چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۲۱:۳۷ - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۰۹۲۱
مجلس

نامه علی مطهری به رئیس قوه قضائیه درباره حکم حبس محمود صادقی

علی مطهری و ابراهیم رئیسی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
علی مطهری در نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه از حکم حبس و جریمه برای محمود صادقی نوشت.

به گزارش خبرآنلاین، چندی پیش اخبار مربوط به صدور حکم حبس و جریمه نقدی برای محمود صادقی نماینده تهران رسانه ای شد که واکنش‌های زیادی به دنبال داشت. با گذشت نزدیک به دو هفته از این ماجرا علی مطهری دیگر نماینده تهران دست به قلم شد و در واکنش به این حکم نامه ای خطاب  به ابراهیم رئیسی نوشت. 

متن نامه به این شرح است: 

جناب حجت‌الاسلام آقای رئیسی دامت برکاته

رئیس محترم قوه قضائیه

با اهداء سلام، در خصوص حکم بدوی محکومیت آقای دکتر محمود صادقی نماینده محترم مجلس، به عرض می‌رساند بخش اعظم محکومیت ایشان طبق رأی دادگاه، تحت عنوان توهین به رئیس سابق قوه قضائیه (۷ ماه حبس تعزیری) و تحت عنوان تمرد در برابر عوامل امنیت دادستانی تهران در مقام اجرای حکم جلب (۱۴ ماه حبس تعزیری) است. قاعدتاً در صدور احکام قضایی باید به ریشه و عوامل جانبی ارتکاب جرم نیز توجه شود. این اتهامات از آنجا نشأت گرفت که آقای صادقی سؤالی را در خصوص وجاهت شرعی و قانونی حسابهای قوه قضائیه و نیز نحوه هزینه‌کرد آنها مطرح و سخنانی بعضاً نیشدار ایراد کرد. این امر موجب عکس‌العمل رئیس وقت قوه قضائیه شد و پاسخ تندی داد و شکایت معاون وقت دادستان عمومی و انقلاب تهران نیز به مجلس رسید. 

در شب ۲۸ صفر، یعنی شب یک روز تعطیل، مأموران دادستانی برای بازداشت آقای صادقی به درب منزل ایشان رفتند و البته ایشان از همراهی آنان امتناع کرد با این استدلال که ابتدا باید هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مستقر در مجلس نظر بدهد، اگر کار من خارج از حیطه وظایف نمایندگی بود و جرم تشخیص داده شده، آنگاه قوه قضائیه می‌تواند اقدام کند. 

در واقع صدور و اجرای حکم جلب ایشان یک اشتباه بوده که این امر ظاهراً توسط دادگاه نیز پذیرفته شده است. بنابراین ۱۴ ماه حبس تعزیری تحت عنوان «تمرد در برابر عوامل امنیت دادستانی تهران» به نظر عادلانه به نظر نمی‌رسد. اتفاقاً در همان زمانی که مأموران پشت درب منزل آقای صادقی بودند ایشان با من به عنوان نایب رئیس مجلس تماس گرفت و مشورت خواست. من گفتم کارشان غیرقانونی است چون هنوز هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان نظر نداده است. 

بعد از این قضیه، رفتار آقای صادقی که خود را مظلوم و مجلس را مورد هتک حرمت می‌دانست به تندی گرایید و در سخنرانی خود در دانشگاه شیراز در پاسخ به سخنان تند رئیس سابق قوه قضائیه تعبیر «مزخرفات» را به کار برد و همین، توهین تلقی و اکنون موجب ۷ ماه حبس تعزیری شده است. 

علی‌هذا با توجه به سیر و ریشه قضیه و نیز اظهارنظر جناب آقای صادق لاریجانی که گفته‌اند من شخصاً شکایتی ندارم، مستدعی است نسبت به اعمال تخفیف مؤثر در احکام صادره در دادگاه تجدیدنظر دستور اقدام مقتضی صادر فرمایید. قبلاً از حسن توجه آن مقام محترم سپاسگزارم. 

با تقدیم احترام

علی مطهری

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
آقای مطهری کارپسندیده ای انجام دادند در واقع دفاع از مظلوم نمودند این رای مطمئنا متاثر از مسائا سیاسی و برای روی کم کردنهای جناحی می باشد اگر همان قاضی دادگاه بدوی به وجدان خودش مراجعه کند می داند که مجازات تعیینی هیچگونه تناسبی با جرم ارتکابی ندارد. باتشکر
اقای علی مطهری اولا ایت الله رییسی انسانی با ذکاوت هستند وبه موارد معنونه اشراف کامل دارند ضمنا چراشما خودت رابرای رهایی غیرشرعی دیگری از چنگال عدالت خسرالدنیا والاخره مینمایی درمتن نامه مغالطه نموده ای وگفته ای در۲۸ صفرکه مامورین برای احرای دستورمقام قضایی به درب منزل نامبرده میروند ،،،،،،، شاید اطلاع داشته باشی ودراین سایت محترم سرپوش ودیگر رسانه ها وجراید دیده وخوانده باشی که در۲۸ صفر که مامورین مراحعه میکنند اقای صادقی بازیرشلواری وفریادزنان وگریه کنان به وسط کوچه فرارمیکنند وبرای عدم تمکین قانون ازمردم التماس واستمدادمیطلبند که این موضوع تیترهمه جراید دریکی دوروز بعد از۲۸ صفرگرذید ایا نماینده ای که خودش قانونگذار دستگیری مجرمین است یعنی اقای صادقی باید ازقانون تمرد نماید لذا خیلی افراد درکشور داریم که حکم بدوی حبس ازمحکمه گرفته اند وپرونده انها بدون هیچگونه توصیه ای درحال مراحل تجدیدنظرخواهی است وهیچ پارتی هم ندارند که برای انان به ریاست محترم قوه قضاییه نامه بنویسد لذا لازم است شماهم مرتکب اعمال نفوذ در احکام صادره ازمراجع قضایی نشوید چراکه به موجب همان قانونی که شماتصویب نموده اید اعمال نفوذ وتوصیه در اخکام مراجع قضایی جرم است ومستوجب مجازات لطفا قوانین جزایی دراین خصوص را مطالعه نمایید
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش