهای نوروزی این اقدامات باید انجام می‌شد که ما اکنون نگران سیر صعودی دوباره بیماری نباشیم چرا که تعداد زیادی از مسافرانی که رفتند در حال برگشت به شهرهای خود هستند  و انتظار می‌رود که برگشت آنها باعث نقل و انتقال این ویروس و افزایش شیب مراجعات به بیمارستان‌ها باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: این اقدام دیر انجام شد اما تصمیمات خوبی گرفته شد؛ جلوی ضرر را از هر کجا بگیریم، فایده است.

وی با بیان اینکه طرح فاصله‌گذاری اجتماعی باید با قاطعیت بیشتری دنبال بشود چرا که با سرنوشت و حیات یک کشور مرتبط است، درباره جایگاه دستگاه قضایی کشور برای انجام این طرح و برخورد با خاطیان تصریح کرد: همه دستگاه‌ها باید به نوبه خود و در جایگاه خودشان کمک و هم افزایی کنند، چه برخوردهای انتظامی و چه قضایی باشد اگر این طرح ضمانت اجرای نداشته باشد، طبیعتاً نمی‌تواند موفق باشد.

رئیس فراکسیون شفافیت مجلس درباره تعطیل شدن ادارات مختلف و خصوصی و دولتی و اعلام این تعطیلی از طرف دولت، بیان کرد: دولت باید با قاطعیت بیشتری اقدام کند فرقی بین ادارات خصوصی و دولتی نیست و باید سطح خدماتی که ادارات و شرکت‌ها می‌دهند  تعیین شود و آنهایی که خدمات حیاتی و ضروری دارند مشخص شده و سایرین حداقل برای دوره‌ای تعطیل شوند.

وی با اشاره نامه نمایندگان مجلس به رئیس‌جمهور، گفت: پیشنهاد شد طرح تعطیلی دوره دوره انجام شده و نتایج آن بررسی شود و اگر لازم بود دوباره تمدید شود؛ این موضوع باید فراگیر باشد همه کشورهای دنیا هیچ تفاوتی بین بخش خصوصی و غیردولتی قائل نیستند چرا که ماهیت این موضوع تفاوتی نمی‌کند؛ بنابراین باید محدودیت‌های یکسانی به فراگیری برای همه اعمال شود.

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش